Jos appien lataaminen tai päivittäminen ei onnistu tai jos apit jämähtävät

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten toimia, jos apit eivät lataudu tai päivity iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa.

Lue, miten toimia, jos et pysty lataamaan tai päivittämään appeja, ilmaiset apit mukaan lukien, ja näet laskutusta tai maksua koskevan viestin.

Joidenkin appien lataaminen saattaa keskeytyä. Kokeile seuraavia ohjeita:

Muodosta yhteys Wi-Fi-verkkoon

Jos käytössäsi on mobiilidata tai Wi-Fi ja apin kanssa ilmenee ongelmia, yritä muodostaa yhteys toiseen Wi-Fi-verkkoon. Voit käyttää mobiilidataa apeille, joiden koko on enintään 150 Mt*.

Tarkista Wi-Fi-yhteys suoratoistamalla videota internetistä. Katso, latautuuko se nopeasti. Lue ohjeita Wi-Fi-yhteyden muodostamista varten tai pyydä apua internet-palveluntarjoajalta.

Keskeytä apin lataaminen ja lataa appi uudelleen

Jos sinulla on iPhone 6s tai uudempi, paina appia voimakkaasti Koti-valikossa. Saatat nähdä valinnat Jatka latausta, Keskeytä lataus tai Kumoa lataus. Jos apin lataaminen on keskeytetty, napauta Jatka latausta. Jos tilanne on jumissa, napauta Keskeytä lataus ja paina sitten appia uudelleen voimakkaasti ja napauta Jatka latausta.

Voit myös tarkastella käynnissä olevia latauksia tai päivitystä tarvitsevia appeja avaamalla App Storen ja napauttamalla Päivitykset.

Käynnistä laite uudelleen

Jos appi näkyy Koti-valikossa, mutta on himmeä tai sen ympärillä on valkoiset viivat, älä poista appia. Käynnistä laite uudelleen, siirry sitten App Storeen ja lataa appi uudelleen.

Jos poistat jonkin apin, voit menettää siihen liittyvän sisällön.

Lisäohjeet

Jos sinulla on edelleen ongelmia laitteesi appien kanssa, ota yhteyttä Apple-tukeen.

*Maasta tai alueesta ja operaattorista riippuen latausraja voi olla korkeampi.