GIF-tiedostojen lähettäminen ja tallentaminen iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla

Viestit-apin avulla löydät sadoittain suosittuja GIF-tiedostoja lisättäväksi viesteihin.

#images on käytettävissä Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Kanadassa, Australiassa, Uudessa-Seelannissa, Irlannissa, Ranskassa, Saksassa, Italiassa, Intiassa, Singaporessa, Filippiineillä ja Japanissa.

GIF-tiedoston lisääminen #imagesista

Viestit-apin #imagesilla voit etsiä ja jakaa GIF-tiedostoja yhteystietojen kanssa. Toimi seuraavasti:

1. Avaa Viestit, napauta luo viesti ja kirjoita yhteystiedon nimi tai napauta aiempaa keskustelua.
  2. Napauta #images-kuvake.
  3. Jos haluat etsiä tietyn GIF-tiedoston, napauta Etsi kuvia ja kirjoita avainsana, kuten syntymäpäivä.
  4. Lisää GIF-tiedosto viestiin napauttamalla sitä.
  5. Lähetä napauttamalla lähetä-kuvake.

#imagesista peräisin olevat GIF-tiedostot animoidaan vain Apple-laitteiden Viestit-apissa.

GIF-tiedoston tallentaminen

Voit tallentaa viestissä saamasi GIF-tiedoston iOS-laitteen Kuvat-appiin. Toimi seuraavasti:

1. Avaa Viestit.
  2. Avaa tallennettavan GIF-tiedoston sisältävä viesti.
  3. Pidä GIF-tiedostoa painettuna ja napauta Tallenna. Jos käytössäsi on iPhone 6s tai uudempi, voit tallentaa GIF-tiedoston 3D Touchilla. Paina GIF-tiedostoa voimakkaasti, pyyhkäise ylöspäin ja napauta Tallenna.

Asiattomasta kuvasta ilmoittaminen

Jos huomaat virheen tai huolestuttavaa sisältöä #imagesissa, voit ilmoittaa siitä:

1. Napauta #images ja etsi kuva, josta haluat ilmoittaa.
  2. Kun löydät kuvan, paina sitä pitkään nähdäksesi suuremman esikatselukuvan.
  3. Ota näyttökuva ja avaa sitten esikatselu napauttamalla miniatyyria.
  4. Napauta Luo viesti ja sitten Mail.
  5. Lähetä verkkosivu ja kuvauksesi huolenaiheesta sähköpostilla osoitteeseen images-reports@apple.com.

Jos haluat ilmoittaa tai kysyä tekijänoikeusrikkomuksesta, ilmoita siitä täällä.

Jos #images puuttuu appiluettelosta

Varmista, että #images-appi on otettu käyttöön:

1. Pyyhkäise appiluettelossa vasemmalle ja napauta sitten lisää-kuvake.
  2. Napauta Muokkaa ja lisää #images-appi sitten napauttamalla lisää-kuvake.

Varmista, että näppäimistösi on määritetty tuetun kielen ja alueen mukaiseksi. Napauta Asetukset > Yleiset ja sitten Kieli ja alue.

#images-appi on käytettävissä Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Kanadassa, Australiassa, Uudessa-Seelannissa, Irlannissa, Intiassa, Singaporessa, Filippiineillä ja Japanissa.

Lisätietoja

iMessage-apeilla voit muun muassa tehdä yhteistyötä, koristella viestit tarroilla ja jakaa musiikkia.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.