Tietoja iTunes 12.5.4:n Windows-version turvallisuussisällöstä

Tässä asiakirjassa kerrotaan iTunes 12.5.4:n Windows-version turvallisuussisällöstä.

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Viimeisimmät julkaisut on listattu Applen suojauspäivitykset -sivulla.

Lisätietoja turvallisuudesta saat Applen tuoteturvallisuus -sivulta. Voit salata Applen kanssa käydyt keskustelut käyttämällä Applen tuoteturvallisuuden PGP-avainta.

Apple käyttää CVE-ID-tunnuksia mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

iTunes 12.5.4:n Windows-versio

Julkaistu 13.12.2016

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: Useita muistin vioittumisongelmia ratkaistiin parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-2016-4692: Apple

CVE-2016-7635: Apple

CVE-2016-7652: Apple

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsittely saattoi johtaa prosessimuistin paljastumiseen.

Kuvaus: Muistin vioittumisongelmia on ratkaistu parantamalla tilan hallintaa.

CVE-2016-7656: Trend Micron Zero Day Initiativen parissa työskentelevä Keen Lab

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsittely saattoi johtaa prosessimuistin paljastumiseen.

Kuvaus: Muistin vioittumisongelma korjattiin parantamalla muistin tarkistusta.

CVE-2016-4743: Alan Cutter

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsittely saattoi johtaa käyttäjätietojen paljastumiseen.

Kuvaus: Tarkistusongelma on korjattu parantamalla tilanhallintaa.

CVE-2016-7586: Boris Zbarsky

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: Useita muistin vioittumisongelmia on ratkaistu parantamalla tilan hallintaa.

CVE-2016-7587: Adam Klein

CVE-2016-7610: Trend Micron Zero Day Initiativen parissa työskentelevä Zheng Huang (Baidu Security Lab)

CVE-2016-7611: Trend Micron Zero Day Initiativen parissa työskentelevä nimetön tutkija

CVE-2016-7639: Tongbo Luo (Palo Alto Networks)

CVE-2016-7640: Kai Kang (Tencentin Xuanwu Lab) (tencent.com)

CVE-2016-7641: Kai Kang (Tencentin Xuanwu Lab) (tencent.com)

CVE-2016-7642: Tongbo Luo (Palo Alto Networks)

CVE-2016-7645: Kai Kang (Tencentin Xuanwu Lab) (tencent.com)

CVE-2016-7646: Kai Kang (Tencentin Xuanwu Lab) (tencent.com)

CVE-2016-7648: Kai Kang (Tencentin Xuanwu Lab) (tencent.com)

CVE-2016-7649: Kai Kang (Tencentin Xuanwu Lab) (tencent.com)

CVE-2016-7654: Trend Micron Zero Day Initiativen parissa työskentelevä Keen Lab

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: Muistin vioittumisongelmia on ratkaistu parantamalla tilan hallintaa.

CVE-2016-7589: Apple

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisella verkkosivustolla käyminen saattoi vaarantaa käyttäjätiedot.

Kuvaus: JavaScript-kehotteiden käsittelyssä oli ongelma. Tämä on ratkaistu parantamalla tilanhallintaa.

CVE-2016-7592: xisigr (Tencentin Xuanwu Lab) (tencent.com)

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsittely saattoi johtaa prosessimuistin paljastumiseen.

Kuvaus: Alustamattoman muistin käyttöongelma ratkaistiin parantamalla muistin alustamista.

CVE-2016-7598: Samuel Groß

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsittely saattoi johtaa käyttäjätietojen paljastumiseen.

Kuvaus: HTTP-uudelleenohjauksien käsittelyssä oli ongelma. Ongelma on ratkaistu parantamalla Cross-Origin-tarkistusta.

CVE-2016-7599: Muneaki Nishimura (nishimunea) (Recruit Technologies Co. Ltd.)

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisella verkkosivulla käynti saattoi aiheuttaa ohjelman odottamattoman sulkeutumisen tai mielivaltaisen koodin suorittamisen.

Kuvaus: Muistin vioittumisongelmia on ratkaistu parantamalla tilan hallintaa.

CVE-2016-7632: Jeonghoon Shin

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.