Tietoja iTunesin Windows-versio 12.5.5:n turvallisuussisällöstä

Tässä asiakirjassa kerrotaan iTunesin Windows-versio 12.5.5:n turvallisuussisällöstä.

Tietoja Applen suojauspäivityksistä

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Viimeisimmät julkaisut on listattu Applen suojauspäivitykset -sivulla.

Lisätietoja turvallisuudesta saat Applen tuoteturvallisuus -sivulta. Voit salata Applen kanssa käydyt keskustelut käyttämällä Applen tuoteturvallisuuden PGP-avainta.

Apple käyttää CVE-ID-tunnuksia mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

iTunesin Windows-versio 12.5.5

Julkaistu 23.1.2017

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: Useita muistin vioittumisongelmia on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-2017-2354: Trend Micron Zero Day Initiativen parissa työskentelevä Neymar (Tencentin Xuanwu Lab) (tencent.com)

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: Muistin alustamisongelma on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-2017-2355: Team Pangu ja lokihardt PwnFest 2016-tapahtumassa

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: Useita muistin vioittumisongelmia on ratkaistu parantamalla annettujen tietojen vahvistamista.

CVE-2017-2356: Team Pangu ja lokihardt PwnFest 2016-tapahtumassa

CVE-2017-2366: Kai Kang (Tencentin Xuanwu Lab) (tencent.com)

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.