Aktiivisuuden jakaminen Apple Watchilla

Voit jakaa aktiivisuusrenkaasi ystäviesi ja perheesi kanssa motivaation luomiseksi. Kannustakaa ja haastakaa toisianne saamaan kaikki kolme rengasta täyteen tai anna valmentajallesi mahdollisuus seurata päivittäistä edistymistäsi.

iPhonen Jaa aktiivisuus -kutsunäyttö

Ystävien lisääminen

Jotta voit jakaa aktiivisuutesi, sinun pitää lisätä ystäviä. Voit lisätä enintään 40 ystävää:

1. Avaa Aktiivisuus-appi iPhonessa.
  2. Napauta Jakaminen-välilehteä ja napauta sitten Aloita.
  3. Napauta Plus-kuvaketta ja kirjoita ystäväsi yhteystiedot. Voit myös valita ystäviä ehdotettujen yhteystietojen luettelosta. Sinulla ja ystävilläsi tulee olla Apple Watch, jotta aktiivisuuden voi jakaa.
  4. Kun olet valinnut ystäväsi, napauta Lähetä. Odota, että ystäväsi hyväksyvät kutsun.

Saat Apple Watchiisi ilmoituksia ystäviesi edistymisestä, kun he täyttävät kaikki kolme Aktiivisuus-tavoitettaan, lopettavat treenin tai ansaitsevat pisteitä.

Voit hyväksyä kutsun tai tarkistaa odottavat kutsut avaamalla Aktiivisuus-apin, napauttamalla Jakaminen-välilehteä ja napauttamalla sitten näytön ylälaidassa Jakaminen. Kun ystäväsi on hyväksynyt kutsun, hänen tietonsa ilmestyvät iPhonesi Aktiivisuus-apin Jakaminen-kohtaan.

Armandon aktiivisuus Apple Watchissa

Ystävän edistymisen näyttäminen

Kun olet alkanut jakaa aktiivisuuttasi, voit nähdä ystäviesi tilanteen ja motivoida heitä saavuttamaan tavoitteensa. Tarkista ystäväsi edistyminen näin:

1. Avaa Apple Watchisi Aktiivisuus-appi.
  2. Näytä jaettu aktiivisuus pyyhkäisemällä vasemmalle.
  3. Napauta ystävääsi ja vieritä nähdäksesi hänen edistymisensä. Voit lähettää hänelle myös viestin.

#micdrop

Viestien lähettäminen ystäville

Kun saat ilmoituksen ystäväsi aktiivisuudesta, voit vastata valmiilla vastauksella kannustaaksesi häntä.

Voit myös lähettää kaikille ystävillesi viestin Aktiivisuus-apista:

1. Avaa Apple Watchisi Aktiivisuus-appi.
  2. Pyyhkäise vasemmalle ja käännä Digital Crownia vierittääksesi alas.
  3. Napauta Lähetä viesti kaikille.

Lähetä viesti yksittäiselle ystävälle napauttamalla ystävää, vierittämällä alas, ja napauttamalla sitten Lähetä viesti.

Janen aktiivisuushistoria iPhonessa

Ilmoitusten mykistäminen

1. Avaa Aktiivisuus-appi iPhonessa.
  2. Napauta Jakaminen-välilehteä ja sitten ystävääsi.
  3. Napauta Mykistä ilmoitukset. Jos haluat saada ilmoituksia uudelleen, napauta Poista ilmoitusten mykistys.

Edistymisen kätkeminen

1. Avaa Aktiivisuus-appi iPhonessa.
  2. Napauta Jakaminen-välilehteä ja sitten ystävääsi, jolta haluat kätkeä aktiivisuutesi.
  3. Napauta Kätke aktiivisuuteni. Voit edelleen nähdä ystäväsi aktiivisuuden, mutta hän ei näe sinun aktiivisuuttasi.
  4. Voit aloittaa jakamisen uudelleen napauttamalla Näytä oma aktiivisuuteni.

Jakamisen lopettaminen

1. Avaa Aktiivisuus-appi iPhonessa.
  2. Napauta Jakaminen-välilehteä ja sitten ystävääsi.
  3. Napauta Poista ystävä. Kun olet poistanut ystävän, hän ei enää näe aktiivisuuttasi etkä sinä hänen aktiivisuuttaan. Voit jakaa uudelleen lähettämällä ystävällesi uuden kutsun.

Ohjeita aktiivisuuden jakamiseen

Aktiivisuuden jakaminen vaatii iOS 10:n ja watchOS 3:n tai uudemman. Jos olet lisännyt useita Apple Watcheja laitepariksi iPhonesi kanssa, Jakaminen-välilehteä ei näytetä Aktiivisuus-apissa, ennen kuin päivität kaikki kellosi watchOS:n uusimpaan versioon

Jos näet virheen, kun yrität lisätä ystävän tai lähettää kutsun

Kirjaudu iPhonessa iCloudista ulos ja kirjaudu sitten takaisin sisään:

1. Napauta Asetukset > [nimesi]. Napauta iOS 10.2:ssa ja aiemmissa Asetukset > iCloud.
  2. Vieritä alas ja napauta Kirjaudu ulos.
  3. Palaa kohtaan Asetukset > Kirjaudu [laitteeseesi] ja anna Apple ID:si ja salasanasi. Palaa iOS 10.2:ssa ja aiemmissa kohtaan Asetukset > iCloud ja anna Apple ID:si ja salasanasi.
  4. Valitse Kirjaudu.
  5. Yritä lisätä ystäväsi tai etsiä kutsu.

Jos et vieläkään pysty lisäämään ystävääsi, varmista, että hänellä on Apple Watch ja ettet ole jo lisännyt enimmäismäärää ystäviä. Voit lisätä enintään 40 ystävää.

Jos et saa päivityksiä ystäväsi aktiivisuudesta

Saat päivittäin päivityksiä ystäväsi aktiivisuudesta, kunhan iPhonesi on yhteydessä internetiin ja olet kirjautunut sisään iCloudiin. Jos iPhonesi ei pysty yhdistämään useaan päivään tai kirjaudut ulos iCloudista, joidenkin päivien tiedot saattavat puuttua.