Tietoja AirPodien lataamisesta ja akun kestosta

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten AirPodit ja niiden latauskotelo ladataan. Lisäksi artikkelissa on tietoja AirPodien akun kestosta.

Lataa AirPodsit asettamalla ne koteloon. Kotelossa on useita täysiä latauksia AirPodseille, joten voit ladata ne myös liikkeellä ollessasi. AirPodsit pysyvät ladattuina, kun säilytät niitä kotelossa, kun et käytä niitä.

Voit ladata langattoman latauskotelon Qi-hyväksytyllä latausmatolla. Varmista, että tilavalo osoittaa ylös ja kansi on suljettu, kun asetat kotelon laturiin. Tilavalo näyttää nykyisen lataustason 8 sekunnin ajan. Jos käytössäsi on AirPods Pro -kuulokkeet, voit napauttaa koteloa, kun se on latausmatolla, niin näet, ovatko AirPods Pro -kuulokkeesi latautumassa (keltainen valo) vai onko lataus valmis (vihreä valo).

Jos haluat ladata kotelon langallisen yhteyden välityksellä, kytke AirPodien mukana toimitettu Lightning-kaapeli kotelon Lightning-liitäntään. Voit käyttää Lightning–USB-C-kaapelia tai Lightning–USB-kaapelia. Kytke sitten kaapelin toinen pää USB-laturiin tai -porttiin. Kotelon voi ladata riippumatta siitä, ovatko AirPodsit sen sisällä vai eivät. Kuulokkeet latautuvat nopeiten iPhonen tai iPadin USB-laturia käyttämällä tai Maciin liittämällä.

Voit tarkistaa latauksen yksityiskohtaisen tilan ja lataustason noudattamalla Latauksen tilan tarkistaminen -artikkelin ohjeita.

Lisätietoja akun kestosta

Kun AirPodsien akun varaustaso on alhainen, kuulet äänimerkin yhdestä tai molemmista AirPodseista. Äänimerkki kuuluu kerran, kun akun varaustaso on alhainen, ja toisen kerran, kun AirPodsien virta on katkeamaisillaan.

AirPods Pro -kuulokkeiden ominaisuuksia:

• Kotelo tuottaa useita latauskertoja, joten saat yli 24 tuntia kuunteluaikaa7 tai yli 18 tuntia puheaikaa.10
  • Saat AirPods Pro -kuulokkeisiin jopa 4,5 tuntia kuunteluaikaa8 tai jopa 3,5 tuntia puheaikaa yhdellä latauksella.11
  • Jos lataat AirPods Pro -kuulokkeita kotelossa 5 minuutin ajan, saat noin 1 tunnin kuunteluaikaa9 tai noin 1 tunnin puheaikaa.12

AirPodien (2. sukupolvi) ominaisuuksia:

• Kotelo tuottaa useita latauskertoja, joten saat yli 24 tuntia kuunteluaikaa1 tai jopa 18 tuntia puheaikaa.2
  • Saat AirPodeihin jopa 5 tuntia kuunteluaikaa3 tai 3 tuntia puheaikaa yhdellä latauksella.4
  • Jos lataat AirPods Pro -kuulokkeita kotelossa 15 minuutin ajan, saat jopa 3 tuntia kuunteluaikaa5 tai jopa 2 tuntia puheaikaa.6

Latauksen tilan tarkistaminen

Voit tarkistaa AirPodsien ja latauskotelon latauksen tilan iPhonella, iPadilla, iPod touchilla tai Macilla.

iOS-laite

Jos käytössäsi on iPhone, avaa kotelon kansi ja pidä AirPodsit kotelossa. Pidä sitten koteloa laitteesi lähellä. Odota muutama sekunti, niin näet AirPodsien ja latauskotelon latauksen tilan.

Voit tarkistaa AirPodsien ja latauskotelon latauksen tilan myös iOS-laitteesi Akut-widgetin avulla. Kotelon lataus näytetään vain, kun vähintään toinen AirPod on kotelossa.

Mac

1. Avaa kansi tai ota AirPodsit pois kotelosta.
  2. Klikkaa valikkorivillä olevaa Bluetooth-kuvaketta .
  3. Vie osoitin AirPodsien ja latauskotelon kohdalle valikossa.

Lisätietoja tilavalosta

Langattoman latauskotelon kuva, huomio tilavalossa

Langaton latauskotelo: Tilavalo on kotelon etupuolella.

Latauskotelo: Latauskotelon tilavalo on AirPodsien säilytyspaikkojen välissä:

Jos AirPodit ovat kotelossa kannen ollessa auki, valo näyttää AirPodien latauksen tilan. Kun AirPodit eivät ole kotelossa, valo näyttää kotelon tilan. Vihreä tarkoittaa täyteen ladattua, ja keltainen osoittaa alle yhden täyden latauksen olevan jäljellä.

Kun liität langattoman latauskotelon laturiin tai asetat sen Qi-hyväksytylle latausmatolle, tilavalo näkyy 8 sekuntia. Jos valo vilkkuu valkoisena, AirPodit ovat valmiina otettavaksi käyttöön haluamasi laitteen kanssa. Jos valo vilkkuu keltaisena, joudut ehkä ottamaan AirPodsit käyttöön uudelleen.

1. Apple suoritti testauksen helmikuussa 2019 AirPodien (2. sukupolvi), latauskotelon ja langattoman latauskotelon ennakkoversioilla ja ohjelmistolla, ja niistä muodostettiin laitepari iPhone XS Maxin ja ohjelmiston ennakkoversion kanssa. Soittolista sisälsi 358 eri iTunes Storesta ostettua ääniraitaa (256 kb/s:n AAC-muodossa). Äänenvoimakkuus asetettiin 50 prosenttiin. Testauksessa AirPodien akun täysi varaus purettiin toistamalla ääntä, kunnes ensimmäinen AirPod lopetti toiston. Virrattomat AirPodit ladattiin täyteen, jonka jälkeen äänen toistamista jatkettiin, kunnes ensimmäinen AirPod lopetti toiston. Samaa menettelyä jatkettiin, kunnes sekä AirPodit että latauskotelo olivat täysin virrattomia. Akunkesto riippuu laitteen asetuksista, ympäristöstä, käyttötavasta ja monista muista tekijöistä.
  2. Apple suoritti testauksen helmikuussa 2019 AirPodien (2. sukupolvi), latauskotelon ja langattoman latauskotelon ennakkoversioilla ja ohjelmistolla, ja niistä muodostettiin laitepari iPhone XS Maxin ja ohjelmiston ennakkoversion kanssa. Äänenvoimakkuus asetettiin 50 prosenttiin. Testauksessa AirPodien akun täysi varaus purettiin puhumalla matkapuhelua, kunnes ensimmäinen AirPod lopetti puhelun äänen toistamisen. Virrattomat AirPodit ladattiin täyteen, jonka jälkeen matkapuhelua jatkettiin, kunnes ensimmäinen AirPod lopetti puhelun äänen toistamisen. Samaa menettelyä jatkettiin, kunnes sekä AirPodit että latauskotelo olivat täysin virrattomia. Akunkesto riippuu laitteen asetuksista, ympäristöstä, käyttötavasta ja monista muista tekijöistä.
  3. Apple suoritti testauksen helmikuussa 2019 AirPodien (2. sukupolvi), latauskotelon ja langattoman latauskotelon ennakkoversioilla ja ohjelmistolla, ja niistä muodostettiin laitepari iPhone XS Maxin ja ohjelmiston ennakkoversion kanssa. Soittolista sisälsi 358 eri iTunes Storesta ostettua ääniraitaa (256 kb/s:n AAC-muodossa). Äänenvoimakkuus asetettiin 50 prosenttiin. Testauksessa AirPodien akun täysi varaus purettiin toistamalla ääntä, kunnes ensimmäinen AirPod lopetti toiston. Akunkesto riippuu laitteen asetuksista, ympäristöstä, käyttötavasta ja monista muista tekijöistä.
  4. Apple suoritti testauksen helmikuussa 2019 AirPodien (2. sukupolvi), latauskotelon ja langattoman latauskotelon ennakkoversioilla ja ohjelmistolla, ja niistä muodostettiin laitepari iPhone XS Maxin ja ohjelmiston ennakkoversion kanssa. Äänenvoimakkuus asetettiin 50 prosenttiin. Testauksessa AirPodien akun täysi varaus purettiin puhumalla matkapuhelua, kunnes ensimmäinen AirPod lopetti puhelun äänen toistamisen. Akunkesto riippuu laitteen asetuksista, ympäristöstä, käyttötavasta ja monista muista tekijöistä.
  5. Apple suoritti testauksen helmikuussa 2019 AirPodien (2. sukupolvi), latauskotelon ja langattoman latauskotelon ennakkoversioilla ja ohjelmistolla, ja niistä muodostettiin laitepari iPhone XS Maxin ja ohjelmiston ennakkoversion kanssa. Soittolista sisälsi 358 eri iTunes Storesta ostettua ääniraitaa (256 kb/s:n AAC-muodossa). Äänenvoimakkuus asetettiin 50 prosenttiin. 15 minuutin latauksen testaus suoritettiin virrattomilla AirPodeilla, joita ladattiin 15 minuuttia, jonka jälkeen ääntä toistettiin, kunnes ensimmäinen AirPod lopetti toiston. Akunkesto riippuu laitteen asetuksista, ympäristöstä, käyttötavasta ja monista muista tekijöistä.
  6. Apple suoritti testauksen helmikuussa 2019 AirPodien (2. sukupolvi), latauskotelon ja langattoman latauskotelon ennakkoversioilla ja ohjelmistolla, ja niistä muodostettiin laitepari iPhone XS Maxin ja ohjelmiston ennakkoversion kanssa. Äänenvoimakkuus asetettiin 50 prosenttiin. 15 minuutin latauksen testaus suoritettiin virrattomilla AirPodeilla, joita ladattiin 15 minuuttia, jonka jälkeen matkapuhelua puhuttiin, kunnes ensimmäinen AirPod lopetti puhelun äänen toistamisen. Akunkesto riippuu laitteen asetuksista, ympäristöstä, käyttötavasta ja monista muista tekijöistä.
  7. Apple suoritti testauksen lokakuussa 2019 AirPods Pro -kuulokkeiden ja langattoman latauskotelon ennakkoversioilla ja ohjelmistolla, ja niistä muodostettiin laitepari iPhone 11 Pro Maxin ja ohjelmiston ennakkoversion kanssa. Soittolista sisälsi 358 eri iTunes Storesta ostettua ääniraitaa (256 kb/s:n AAC-muodossa). Äänenvoimakkuus asetettiin 50 prosenttiin, ja aktiivinen taustamelun vaimennus oli käytössä. Testauksessa AirPods Pro -kuulokkeiden akun täysi varaus purettiin toistamalla ääntä, kunnes ensimmäinen AirPod Pro -kuuloke lopetti toiston. Virrattomat AirPods Pro -kuulokkeet ladattiin täyteen, minkä jälkeen äänen toistamista jatkettiin, kunnes ensimmäinen AirPod Pro -kuuloke lopetti toiston. Samaa menettelyä jatkettiin, kunnes sekä AirPods Pro -kuulokkeet että latauskotelo olivat täysin virrattomia. Akunkesto riippuu laitteen asetuksista, ympäristöstä, käyttötavasta ja monista muista tekijöistä.
  8. Apple suoritti testauksen lokakuussa 2019 AirPods Pro -kuulokkeiden ja langattoman latauskotelon ennakkoversioilla ja ohjelmistolla, ja niistä muodostettiin laitepari iPhone 11 Pro Maxin ja ohjelmiston ennakkoversion kanssa. Soittolista sisälsi 358 eri iTunes Storesta ostettua ääniraitaa (256 kb/s:n AAC-muodossa). Äänenvoimakkuus asetettiin 50 prosenttiin, ja aktiivinen taustamelun vaimennus oli käytössä. Kun aktiivinen taustamelun vaimennus ja Läpäisy olivat pois käytöstä, kuunteluaika oli jopa 5 tuntia. Testauksessa AirPods Pro -kuulokkeiden akun täysi varaus purettiin toistamalla ääntä, kunnes ensimmäinen AirPod Pro -kuuloke lopetti toiston. Akunkesto riippuu laitteen asetuksista, ympäristöstä, käyttötavasta ja monista muista tekijöistä.
  9. Apple suoritti testauksen lokakuussa 2019 AirPods Pro -kuulokkeiden ja langattoman latauskotelon ennakkoversioilla ja ohjelmistolla, ja niistä muodostettiin laitepari iPhone 11 Pro Maxin ja ohjelmiston ennakkoversion kanssa. Soittolista sisälsi 358 eri iTunes Storesta ostettua ääniraitaa (256 kb/s:n AAC-muodossa). Äänenvoimakkuus asetettiin 50 prosenttiin, ja aktiivinen taustamelun vaimennus oli käytössä. 5 minuutin latauksen testaus suoritettiin virrattomilla AirPods Pro -kuulokkeilla, joita ladattiin 5 minuuttia, minkä jälkeen ääntä toistettiin, kunnes ensimmäinen AirPod Pro -kuuloke lopetti toiston. Akunkesto riippuu laitteen asetuksista, ympäristöstä, käyttötavasta ja monista muista tekijöistä.
  10. Apple suoritti testauksen lokakuussa 2019 AirPods Pro -kuulokkeiden ja langattoman latauskotelon ennakkoversioilla ja ohjelmistolla, ja niistä muodostettiin laitepari iPhone 11 Pro Maxin ja ohjelmiston ennakkoversion kanssa. Äänenvoimakkuus asetettiin 50 prosenttiin, ja aktiivinen taustamelun vaimennus oli käytössä. Testauksessa AirPods Pro -kuulokkeiden akun täysi varaus purettiin puhumalla matkapuhelua, kunnes ensimmäinen AirPod Pro -kuuloke lopetti puhelun äänen toistamisen. Virrattomat AirPods Pro -kuulokkeet ladattiin täyteen, minkä jälkeen matkapuhelua jatkettiin, kunnes ensimmäinen AirPod Pro -kuuloke lopetti puhelun äänen toistamisen. Samaa menettelyä jatkettiin, kunnes sekä AirPods Pro -kuulokkeet että latauskotelo olivat täysin virrattomia. Akunkesto riippuu laitteen asetuksista, ympäristöstä, käyttötavasta ja monista muista tekijöistä.
  11. Apple suoritti testauksen lokakuussa 2019 AirPods Pro -kuulokkeiden ja langattoman latauskotelon ennakkoversioilla ja ohjelmistolla, ja niistä muodostettiin laitepari iPhone 11 Pro Maxin ja ohjelmiston ennakkoversion kanssa.  Äänenvoimakkuus asetettiin 50 prosenttiin, ja aktiivinen taustamelun vaimennus oli käytössä. Testauksessa AirPods Pro -kuulokkeiden akun täysi varaus purettiin puhumalla matkapuhelua, kunnes ensimmäinen AirPod Pro -kuuloke lopetti puhelun äänen toistamisen. Akunkesto riippuu laitteen asetuksista, ympäristöstä, käyttötavasta ja monista muista tekijöistä.
  12. Apple suoritti testauksen lokakuussa 2019 AirPods Pro -kuulokkeiden ja langattoman latauskotelon ennakkoversioilla ja ohjelmistolla, ja niistä muodostettiin laitepari iPhone 11 Pro Maxin ja ohjelmiston ennakkoversion kanssa.  Äänenvoimakkuus asetettiin 50 prosenttiin, ja aktiivinen taustamelun vaimennus oli käytössä. 5 minuutin latauksen testaus suoritettiin virrattomilla AirPods Pro -kuulokkeilla, joita ladattiin 5 minuutin ajan, minkä jälkeen matkapuhelua puhuttiin, kunnes ensimmäinen AirPod Pro -kuuloke lopetti puhelun äänen toistamisen. Akunkesto riippuu laitteen asetuksista, ympäristöstä, käyttötavasta ja monista muista tekijöistä.