Kuuntele kellonaika Mikki Hiiren tai Minni Hiiren puhumana

Jos asetat Mikki Hiiren tai Minni Hiiren kellosi kellotauluksi, voit kuunnella kellonajan napauttamalla näyttöä.

Kellotaulun asettaminen

Voit muuttaa kellotaulua Apple Watchissa tai iPhonessa.

Avaa Apple Watch -appi iPhonessa, napauta Kellotaulugalleria-välilehteä, valitse Mikki Hiiri tai Minni Hiiri ja napauta sitten Lisää.

Jos haluat mukauttaa kellotaulua, paina voimakkaasti Apple Watchin näyttöä.

Kellotaulugalleria, jossa näkyvät Mikki Hiiri- ja Minni Hiiri -valinnat.

Apple Watchin asetusten tarkistaminen

Pidä kellotaulun alaosaa painettuna. Odota, kunnes Ohjauskeskus tulee näkyviin, ja pyyhkäise sitten ylöspäin.

Varmista, että Hiljainen tila ei ole käytössä. Jos se on käytössä, poista se käytöstä napauttamalla. Kun Hiljainen tila ei ole käytössä, kuvake on harmaa tai himmeä.

Apple Watchin Ohjauskeskus, jossa näkyy Hiljainen tila.

iPhonen asetusten tarkistaminen

Avaa Apple Watch -appi, napauta Oma Apple Watch -välilehteä ja napauta Äänet ja tuntopalaute.

Varmista, että Kerro aika napauttamalla on käytössä.

iPhonen Äänet ja tuntopalaute -asetukset.

Kellonajan kuunteleminen

Napauta Mikki Hiirtä tai Minni Hiirtä Apple Watchissa.

Minni Hiiri punaisessa polkkapilkkuhameessa.

Jos Mikki Hiiri tai Minni Hiiri ei puhu

Sinun on ehkä ladattava heidän äänensä.

1. Yhdistä Apple Watchisi luottamaasi Wi-Fi-verkkoon ja liitä Apple Watch laturiin.
  2. Odota noin 15 minuutin ajan ja napauta näyttöä uudelleen.

Jos et vieläkään kuule heidän ääniään, poista kellotaulu ja lisää se uudelleen:

1. Paina voimakkaasti Apple Watchin näyttöä.
  2. Pyyhkäise ylöspäin Mikki Hiiri- tai Minni Hiiri -kellotauluun ja napauta sitten Poista.
  3. Pyyhkäise vasemmalle, kunnes Plus-kuvake tulee näkyviin, ja napauta sitten Plus-kuvake
  4. Käännä Digital Crownia ja lisää sitten kellotaulu takaisin napauttamalla Mikki Hiirtä tai Minni Hiirtä.
  5. Yritä kuunnella aika napauttamalla näyttöä.

Jos tarvitset edelleen apua, ota yhteyttä Apple-tukeen.