SOS-tietojen ottaminen käyttöön iPhonen Terveys-ohjelmassa

Voit tallentaa tärkeät terveystietosi SOS-tietoihin. SOS-tietojen avulla ensiapuhenkilöstö voi käyttää kriittisiä terveystietojasi lukitusnäytöltä ilman pääsykoodiasi.

SOS-tietosi sisältävät hätätilanteessa tärkeät terveystietosi, kuten mahdolliset allergiat ja sairaudet, sekä yhteystiedot henkilölle, johon ottaa yhteys hätätilanteessa. Voit luoda Terveys-ohjelmassa SOS-tietosi, joita voidaan käyttää iPhonesi lukitusta avaamatta.

SOS-tietojen määrittäminen

Voit määrittää tärkeät terveystietosi käytettäviksi hätätilanteessa ottamalla käyttöön SOS-tiedot iPhonen Terveys-ohjelmassa.

SOS-tietojen luominen:

1. Avaa Terveys-ohjelma ja napauta SOS-tiedot > Muokkaa.
  2. Syötä yhteyshenkilösi hätätilanteiden varalle sekä terveystietosi, kuten syntymäaikasi, pituutesi ja veriryhmäsi.
  3. Laita Näytä lukittuna -asetus päälle, niin SOS-tietosi ovat käytettävissä lukitulta näytöltä. Näin sinua mahdollisessa hätätilanteessa auttavat henkilöt saavat tärkeitä tietoja sinusta, kuten antamasi yhteyshenkilöt hätätapauksissa.
  4. Kun olet valmis, napauta Valmis.

Hätäpuhelun soittaminen ja SOS-tietojen käyttäminen

Jos iPhoneesi on määritetty SOS-tiedot, voit tarkastella tärkeitä lääketieteellisiä tietoja laitteessa ja soittaa hätäpuheluita. Jos haluat tarkastella SOS-tietoja, avaa Terveys-ohjelma ja napauta sitten SOS-tiedot. Jos iPhone on lukittu, toimi seuraavasti:

1. Paina Koti-painiketta.
  2. Napauta Hätätilanne.
  3. Hätäpuhelunäytössä voit soittaa hätäpuhelun tai tarkastella laitteeseen tallennettuja lääketieteellisiä tietoja valitsemalla SOS-tiedot.

Kirjaudu elinluovuttajaksi

Yhdysvalloissa voit rekisteröityä elinluovuttajaksi Terveys-ohjelman SOS-tiedoissa. Toimi seuraavasti:

1. Avaa Terveys-ohjelma ja napauta SOS-tiedot.
  2. Napauta Elinluovutus kohdassa Rekisteröidy Donate Lifen kautta.
  3. Täytä rekisteröitymislomake ja napauta sitten näytön alalaidassa Jatka.
  4. Vahvista rekisteröityminen ja napauta sitten Suorita rekisteröityminen Donate Lifen kautta.

Voit muokata Donate Life -tietojasi milloin tahansa. Avaa Terveys-ohjelma, napauta SOS-tiedot ja sitten Elinluovutusrekisteri-kohdan alta Muokkaa. Voit perua rekisteröitymisesi vierittämällä Muokkaa-näytön alalaitaan ja napauttamalla Poista minut.

Lisätietoja Donate Life American tietosuojakäytännöstä on järjestön verkkosivustolla.

Lisätietoja

Ota Terveys-ohjelma käyttöön iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa, niin voit seurata päivittäisiä terveys- ja liikuntatoimintojasi.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.