Tietoja AirPodien lataamisesta ja akun kestosta

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten AirPodit ja niiden latauskotelo ladataan. Lisäksi artikkelissa on tietoja AirPodien akun kestosta.

AirPods-kuulokkeiden lataaminen

Lataa AirPods-kuulokkeet asettamalla kuulokkeet koteloon. Kotelossa on useita täysiä latauksia AirPodeille, joten voit ladata ne myös liikkeellä ollessasi. AirPods-kuulokkeet pysyvät ladattuina, kun säilytät niitä kotelossa, kun et käytä niitä.

AirPods-kuulokkeet ja latauskotelot

Kotelon lataaminen

Voit ladata MagSafe-latauskotelon tai langattoman latauskotelon Qi-hyväksytyllä latausalustalla. Varmista, että tilan merkkivalo osoittaa ylöspäin ja kotelon kansi on suljettu, kun asetat kotelon laturiin. Tilan merkkivalo näyttää nykyisen lataustason 8 sekunnin ajan. Jos käytössäsi on AirPods Pro (1. tai 2. sukupolvi)- tai AirPods (3. sukupolvi) -kuulokkeet, voit napauttaa koteloa, kun kotelo on latausalustalla, niin näet, ovatko AirPods Pro- tai AirPods (3. sukupolvi) -kuulokkeesi latautumassa (keltainen valo) tai täysin latautuneet (vihreä valo).

Voit ladata AirPods Pro (2. sukupolvi) ‑kuulokkeiden MagSafe-latauskotelon (Lightning tai USB‑C) myös Apple Watchin laturilla. Varmista, että tilan merkkivalo osoittaa ylöspäin ja kotelon kansi on suljettu, kun asetat kotelon laturiin. Tilan merkkivalo näyttää nykyisen lataustason 8 sekunnin ajan.

Jos haluat ladata kotelon kaapelilla, liitä AirPodien mukana toimitettu Lightning-kaapeli kotelon Lightning-porttiin. Jos AirPods Pro (2. sukupolvi) ‑kuulokkeillasi on MagSafe-latauskotelo (USB‑C), liitä AirPodien mukana toimitettu USB‑C-kaapeli kotelon USB‑C-porttiin. Kytke sitten kaapelin toinen pää USB-laturiin tai -porttiin. Kotelon voi ladata riippumatta siitä, ovatko AirPodit sen sisällä vai eivät. Kuulokkeet latautuvat nopeimmin iPhonen tai iPadin USB-laturia käyttämällä tai Maciin liittämällä.

Latauskotelon äänten laittaminen pois päältä

AirPods Pro (2. sukupolvi) ‑kuulokkeiden MagSafe-latauskotelosta (Lightning tai USB‑C) kuuluu ääni, kun se aloittaa lataamisen tai kun sen akku on vähissä. Näin voit laittaa äänen pois päältä:

1. Valitse Asetukset, kun kuulokkeet ovat korvissasi ja yhdistettyinä iPhoneen, iPadiin tai iPod touchiin.
  2. Napauta AirPodien nimeä.
  3. Laita Ota latauskotelon äänet käyttöön -asetus pois päältä.

Lisätietoja tilan merkkivalosta

Tilan merkkivalo latauskotelon etupuolella

MagSafe-latauskotelo: tilan merkkivalo on kotelon etupuolella.

Tilan merkkivalo latauskotelon etupuolella

Langaton latauskotelo: tilan merkkivalo on kotelon etupuolella.

Tilan merkkivalo latauskotelon sisällä

1. ja 2. sukupolven AirPods-kuulokkeiden Lightning-latauskotelo: latauskotelon tilan merkkivalo on kuulokkeiden paikkojen välissä kotelossa.

3. sukupolven AirPods-kuulokkeiden Lightning-latauskotelo: tilan merkkivalo on kotelon etupuolella.

Jos AirPodit ovat kotelossa kannen ollessa auki, valo näyttää AirPodien latauksen tilan. Kun AirPodit eivät ole kotelossa, valo näyttää kotelon tilan. Vihreä tarkoittaa täyteen ladattua, ja keltainen osoittaa alle yhden täyden latauksen olevan jäljellä.

Kun liität kotelon laturiin tai asetat MagSafe-latauskotelon tai langattoman latauskotelon Qi-hyväksytylle latausmatolle, tilan merkkivalo palaa 8 sekunnin ajan. Jos valo vilkkuu valkoisena, AirPodit ovat valmiina otettavaksi käyttöön haluamasi laitteen kanssa. Jos valo vilkkuu keltaisena, joudut ehkä tekemään AirPods-kuulokkeiden käyttöönoton uudelleen.

Voit tarkistaa latauksen tilan ja akun varaustason noudattamalla kohdan Latauksen tilan tarkistaminen ohjeita.

Akun varaustason tarkistaminen

Voit tarkistaa AirPods-kuulokkeiden akun varaustason iPhonella, iPadilla, iPod touchilla tai Macilla.

iPhone, iPad tai iPod touch

Akun lataustason tarkistaminen prosenttiarvona iPhonella

Avaa kotelon kansi, kun AirPods-kuulokkeet ovat kotelossa, ja pidä koteloa iPhonen, iPadin tai iPod touchin vieressä. Odota muutama sekunti, niin näet AirPods-kuulokkeiden latauksen tilan.

Voit tarkistaa akun lataustason iPhonen Akut-widgetistä

Voit tarkistaa AirPods-kuulokkeiden latauksen tilan myös iPhonen, iPadin tai iPod touchin Akut-widgetistä. Kotelon lataus näytetään vain, kun vähintään toinen AirPod on kotelossa.

Mac

1. Avaa kansi tai ota AirPodit pois kotelosta.
  2. Klikkaa valikkorivillä olevaa Bluetooth-kuvaketta . Jos et näe Bluetooth-kuvaketta  valikkorivillä, lue, miten voit lisätä sen.
  3. Vie osoitin AirPods-kuulokkeiden kohdalle valikossa.

Akun lataustason tarkistaminen prosenttiarvona Macilla

Lisätietoja akun kestosta

Kun AirPodien akku on lähes tyhjä, saat siitä ilmoituksen iPhonesi tai iPadisi näytölle. Saat ilmoituksen, kun varausta on jäljellä 20 %, 10 % ja 5 %.

Kuulet myös äänimerkin yhdessä tai molemmissa AirPodeissa, kun akku on lähes tyhjä. Kuulet äänimerkin kerran, kun varausta on jäljellä 10 %, ja toisen kerran juuri ennen kuin AirPodit sammuvat.

Jos epäilet, että akku ei toimi oikein, lue lisää AirPods-kuulokkeiden huoltamisesta ja korjaamisesta.

AirPods Pro -kuulokkeiden (2. sukupolvi) ominaisuuksia:

• Kuulokkeet voidaan ladata kotelossa useita kertoja, joten kuunteluaikaa voi olla jopa 30 tuntia1 ja puheaikaa jopa 24 tuntia.2
  • AirPods Pro -kuulokkeissa (2. sukupolvi) kuunteluaikaa voi yhdellä latauksella olla jopa kuusi tuntia (5,5 tuntia, jos tilaääni ja pään seuranta ovat käytössä)3 tai puheaikaa jopa 4,5 tuntia.4
  • Jos lataat AirPods Pro -kuulokkeita (2. sukupolvi) kotelossa viiden minuutin ajan, saat noin tunnin kuunteluaikaa5 tai noin tunnin puheaikaa.6

AirPods-kuulokkeiden (3. sukupolvi) ominaisuuksia

• Koska kuulokkeet voidaan ladata kotelossa useita kertoja, kuunteluaikaa on jopa 30 tuntia7 tai puheaikaa jopa 20 tuntia.8
  • AirPods-kuulokkeissa (3. sukupolvi) kuunteluaikaa voi yhdellä latauksella olla jopa kuusi tuntia (viisi tuntia, jos tilaääni on käytössä)9 ja puheaikaa jopa neljä tuntia.10
  • Jos lataat AirPods-kuulokkeita (3. sukupolvi) kotelossa viiden minuutin ajan, saat noin tunnin kuunteluaikaa11 tai noin tunnin puheaikaa.12

AirPods Pro -kuulokkeiden (1. sukupolvi) ominaisuuksia

• Koska kuulokkeet voidaan ladata kotelossa useita kertoja, kuunteluaikaa on yli 24 tuntia13 ja puheaikaa yli 18 tuntia.14
  • Saat AirPods Pro -kuulokkeisiin yhdellä latauksella jopa 4,5 tuntia kuunteluaikaa15 tai jopa 3,5 tuntia puheaikaa.16
  • Jos lataat AirPods Pro -kuulokkeita kotelossa 5 minuutin ajan, saat noin tunnin kuunteluaikaa17 tai noin tunnin puheaikaa.18

AirPods-kuulokkeiden (2. sukupolvi) ominaisuuksia

• Koska kuulokkeet voidaan ladata kotelossa useita kertoja, kuunteluaikaa on yli 24 tuntia19 ja puheaikaa yli 18 tuntia.20
  • Saat AirPods-kuulokkeisiin yhdellä latauksella jopa 5 tuntia kuunteluaikaa21 tai 3 tuntia puheaikaa.22
  • Jos lataat AirPods-kuulokkeita kotelossa 15 minuutin ajan, saat jopa 3 tuntia kuunteluaikaa23 tai jopa 2 tuntia puheaikaa.24

Lisätietoja optimoidusta akun latauksesta AirPods Pro- ja AirPods (3. sukupolvi) -kuulokkeissa

Optimoitu akun lataus vähentää akun kulumista ja pidentää sen käyttöikää lyhentämällä aikaa, jonka AirPods Pro- ja AirPods (3. sukupolvi) -kuulokkeet ovat täyteen ladattuna. AirPods Pro- ja AirPods (3. sukupolvi) -kuulokkeet sekä iPhonesi, iPadisi tai iPod touchisi oppivat päivittäisen latausrutiinisi, ja kuulokkeet ladataan yli 80 %:iin vasta vähän ennen kuin tarvitset niitä.

AirPods Pro- ja AirPods (3. sukupolvi) -kuulokkeiden optimoitu akun lataus edellyttää iPhonea, iPod touchia tai iPadia ja on oletusarvoisesti päällä, kun otat laitteesi käyttöön tai päivität sen iOS 15:een tai iPadOS 15:een tai sitä uudempaan.  Voit laittaa ominaisuuden pois päältä avaamalla AirPods-kuulokkeiden kotelon ja valitsemalla iPhonessasi, iPadissasi tai iPod touchissasi Asetukset > Bluetooth. Napauta laiteluettelossa AirPods Pro- tai AirPods (3. sukupolvi) -kuulokkeiden vieressä olevaa Lisätietoja-painiketta . Laita optimoitu lataus pois päältä.

1. Apple suoritti testauksen elokuussa 2022 AirPods Pro -kuulokkeiden (2. sukupolvi) ennakkoversiolla, MagSafe-latauskotelolla ja ohjelmistolla. Kuulokkeet oli yhdistetty iPhone 14 Pro Maxin ja ohjelmiston ennakkoversioon. Soittolista sisälsi 358 iTunes Storesta ostettua erilaista ääniraitaa (256 kb/s:n AAC-koodauksella). Äänenvoimakkuus asetettiin 50 prosenttiin, ja aktiivinen taustamelun vaimennus oli käytössä. Testauksessa AirPods Pro -kuulokkeiden akun täysi varaus purettiin toistamalla ääntä, kunnes ensimmäinen AirPods Pro -kuuloke lopetti toiston. Tyhjentyneet AirPods Pro -kuulokkeet ladattiin täyteen, minkä jälkeen äänen toistamista jatkettiin, kunnes ensimmäinen AirPods Pro -kuuloke lopetti toiston. Samaa menettelyä jatkettiin, kunnes sekä AirPods Pro -kuulokkeet että latauskotelo olivat täysin tyhjentyneet. Akun kesto riippuu laitteen asetuksista, ympäristöstä, käyttötavasta ja monista muista tekijöistä.
  2. Apple suoritti testauksen elokuussa 2022 AirPods Pro -kuulokkeiden (2. sukupolvi) ennakkoversiolla, MagSafe-latauskotelolla ja ohjelmistolla. Kuulokkeet oli yhdistetty iPhone 14 Pro Maxin ja ohjelmiston ennakkoversioon. Äänenvoimakkuus asetettiin 50 prosenttiin, ja aktiivinen taustamelun vaimennus oli käytössä. Testauksessa AirPods Pro -kuulokkeiden akun täysi varaus purettiin täysin soittamalla puhelu mobiiliverkossa, kunnes ensimmäinen AirPods Pro -kuuloke lopetti puhelun äänen toistamisen. Tyhjentyneet AirPods Pro -kuulokkeet ladattiin täyteen, minkä jälkeen puhelua mobiiliverkossa jatkettiin, kunnes ensimmäinen AirPods Pro -kuuloke lopetti puhelun äänen toistamisen. Samaa menettelyä jatkettiin, kunnes sekä AirPods Pro -kuulokkeet että latauskotelo olivat täysin tyhjentyneet. Akun kesto riippuu laitteen asetuksista, ympäristöstä, käyttötavasta ja monista muista tekijöistä.
  3. Apple suoritti testauksen elokuussa 2022 AirPods Pro -kuulokkeiden (2. sukupolvi) ennakkoversiolla, MagSafe-latauskotelolla ja ohjelmistolla. Kuulokkeet oli yhdistetty iPhone 14 Pro Maxin ja ohjelmiston ennakkoversioon. Soittolista sisälsi 358 iTunes Storesta ostettua erilaista ääniraitaa (256 kb/s:n AAC-koodauksella). Äänenvoimakkuus asetettiin 50 prosenttiin, ja aktiivinen taustamelun vaimennus oli käytössä. Kuunteluaika oli jopa 5,5 tuntia, kun tilaääni ja pään seuranta olivat käytössä. Testauksessa AirPods Pro -kuulokkeiden akun täysi varaus purettiin toistamalla ääntä, kunnes ensimmäinen AirPods Pro -kuuloke lopetti toiston. Akun kesto riippuu laitteen asetuksista, ympäristöstä, käyttötavasta ja monista muista tekijöistä.
  4. Apple suoritti testauksen elokuussa 2022 AirPods Pro -kuulokkeiden (2. sukupolvi) ennakkoversiolla, MagSafe-latauskotelolla ja ohjelmistolla. Kuulokkeet oli yhdistetty iPhone 14 Pro Maxin ja ohjelmiston ennakkoversioon. Äänenvoimakkuus asetettiin 50 prosenttiin, ja aktiivinen taustamelun vaimennus oli käytössä. Testauksessa AirPods Pro -kuulokkeiden akun täysi varaus purettiin täysin soittamalla puhelu mobiiliverkossa, kunnes ensimmäinen AirPods Pro -kuuloke lopetti puhelun äänen toistamisen. Akun kesto riippuu laitteen asetuksista, ympäristöstä, käyttötavasta ja monista muista tekijöistä.
  5. Apple suoritti testauksen elokuussa 2022 AirPods Pro -kuulokkeiden (2. sukupolvi) ennakkoversiolla, MagSafe-latauskotelolla ja ohjelmistolla. Kuulokkeet oli yhdistetty iPhone 14 Pro Maxin ja ohjelmiston ennakkoversioon. Soittolista sisälsi 358 iTunes Storesta ostettua erilaista ääniraitaa (256 kb/s:n AAC-koodauksella). Äänenvoimakkuus asetettiin 50 prosenttiin, ja aktiivinen taustamelun vaimennus oli käytössä. 5 minuutin latauksen testaus suoritettiin virrattomilla AirPods Pro -kuulokkeilla, joita ladattiin 5 minuuttia, minkä jälkeen ääntä toistettiin, kunnes ensimmäinen AirPods Pro -kuuloke lopetti toiston. Akun kesto riippuu laitteen asetuksista, ympäristöstä, käyttötavasta ja monista muista tekijöistä.
  6. Apple suoritti testauksen elokuussa 2022 AirPods Pro -kuulokkeiden (2. sukupolvi) ennakkoversiolla, MagSafe-latauskotelolla ja ohjelmistolla. Kuulokkeet oli yhdistetty iPhone 14 Pro Maxin ja ohjelmiston ennakkoversioon. Äänenvoimakkuus asetettiin 50 prosenttiin, ja aktiivinen taustamelun vaimennus oli käytössä. 5 minuutin latauksen testaus suoritettiin tyhjentyneillä AirPods Pro -kuulokkeilla, joita ladattiin 5 minuutin ajan, minkä jälkeen soitettiin puhelu mobiiliverkossa, kunnes ensimmäinen AirPods Pro -kuuloke lopetti puhelun äänen toistamisen. Akun kesto riippuu laitteen asetuksista, ympäristöstä, käyttötavasta ja monista muista tekijöistä.
  7. Apple suoritti testauksen syyskuussa 2021 AirPods-kuulokkeiden (3. sukupolvi) ja MagSafe-latauskotelon ennakkoversioilla ja ohjelmistoilla siten, että niistä oli muodostettu laitepari iPhone 13 Pro Maxin ja ohjelmistojen ennakkoversioiden kanssa. Soittolista sisälsi 358 iTunes Storesta ostettua erilaista ääniraitaa (256 kb/s:n AAC-koodauksella). Äänenvoimakkuus asetettiin 50 prosenttiin. Testauksessa AirPods-kuulokkeiden akun täysi varaus purettiin toistamalla ääntä, kunnes ensimmäinen AirPods-kuuloke lopetti toiston. Tyhjentyneet AirPodit ladattiin täyteen, jonka jälkeen äänen toistamista jatkettiin, kunnes ensimmäinen AirPod lopetti toiston. Samaa jatkettiin, kunnes sekä AirPods-kuulokkeet että latauskotelo olivat täysin tyhjentyneet. Akun kesto riippuu laitteen asetuksista, ympäristöstä, käyttötavasta ja monista muista tekijöistä.
  8. Apple suoritti testauksen syyskuussa 2021 AirPods-kuulokkeiden (3. sukupolvi) ja MagSafe-latauskotelon ennakkoversioilla ja ohjelmistoilla siten, että niistä oli muodostettu laitepari iPhone 13 Pro Maxin ja ohjelmistojen ennakkoversioiden kanssa. Äänenvoimakkuus asetettiin 50 prosenttiin. Testauksessa AirPods-kuulokkeiden akun täysi varaus purettiin täysin soittamalla puhelu mobiiliverkossa ja jatkamalla puhelua, kunnes ensimmäinen AirPods-kuuloke lopetti puhelun äänen toistamisen. Tyhjentyneet AirPodit ladattiin täyteen, jonka jälkeen puhelua mobiiliverkossa jatkettiin, kunnes ensimmäinen AirPod lopetti puhelun äänen toistamisen. Samaa jatkettiin, kunnes sekä AirPods-kuulokkeet että latauskotelo olivat täysin tyhjentyneet. Akun kesto riippuu laitteen asetuksista, ympäristöstä, käyttötavasta ja monista muista tekijöistä.
  9. Apple suoritti testauksen syyskuussa 2021 AirPods-kuulokkeiden (3. sukupolvi) ja MagSafe-latauskotelon ennakkoversioilla ja ohjelmistoilla siten, että niistä oli muodostettu laitepari iPhone 13 Pro Maxin ja ohjelmistojen ennakkoversioiden kanssa. Soittolista sisälsi 358 iTunes Storesta ostettua erilaista ääniraitaa (256 kb/s:n AAC-koodauksella). Äänenvoimakkuus asetettiin 50 prosenttiin. Kuunteluaika oli jopa viisi tuntia, kun tilaääni ja päänseuranta olivat käytössä. Testauksessa AirPods-kuulokkeiden akun täysi varaus purettiin toistamalla ääntä, kunnes ensimmäinen AirPods-kuuloke lopetti toiston. Akun kesto riippuu laitteen asetuksista, ympäristöstä, käyttötavasta ja monista muista tekijöistä.
  10. Apple suoritti testauksen syyskuussa 2021 AirPods-kuulokkeiden (3. sukupolvi) ja MagSafe-latauskotelon ennakkoversioilla ja ohjelmistoilla siten, että niistä oli muodostettu laitepari iPhone 13 Pro Maxin ja ohjelmistojen ennakkoversioiden kanssa. Äänenvoimakkuus asetettiin 50 prosenttiin. Testauksessa AirPods-kuulokkeiden akun täysi varaus purettiin täysin soittamalla puhelu mobiiliverkossa ja jatkamalla puhelua, kunnes ensimmäinen AirPods-kuuloke lopetti puhelun äänen toistamisen. Akun kesto riippuu laitteen asetuksista, ympäristöstä, käyttötavasta ja monista muista tekijöistä.
  11. Apple suoritti testauksen syyskuussa 2021 AirPods-kuulokkeiden (3. sukupolvi) ja MagSafe-latauskotelon ennakkoversioilla ja ohjelmistoilla siten, että niistä oli muodostettu laitepari iPhone 13 Pro Maxin ja ohjelmistojen ennakkoversioiden kanssa. Soittolista sisälsi 358 iTunes Storesta ostettua erilaista ääniraitaa (256 kb/s:n AAC-koodauksella). Äänenvoimakkuus asetettiin 50 prosenttiin. Viiden minuutin latauksen testaus suoritettiin virrattomilla AirPods-kuulokkeilla, joita ladattiin viisi minuuttia, minkä jälkeen ääntä toistettiin, kunnes ensimmäinen AirPods-kuuloke lopetti toiston. Akun kesto riippuu laitteen asetuksista, ympäristöstä, käyttötavasta ja monista muista tekijöistä.
  12. Apple suoritti testauksen syyskuussa 2021 AirPods-kuulokkeiden (3. sukupolvi) ja MagSafe-latauskotelon ennakkoversioilla ja ohjelmistoilla siten, että niistä oli muodostettu laitepari iPhone 13 Pro Maxin ja ohjelmistojen ennakkoversioiden kanssa. Äänenvoimakkuus asetettiin 50 prosenttiin. Viiden minuutin latauksen testaus suoritettiin virrattomilla AirPods-kuulokkeilla, joita ladattiin viisi minuuttia, minkä jälkeen soitettiin puhelu mobiiliverkossa, kunnes ensimmäinen AirPods-kuuloke lopetti puhelun äänen toistamisen. Akun kesto riippuu laitteen asetuksista, ympäristöstä, käyttötavasta ja monista muista tekijöistä.
  13. Apple suoritti testauksen lokakuussa 2019 AirPods Pro -kuulokkeiden ja langattoman latauskotelon ennakkoversioilla ja ohjelmistoilla siten, että niistä oli muodostettu laitepari iPhone 11 Pro Maxin ja ohjelmistojen ennakkoversioiden kanssa. Soittolista sisälsi 358 iTunes Storesta ostettua erilaista ääniraitaa (256 kb/s:n AAC-koodauksella). Äänenvoimakkuus asetettiin 50 prosenttiin, ja aktiivinen taustamelun vaimennus oli käytössä. Testauksessa AirPods Pro -kuulokkeiden akun täysi varaus purettiin toistamalla ääntä, kunnes ensimmäinen AirPods Pro -kuuloke lopetti toiston. Tyhjentyneet AirPods Pro -kuulokkeet ladattiin täyteen, minkä jälkeen äänen toistamista jatkettiin, kunnes ensimmäinen AirPods Pro -kuuloke lopetti toiston. Samaa menettelyä jatkettiin, kunnes sekä AirPods Pro -kuulokkeet että latauskotelo olivat täysin tyhjentyneet. Akun kesto riippuu laitteen asetuksista, ympäristöstä, käyttötavasta ja monista muista tekijöistä.
  14. Apple suoritti testauksen lokakuussa 2019 AirPods Pro -kuulokkeiden ja langattoman latauskotelon ennakkoversioilla ja ohjelmistoilla siten, että niistä oli muodostettu laitepari iPhone 11 Pro Maxin ja ohjelmistojen ennakkoversioiden kanssa. Äänenvoimakkuus asetettiin 50 prosenttiin, ja aktiivinen taustamelun vaimennus oli käytössä. Testauksessa AirPods Pro -kuulokkeiden akun täysi varaus purettiin täysin soittamalla puhelu mobiiliverkossa, kunnes ensimmäinen AirPods Pro -kuuloke lopetti puhelun äänen toistamisen. Tyhjentyneet AirPods Pro -kuulokkeet ladattiin täyteen, minkä jälkeen puhelua mobiiliverkossa jatkettiin, kunnes ensimmäinen AirPods Pro -kuuloke lopetti puhelun äänen toistamisen. Samaa menettelyä jatkettiin, kunnes sekä AirPods Pro -kuulokkeet että latauskotelo olivat täysin tyhjentyneet. Akun kesto riippuu laitteen asetuksista, ympäristöstä, käyttötavasta ja monista muista tekijöistä.
  15. Apple suoritti testauksen lokakuussa 2019 AirPods Pro -kuulokkeiden ja langattoman latauskotelon ennakkoversioilla ja ohjelmistoilla siten, että niistä oli muodostettu laitepari iPhone 11 Pro Maxin ja ohjelmistojen ennakkoversioiden kanssa. Soittolista sisälsi 358 iTunes Storesta ostettua erilaista ääniraitaa (256 kb/s:n AAC-koodauksella). Äänenvoimakkuus asetettiin 50 prosenttiin, ja aktiivinen taustamelun vaimennus oli käytössä. Kun aktiivinen taustamelun vaimennus ja läpikuulumistila olivat pois käytöstä, kuunteluaika oli jopa 5 tuntia. Testauksessa AirPods Pro -kuulokkeiden akun täysi varaus purettiin toistamalla ääntä, kunnes ensimmäinen AirPods Pro -kuuloke lopetti toiston. Akunkesto riippuu laitteen asetuksista, ympäristöstä, käyttötavasta ja monista muista tekijöistä.
  16. Apple suoritti testauksen lokakuussa 2019 AirPods Pro -kuulokkeiden ja langattoman latauskotelon ennakkoversioilla ja ohjelmistoilla siten, että niistä oli muodostettu laitepari iPhone 11 Pro Maxin ja ohjelmistojen ennakkoversioiden kanssa.  Äänenvoimakkuus asetettiin 50 prosenttiin, ja aktiivinen taustamelun vaimennus oli käytössä. Testauksessa AirPods Pro -kuulokkeiden akun täysi varaus purettiin täysin soittamalla puhelu mobiiliverkossa, kunnes ensimmäinen AirPods Pro -kuuloke lopetti puhelun äänen toistamisen. Akun kesto riippuu laitteen asetuksista, ympäristöstä, käyttötavasta ja monista muista tekijöistä.
  17. Apple suoritti testauksen lokakuussa 2019 AirPods Pro -kuulokkeiden ja langattoman latauskotelon ennakkoversioilla ja ohjelmistoilla siten, että niistä oli muodostettu laitepari iPhone 11 Pro Maxin ja ohjelmistojen ennakkoversioiden kanssa. Soittolista sisälsi 358 iTunes Storesta ostettua erilaista ääniraitaa (256 kb/s:n AAC-koodauksella). Äänenvoimakkuus asetettiin 50 prosenttiin, ja aktiivinen taustamelun vaimennus oli käytössä. 5 minuutin latauksen testaus suoritettiin virrattomilla AirPods Pro -kuulokkeilla, joita ladattiin 5 minuuttia, minkä jälkeen ääntä toistettiin, kunnes ensimmäinen AirPods Pro -kuuloke lopetti toiston. Akun kesto riippuu laitteen asetuksista, ympäristöstä, käyttötavasta ja monista muista tekijöistä.
  18. Apple suoritti testauksen lokakuussa 2019 AirPods Pro -kuulokkeiden ja langattoman latauskotelon ennakkoversioilla ja ohjelmistoilla siten, että niistä oli muodostettu laitepari iPhone 11 Pro Maxin ja ohjelmistojen ennakkoversioiden kanssa.  Äänenvoimakkuus asetettiin 50 prosenttiin, ja aktiivinen taustamelun vaimennus oli käytössä. 5 minuutin latauksen testaus suoritettiin tyhjentyneillä AirPods Pro -kuulokkeilla, joita ladattiin 5 minuutin ajan, minkä jälkeen soitettiin puhelu mobiiliverkossa, kunnes ensimmäinen AirPods Pro -kuuloke lopetti puhelun äänen toistamisen. Akun kesto riippuu laitteen asetuksista, ympäristöstä, käyttötavasta ja monista muista tekijöistä.
  19. Apple suoritti testauksen helmikuussa 2019 AirPods-kuulokkeiden (2. sukupolvi), latauskotelon ja langattoman latauskotelon ennakkoversioilla ja ohjelmistoilla siten, että niistä oli muodostettu laitepari iPhone XS Maxin ja ohjelmistojen ennakkoversioiden kanssa. Soittolista sisälsi 358 iTunes Storesta ostettua erilaista ääniraitaa (256 kb/s:n AAC-koodauksella). Äänenvoimakkuus asetettiin 50 prosenttiin. Testauksessa AirPods-kuulokkeiden akun täysi varaus purettiin toistamalla ääntä, kunnes ensimmäinen AirPods-kuuloke lopetti toiston. Tyhjentyneet AirPodit ladattiin täyteen, jonka jälkeen äänen toistamista jatkettiin, kunnes ensimmäinen AirPod lopetti toiston. Samaa jatkettiin, kunnes sekä AirPods-kuulokkeet että latauskotelo olivat täysin tyhjentyneet. Akun kesto riippuu laitteen asetuksista, ympäristöstä, käyttötavasta ja monista muista tekijöistä.
  20. Apple suoritti testauksen helmikuussa 2019 AirPods-kuulokkeiden (2. sukupolvi), latauskotelon ja langattoman latauskotelon ennakkoversioilla ja ohjelmistoilla siten, että niistä oli muodostettu laitepari iPhone XS Maxin ja ohjelmistojen ennakkoversioiden kanssa. Äänenvoimakkuus asetettiin 50 prosenttiin. Testauksessa AirPods-kuulokkeiden akun täysi varaus purettiin täysin soittamalla puhelu mobiiliverkossa ja jatkamalla puhelua, kunnes ensimmäinen AirPods-kuuloke lopetti puhelun äänen toistamisen. Tyhjentyneet AirPodit ladattiin täyteen, jonka jälkeen puhelua mobiiliverkossa jatkettiin, kunnes ensimmäinen AirPod lopetti puhelun äänen toistamisen. Samaa jatkettiin, kunnes sekä AirPods-kuulokkeet että latauskotelo olivat täysin tyhjentyneet. Akun kesto riippuu laitteen asetuksista, ympäristöstä, käyttötavasta ja monista muista tekijöistä.
  21. Apple suoritti testauksen helmikuussa 2019 AirPods-kuulokkeiden (2. sukupolvi), latauskotelon ja langattoman latauskotelon ennakkoversioilla ja ohjelmistoilla siten, että niistä oli muodostettu laitepari iPhone XS Maxin ja ohjelmistojen ennakkoversioiden kanssa. Soittolista sisälsi 358 iTunes Storesta ostettua erilaista ääniraitaa (256 kb/s:n AAC-koodauksella). Äänenvoimakkuus asetettiin 50 prosenttiin. Testauksessa AirPods-kuulokkeiden akun täysi varaus purettiin toistamalla ääntä, kunnes ensimmäinen AirPods-kuuloke lopetti toiston. Akun kesto riippuu laitteen asetuksista, ympäristöstä, käyttötavasta ja monista muista tekijöistä.
  22. Apple suoritti testauksen helmikuussa 2019 AirPods-kuulokkeiden (2. sukupolvi), latauskotelon ja langattoman latauskotelon ennakkoversioilla ja ohjelmistoilla siten, että niistä oli muodostettu laitepari iPhone XS Maxin ja ohjelmistojen ennakkoversioiden kanssa.  Äänenvoimakkuus asetettiin 50 prosenttiin. Testauksessa AirPods-kuulokkeiden akun täysi varaus purettiin täysin soittamalla puhelu mobiiliverkossa ja jatkamalla puhelua, kunnes ensimmäinen AirPods-kuuloke lopetti puhelun äänen toistamisen. Akun kesto riippuu laitteen asetuksista, ympäristöstä, käyttötavasta ja monista muista tekijöistä.
  23. Apple suoritti testauksen helmikuussa 2019 AirPods-kuulokkeiden (2. sukupolvi), latauskotelon ja langattoman latauskotelon ennakkoversioilla ja ohjelmistoilla siten, että niistä oli muodostettu laitepari iPhone XS Maxin ja ohjelmistojen ennakkoversioiden kanssa. Soittolista sisälsi 358 iTunes Storesta ostettua erilaista ääniraitaa (256 kb/s:n AAC-koodauksella). Äänenvoimakkuus asetettiin 50 prosenttiin. 15 minuutin latauksen testaus suoritettiin tyhjentyneillä AirPodeilla, joita ladattiin 15 minuuttia, jonka jälkeen ääntä toistettiin, kunnes ensimmäinen AirPod lopetti toiston. Akun kesto riippuu laitteen asetuksista, ympäristöstä, käyttötavasta ja monista muista tekijöistä.
  24. Apple suoritti testauksen helmikuussa 2019 AirPods-kuulokkeiden (2. sukupolvi), latauskotelon ja langattoman latauskotelon ennakkoversioilla ja ohjelmistoilla siten, että niistä oli muodostettu laitepari iPhone XS Maxin ja ohjelmistojen ennakkoversioiden kanssa.  Äänenvoimakkuus asetettiin 50 prosenttiin. 15 minuutin latauksen testaus suoritettiin tyhjentyneillä AirPodeilla, joita ladattiin 15 minuuttia, jonka jälkeen soitettiin puhelu mobiiliverkossa, kunnes ensimmäinen AirPod lopetti puhelun äänen toistamisen. Akun kesto riippuu laitteen asetuksista, ympäristöstä, käyttötavasta ja monista muista tekijöistä.