Tietoja iCloudin Windows-versio 6.1:n turvallisuussisällöstä

Tässä asiakirjassa kerrotaan iCloudin Windows-versio 6.1:n turvallisuussisällöstä.

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Viimeisimmät julkaisut on listattu Applen suojauspäivitykset -sivulla.

Lisätietoja turvallisuudesta saat Applen tuoteturvallisuus -sivulta. Voit salata Applen kanssa käydyt keskustelut käyttämällä Applen tuoteturvallisuuden PGP-avainta.

Apple käyttää CVE-ID-tunnuksia mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

iCloudin Windows-versio 6.1

Julkaistu 13.12.2016

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: Useita muistin vioittumisongelmia ratkaistiin parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-2016-4692: Apple

CVE-2016-7635: Apple

CVE-2016-7652: Apple

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsittely saattoi johtaa prosessimuistin paljastumiseen.

Kuvaus: Muistin vioittumisongelmia on ratkaistu parantamalla tilan hallintaa.

CVE-2016-7656: Trend Micron Zero Day Initiativen parissa työskentelevä Keen Lab

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsittely saattoi johtaa prosessimuistin paljastumiseen.

Kuvaus: Muistin vioittumisongelma korjattiin parantamalla muistin tarkistusta.

CVE-2016-4743: Alan Cutter

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsittely saattoi johtaa käyttäjätietojen paljastumiseen.

Kuvaus: Tarkistusongelma on korjattu parantamalla tilanhallintaa.

CVE-2016-7586: Boris Zbarsky

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: Useita muistin vioittumisongelmia on ratkaistu parantamalla tilan hallintaa.

CVE-2016-7587: Adam Klein

CVE-2016-7610: Trend Micron Zero Day Initiativen parissa työskentelevä Zheng Huang (Baidu Security Lab)

CVE-2016-7611: Trend Micron Zero Day Initiativen parissa työskentelevä nimetön tutkija

CVE-2016-7639: Tongbo Luo (Palo Alto Networks)

CVE-2016-7640: Kai Kang (Tencentin Xuanwu Lab) (tencent.com)

CVE-2016-7641: Kai Kang (Tencentin Xuanwu Lab) (tencent.com)

CVE-2016-7642: Tongbo Luo (Palo Alto Networks)

CVE-2016-7645: Kai Kang (Tencentin Xuanwu Lab) (tencent.com)

CVE-2016-7646: Kai Kang (Tencentin Xuanwu Lab) (tencent.com)

CVE-2016-7648: Kai Kang (Tencentin Xuanwu Lab) (tencent.com)

CVE-2016-7649: Kai Kang (Tencentin Xuanwu Lab) (tencent.com)

CVE-2016-7654: Trend Micron Zero Day Initiativen parissa työskentelevä Keen Lab

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: Muistin vioittumisongelmia on ratkaistu parantamalla tilan hallintaa.

CVE-2016-7589: Apple

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi vaarantaa käyttäjätiedot.

Kuvaus: JavaScript-kehotteiden käsittelyssä oli ongelma. Tämä on ratkaistu parantamalla tilanhallintaa.

CVE-2016-7592: xisigr (Tencentin Xuanwu Lab) (tencent.com)

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsittely saattoi johtaa prosessimuistin paljastumiseen.

Kuvaus: Alustamattoman muistin käyttöongelma ratkaistiin parantamalla muistin alustamista.

CVE-2016-7598: Samuel Groß

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsittely saattoi johtaa käyttäjätietojen paljastumiseen.

Kuvaus: HTTP-uudelleenohjauksien käsittelyssä oli ongelma. Ongelma on ratkaistu parantamalla Cross-Origin-tarkistusta.

CVE-2016-7599: Muneaki Nishimura (nishimunea) (Recruit Technologies Co. Ltd.)

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsittely saattoi aiheuttaa ohjelman odottamattoman sulkeutumisen tai mielivaltaisen koodin suorittamisen.

Kuvaus: Muistin vioittumisongelmia on ratkaistu parantamalla tilan hallintaa.

CVE-2016-7632: Jeonghoon Shin

Windowsin tietoturva

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Paikallinen käyttäjä saattoi pystyä vuotamaan arkaluonteisia käyttäjätietoja.

Kuvaus: iCloudin työpöytäasiakas ei pystynyt tyhjentämään muistin arkaluonteisia tietoja. Ongelma on korjattu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-2016-7614: Yakir Wizman

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.