Jos et voi ladata tai päivittää appeja iPhonessa tai muussa Apple-laitteessa

Jos apit eivät lataudu tai päivity iPhonessa, iPadissa ja iPod touchissa, Apple Watchissa, Macissa tai Apple TV:ssä, katso, mitä voit tehdä.

Lue, miten toimia, jos et pysty lataamaan tai päivittämään appeja, ilmaiset apit mukaan lukien, ja näet laskutusta tai maksua koskevan viestin.

Jos haluat päivittää appeja, voit päivittää ne manuaalisesti tai ottaa käyttöön automaattiset päivitykset. Jos appisi ei silti päivity tai sen lataus keskeytyy, kokeile näitä vaiheita:

Yhteyden muodostaminen Wi-Fi-verkkoon

iPhone, jossa näkyvät Wi-Fi-asetukset. Viesti, jossa näkyy, että internet-yhteyttä ei ole saatavilla.

Jos käytät mobiilidataa tai Wi-Fi-yhteyttä ja sinulla on ongelmia apin kanssa, yritä yhdistää toiseen Wi-Fi-verkkoon. Katso, miten voit yhdistää Wi-Fi-verkkoon iOS- tai iPadOS-laitteellasi, Macillasi tai Apple Watchillasi.

Tarkista Wi-Fi-yhteys suoratoistamalla videota internetistä. Katso, latautuuko se nopeasti. Voit myös ottaa yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi avun saamiseksi.

Apin lataamisen keskeyttäminen ja apin lataaminen uudelleen

iPhone, jossa näkyy vaihtoehtojen valikko latauksen tärkeysjärjestyksen muuttamiseen ja keskeyttämiseen, latausten peruuttamiseen ja appien uudelleenjärjestämiseen.

Kun painat appia voimakkaasti Koti-valikossa, näet mahdollisesti vaihtoehdot Jatka latausta, Keskeytä lataus tai Kumoa lataus. Jos apin lataaminen on keskeytetty, napauta Jatka latausta. Jos tilanne on jumissa, napauta Keskeytä lataus ja paina sitten appia uudelleen voimakkaasti ja napauta Jatka latausta.

Laitteen käynnistäminen uudelleen

iPhone, jossa näkyvässä apissa on valkoinen ruudukko harmailla viivoilla.

Jos appi näkyy Koti-valikossasi, mutta se on himmeä tai siinä on valkoinen ruudukko harmailla viivoilla, älä poista appia.Käynnistä laite uudelleen, siirry App Storeen ja lataa appi uudelleen. Katso, miten voit käynnistää iOS- tai iPadOS-laitteesiApple Watchisi tai Apple TV:si uudelleen.

Jos poistat jonkin apin, voit menettää siihen liittyvän sisällön.

Lisäohjeet

Jos sinulla on edelleen ongelmia laitteesi appien kanssa, ota yhteyttä Apple-tukeen.