Kuuntele kellonaika Mikki Hiiren tai Minni Hiiren puhumana

Jos asetat Mikki Hiiren tai Minni Hiiren kellosi kellotauluksi, voit kuunnella kellonajan Mikin tai Minnin sanomana napauttamalla näyttöä.

Kellotaulun asettaminen

Voit muuttaa kellotaulua Apple Watchissa tai iPhonessa.

Avaa Apple Watch -appi iPhonessa, napauta Kellotaulugalleria-välilehteä, valitse Mikki Hiiri tai Minni Hiiri ja napauta sitten Lisää.

Jos haluat mukauttaa kellotaulua, paina voimakkaasti Apple Watchin näyttöä.

Kellotaulugalleria, jossa näkyvät Mikki Hiiri- ja Minni Hiiri -valinnat.

Hiljaisen tilan tarkistaminen

Pidä kellotaulun alaosaa painettuna. Odota, kunnes Ohjauskeskus tulee näkyviin, ja pyyhkäise sitten ylöspäin.

Varmista, että Hiljainen tila ei ole käytössä. Jos se on käytössä, poista se käytöstä napauttamalla. Kun Hiljainen tila ei ole käytössä, kuvake on harmaa tai himmeä.

Seuraavassa vaiheessa opit, miten voit kuunnella kellonajan Mikki tai Minni Hiiren sanomana, vaikka Hiljainen tila olisi käytössä.

Apple Watchin Ohjauskeskus, jossa näkyy Hiljainen tila.

iPhonen asetusten tarkistaminen

Avaa Apple Watch -appi, napauta Oma kello -välilehteä ja napauta sitten Kello.

Varmista, että Puhu aika -toiminto on käytössä. Jos haluat, että Mikki tai Minni Hiiri sanoo kellonajan ääneen, vaikka kello olisi Hiljaisessa tilassa, valitse Puhu aina.

Voit tehdä myös suoraan Watchissasi. Avaa Asetukset ja valitse sitten Kello.

iPhonen Äänet ja tuntopalaute -asetukset.

Kellonajan kuunteleminen

Napauta Apple Watchissa Mikki tai Minni Hiirtä yhdellä sormella, niin kuulet kellonajan Mikin tai Minnin sanomana. Jos sinulla on Apple Watch Series 5 ja käytät Aina päällä -toimintoa, napauta kahdesti, kun näyttö on himmennettynä.

Kun Puhu aika -toiminto on käytössä, kuulet kellonajan myös asettamalla kaksi sormea mille tahansa kellotaululle.

Minni Hiiri punaisessa polkkapilkkuhameessa.

Jos Mikki Hiiri tai Minni Hiiri ei puhu

Sinun on ehkä ladattava heidän äänensä.

1. Yhdistä Apple Watchisi luottamaasi Wi-Fi-verkkoon ja liitä Apple Watch laturiin.
  2. Odota noin 15 minuutin ajan ja napauta näyttöä uudelleen.

Jos et vieläkään kuule heidän ääniään, poista kellotaulu ja lisää se uudelleen:

1. Paina voimakkaasti Apple Watchin näyttöä.
  2. Pyyhkäise ylöspäin Mikki Hiiri- tai Minni Hiiri -kellotauluun ja napauta sitten Poista.
  3. Pyyhkäise vasemmalle, kunnes näet lisäyspainikkeen Plus-kuvake ja napauta sitten sitä Plus-kuvake
  4. Käännä Digital Crownia ja lisää sitten kellotaulu takaisin napauttamalla Mikki Hiirtä tai Minni Hiirtä.
  5. Yritä kuunnella aika napauttamalla näyttöä.

Jos tarvitset edelleen apua, ota yhteyttä Apple-tukeen.