Jos appien lataaminen tai päivittäminen ei onnistu iPhonella tai iPadilla

Kokeile tätä, jos sinulla ilmenee ongelmia, kun yrität päivittää tai ladata appeja iPhonen, iPadin tai iPod touchin App Storesta.

Avaa App Store ja kirjaudu sisään

Jos App Storen ylälaitaan ilmestyy sininen tilikuvake, et ehkä ole kirjautunut sisään. Napauta kuvaketta ja kirjaudu Apple ID:lläsi sisään. Lue, mitä tehdä, jos olet unohtanut salasanasi.

Lue, mitä tehdä, jos et pysty avaamaan App Storea.

Päivitä appi manuaalisesti

Yritä App Storessa päivittää appi manuaalisesti.

Tarkista maksutapa

Sinun on ehkä annettava maksutapa myös silloin, kun ladattava appi on ilmainen. Tarkista, minkä maksutavan olet ilmoittanut, ja varmista, että se ei ole vanhentunut, hylätty tai epäonnistunut.

Jos et pysty päivittämään appeja ja näet viestin, jonka mukaan tilisi on poistettu käytöstä App Storessa, maksutapaasi liittyen on mahdollisesti ilmennyt ongelma. Ota yhteyttä Apple-tukeen ja pyydä apua.

Keskeytä lataus ja jatka sitä uudelleen

Kun painat appia Koti-valikossa pitkään, näet mahdollisesti vaihtoehdot Jatka latausta, Keskeytä lataus tai Kumoa lataus. Jos apin lataaminen on keskeytetty, napauta Jatka latausta. Jos tilanne on jumissa, napauta Keskeytä lataus, paina appia taas pitkään ja napauta Jatka latausta.

Käynnistä laite uudelleen

Käynnistä iPhone uudelleen tai käynnistä iPad uudelleen.

Tarkista sen jälkeen, pysytytkö lataamaan tai päivittämään appeja.

Ota yhteyttä Appleen

Jos et vieläkään pysty lataamaan tai päivittämään appeja iPhonessa tai iPadissa, ota yhteyttä Apple-tukeen.