Tietoja Pages 6.1:n, Numbers 4.1:n ja Keynote 7.1:n Mac-version sekä Pages 3.1:n, Numbers 3.1:n ja Keynote 3.1:n iOS-version turvallisuussisällöstä

Tässä asiakirjassa kerrotaan Pages 6.1:n, Numbers 4.1:n ja Keynote 7.1:n Mac-version sekä Pages 3.1:n, Numbers 3.1:n ja Keynote 3.1:n iOS-version turvallisuussisällöstä.

Tietoja Applen suojauspäivityksistä

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Viimeisimmät julkaisut on listattu Applen suojauspäivitykset -sivulla.

Lisätietoja turvallisuudesta saat Applen tuoteturvallisuus -sivulta. Voit salata Applen kanssa käydyt keskustelut käyttämällä Applen tuoteturvallisuuden PGP-avainta.

Apple käyttää CVE-ID-tunnuksia mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

Pages 6.1:n, Numbers 4.1:n ja Keynote 7.1:n Mac-versio sekä Pages 3.1:n, Numbers 3.1:n ja Keynote 3.1:n iOS-versio

Julkaistu 27.3.2017

Vienti

Saatavuus: macOS 10.12 ja uudemmat, iOS 10.0 ja uudemmat

Vaikutus: iWorkista vietyjen salasanalla suojattujen PDF-tiedostojen sisältö saattoi paljastua.

Kuvaus: iWork käytti heikkoa 40-bittistä RC4-salausta salasanalla suojattujen PDF-tiedostojen vientiin. Ongelma korjattiin vaihtamalla iWorkin viennin salaukseksi AES-128.

CVE-2017-2391: Philipp Eckel (ThoughtWorks)

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.