AirPodsien ja latauskotelon lataaminen ja lisätietoja akun kestosta

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten AirPodsit ja niiden latauskotelo ladataan. Lisäksi artikkelissa on tietoja AirPodsien akun kestosta.

Lataa AirPodsit asettamalla ne koteloon. Kotelossa on useita täysiä latauksia AirPodseille, joten voit ladata ne myös liikkeellä ollessasi.

Lataa kotelo kytkemällä AirPodsien mukana toimitettu Lightning-kaapeli kotelon Lightning-liitäntään. Kytke sitten kaapelin toinen pää USB-laturiin tai -porttiin. Kotelon voi ladata riippumatta siitä, ovatko AirPodsit sen sisällä vai eivät.

Lisätietoja akun kestosta

• AirPodsit voivat saada yhdellä latauksella jopa 5 tuntia kuunteluaikaa tai 2 tuntia puheaikaa.
  • Kotelossa on useita latauksia AirPodseille, joten kaikkiaan käytössäsi on yli 24 tuntia kuunteluaikaa tai jopa 11 tuntia puheaikaa.
  • Lataamalla AirPodseja 15 minuutin ajan niiden kotelossa saat jopa 3 tuntia kuunteluaikaa tai yli tunnin puheaikaa.
  • Kun AirPodsien akun varaustaso on alhainen, kuulet äänimerkin yhdestä tai molemmista AirPodseista. Äänimerkki kuuluu kerran, kun akun varaustaso on alhainen, ja toisen kerran, kun AirPodsien virta on katkeamaisillaan.

Akun keston pidentäminen

AirPodsit latautuvat kotelossaan ja ovat heti valmiita käyttöön, kun avaat kannen.

• AirPodsit pysyvät ladattuina, kun säilytät niitä kotelossa, kun et käytä niitä.
  • Ladatessasi AirPodsit latauskotelossa saat parhaat ja nopeimmat tulokset käyttämällä iPhonen tai iPadin USB-laturia tai kytkemällä sen Maciisi.
  • Kannen toistuva avaaminen ja sulkeminen saattaa lyhentää kannen akun kestoa.

Latauksen tilan tarkistaminen

Voit tarkistaa AirPodsien ja latauskotelon latauksen tilan iPhonella, iPadilla, iPod touchilla tai Macilla.

iOS-laite

Jos käytössäsi on iPhone, avaa kotelon kansi ja pidä AirPodsit kotelossa. Pidä sitten koteloa laitteesi lähellä. Odota muutama sekunti, niin näet AirPodsien ja latauskotelon latauksen tilan.

Voit tarkistaa AirPodsien ja latauskotelon latauksen tilan myös iOS-laitteesi Akut-widgetin avulla. Kotelon lataus näytetään vain, kun vähintään toinen AirPod on kotelossa.

Mac

1. Avaa kansi tai ota AirPodsit pois kotelosta.
  2. Klikkaa valikkoriviltä .
  3. Vie osoitin AirPodsien ja latauskotelon kohdalle valikossa.

Lisätietoja tilavalosta

Kotelon tilavalo on AirPodsien säilytyspaikkojen välissä:

Jos AirPodsit ovat kotelossa, valo ilmaisee AirPodsien latauksen tilan. Muussa tapauksessa valo ilmaisee kotelon tilan. Vihreä tarkoittaa ladattua ja keltainen sitä, että jäljellä on alle yksi täysi lataus. Jos valo vilkkuu valkoisena, AirPodsit ovat valmiina käyttöönottoon jonkin laitteesi kanssa. Jos valo vilkkuu keltaisena, joudut ehkä määrittämään AirPodsit uudelleen.