AirPodsien ja latauskotelon lataaminen ja lisätietoja akun kestosta

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten AirPodsit ja niiden latauskotelo ladataan. Lisäksi artikkelissa on tietoja AirPodsien akun kestosta.

Lataa AirPodsit asettamalla ne koteloon. Kotelossa on useita täysiä latauksia AirPodseille, joten voit ladata ne myös liikkeellä ollessasi. AirPodsit pysyvät ladattuina säilyttäessäsi niitä kotelossa, kun et käytä niitä.

Lataa kotelo kytkemällä AirPodsien mukana toimitettu Lightning-kaapeli kotelon Lightning-liitäntään. Kytke sitten kaapelin toinen pää USB-laturiin tai -porttiin. Kotelon voi ladata riippumatta siitä, ovatko AirPodsit sen sisällä vai eivät. Lataaminen tapahtuu nopeiten iPhonen tai iPadin USB-laturilla tai Maciin liittämällä.

Voit ladata langattoman latauskotelon Qi-hyväksytyllä latausmatolla tai Lightning-liittimellä. Varmista, että tilavalo osoittaa ylös ja kansi on suljettu, kun asetat kotelon laturiin. Tilavalo näyttää nykyisen lataustason 8 sekuntia. Jos haluat nähdä latauksen tilan AirPodseja ladatessasi, lue kohta Latauksen tilan tarkistaminen.

Lisätietoja akun kestosta

Kun AirPodsien akun varaustaso on alhainen, kuulet äänimerkin yhdestä tai molemmista AirPodseista. Äänimerkki kuuluu kerran, kun akun varaustaso on alhainen, ja toisen kerran, kun AirPodsien virta on katkeamaisillaan.

AirPodsien (2. sukupolvi) ominaisuuksia:

• Kotelo tuottaa useita latauskertoja, joten saat yli 24 tuntia kuunteluaikaa1 tai jopa 18 tuntia puheaikaa.2
  • Saat AirPodseihin jopa 5 tuntia kuunteluaikaa3 tai 3 tuntia puheaikaa yhdellä latauksella.4
  • Jos lataat AirPodseja 15 minuuttia kotelossa, saat jopa 3 tuntia kuunteluaikaa5 tai jopa 2 tuntia puheaikaa.6

AirPodsien (1. sukupolvi) ominaisuuksia:

• AirPodsit voivat saada yhdellä latauksella jopa 5 tuntia kuunteluaikaa tai 2 tuntia puheaikaa.
  • Kotelossa on useita latauksia AirPodseille, joten kaikkiaan käytössäsi on yli 24 tuntia kuunteluaikaa tai jopa 11 tuntia puheaikaa.
  • Lataamalla AirPodseja 15 minuutin ajan niiden kotelossa saat jopa 3 tuntia kuunteluaikaa tai yli tunnin puheaikaa.

Latauksen tilan tarkistaminen

Voit tarkistaa AirPodsien ja latauskotelon latauksen tilan iPhonella, iPadilla, iPod touchilla tai Macilla.

iOS-laite

Jos käytössäsi on iPhone, avaa kotelon kansi ja pidä AirPodsit kotelossa. Pidä sitten koteloa laitteesi lähellä. Odota muutama sekunti, niin näet AirPodsien ja latauskotelon latauksen tilan.

Voit tarkistaa AirPodsien ja latauskotelon latauksen tilan myös iOS-laitteesi Akut-widgetin avulla. Kotelon lataus näytetään vain, kun vähintään toinen AirPod on kotelossa.

Mac

1. Avaa kansi tai ota AirPodsit pois kotelosta.
  2. Klikkaa valikkoriviltä .
  3. Vie osoitin AirPodsien ja latauskotelon kohdalle valikossa.

Lisätietoja tilavalosta

Langattoman latauskotelon kuva, huomio tilavalossa

Langaton latauskotelo: Tilavalo on kotelon etupuolella.

Latauskotelo: Latauskotelon tilavalo on AirPodsien säilytyspaikkojen välissä:

Jos AirPodsit ovat kotelossa kannen ollessa auki, valo näyttää AirPodsien latauksen tilan. Kun AirPodsit eivät ole kotelossa, valo näyttää kotelon tilan. Vihreä tarkoittaa täyteen ladattua, ja keltainen osoittaa alle yhden täyden latauksen olevan jäljellä.

Kun liität langattoman latauskotelon laturiin tai asetat sen Qi-hyväksytylle latausmatolle, tilavalo näkyy 8 sekuntia. Jos valo vilkkuu valkoisena, AirPodsit ovat valmiina otettavaksi käyttöön haluamasi laitteen kanssa. Jos valo vilkkuu keltaisena, joudut ehkä ottamaan AirPodsit käyttöön uudelleen.

1. Apple suoritti testauksen helmikuussa 2019 AirPodsien (2. sukupolvi), latauskotelon ja langattoman latauskotelon ennakkoversioilla ja ohjelmistolla, ja niistä muodostettiin laitepari iPhone XS Maxin ja ohjelmiston ennakkoversion kanssa. Soittolista sisälsi 358 eri iTunes Storesta ostettua ääniraitaa (256 kb/s:n AAC-muodossa). Äänenvoimakkuus asetettiin 50 prosenttiin. Testauksessa AirPodsien akun täysi varaus purettiin toistamalla ääntä, kunnes ensimmäinen AirPod lopetti toiston. Virrattomat AirPodsit ladattiin täyteen, jonka jälkeen äänen toistamista jatkettiin, kunnes ensimmäinen AirPod lopetti toiston. Samaa menettelyä jatkettiin, kunnes sekä AirPodsit että latauskotelo olivat täysin virrattomia. Akunkesto riippuu laitteen asetuksista, ympäristöstä, käyttötavasta ja monista muista tekijöistä.
  2. Apple suoritti testauksen helmikuussa 2019 AirPodsien (2. sukupolvi), latauskotelon ja langattoman latauskotelon ennakkoversioilla ja ohjelmistolla, ja niistä muodostettiin laitepari iPhone XS Maxin ja ohjelmiston ennakkoversion kanssa. Äänenvoimakkuus asetettiin 50 prosenttiin. Testauksessa AirPodsien akun täysi varaus purettiin puhumalla matkapuhelua, kunnes ensimmäinen AirPod lopetti puhelun äänen toistamisen. Virrattomat AirPodsit ladattiin täyteen, jonka jälkeen matkapuhelua jatkettiin, kunnes ensimmäinen AirPod lopetti puhelun äänen toistamisen. Samaa menettelyä jatkettiin, kunnes sekä AirPodsit että latauskotelo olivat täysin virrattomia. Akunkesto riippuu laitteen asetuksista, ympäristöstä, käyttötavasta ja monista muista tekijöistä.
  3. Apple suoritti testauksen helmikuussa 2019 AirPodsien (2. sukupolvi), latauskotelon ja langattoman latauskotelon ennakkoversioilla ja ohjelmistolla, ja niistä muodostettiin laitepari iPhone XS Maxin ja ohjelmiston ennakkoversion kanssa. Soittolista sisälsi 358 eri iTunes Storesta ostettua ääniraitaa (256 kb/s:n AAC-muodossa). Äänenvoimakkuus asetettiin 50 prosenttiin. Testauksessa AirPodsien akun täysi varaus purettiin toistamalla ääntä, kunnes ensimmäinen AirPod lopetti toiston. Akunkesto riippuu laitteen asetuksista, ympäristöstä, käyttötavasta ja monista muista tekijöistä.
  4. Apple suoritti testauksen helmikuussa 2019 AirPodsien (2. sukupolvi), latauskotelon ja langattoman latauskotelon ennakkoversioilla ja ohjelmistolla, ja niistä muodostettiin laitepari iPhone XS Maxin ja ohjelmiston ennakkoversion kanssa. Äänenvoimakkuus asetettiin 50 prosenttiin. Testauksessa AirPodsien akun täysi varaus purettiin puhumalla matkapuhelua, kunnes ensimmäinen AirPod lopetti puhelun äänen toistamisen. Akunkesto riippuu laitteen asetuksista, ympäristöstä, käyttötavasta ja monista muista tekijöistä.
  5. Apple suoritti testauksen helmikuussa 2019 AirPodsien (2. sukupolvi), latauskotelon ja langattoman latauskotelon ennakkoversioilla ja ohjelmistolla, ja niistä muodostettiin laitepari iPhone XS Maxin ja ohjelmiston ennakkoversion kanssa. Soittolista sisälsi 358 eri iTunes Storesta ostettua ääniraitaa (256 kb/s:n AAC-muodossa). Äänenvoimakkuus asetettiin 50 prosenttiin. 15 minuutin latauksen testaus suoritettiin virrattomilla AirPodseilla, joita ladattiin 15 minuuttia, jonka jälkeen ääntä toistettiin, kunnes ensimmäinen AirPod lopetti toiston. Akunkesto riippuu laitteen asetuksista, ympäristöstä, käyttötavasta ja monista muista tekijöistä.
  6. Apple suoritti testauksen helmikuussa 2019 AirPodsien (2. sukupolvi), latauskotelon ja langattoman latauskotelon ennakkoversioilla ja ohjelmistolla, ja niistä muodostettiin laitepari iPhone XS Maxin ja ohjelmiston ennakkoversion kanssa. Äänenvoimakkuus asetettiin 50 prosenttiin. 15 minuutin latauksen testaus suoritettiin virrattomilla AirPodseilla, joita ladattiin 15 minuuttia, jonka jälkeen matkapuhelua puhuttiin, kunnes ensimmäinen AirPod lopetti puhelun äänen toistamisen. Akunkesto riippuu laitteen asetuksista, ympäristöstä, käyttötavasta ja monista muista tekijöistä.