Yhteyden muodostaminen kahden Mac-tietokoneen välille suoraan Thunderbolt 3 -kaapelilla vaatii Thunderboltia tukevat laitteet

Mac-tietokoneet tukevat yhteyttä kahden Thunderbolt-yhteensopivan laitteen välillä asianmukaisen Thunderbolt-kaapelin avulla.

Jos Thunderbolt 3 -yhteyden kanssa on ongelmia tai jos sinut ohjattiin tälle sivulle liittäessäsi Macin toiseen laitteeseen, varmista seuraavat seikat:

• Varmista, että tietokoneesi tukevat Thunderbolt 3:a USB-C:n kautta. Jos et ole varma, tarkista asia valmistajalta.
  • Liitä Mac suoraan toiseen tietokoneeseen, ei USB-C-keskittimen kautta. USB-C-keskittimet eivät tue Thunderbolt 3 -yhteyksiä porttiensa välillä.
  • Käytä Thunderbolt 3:a tukevaa kaapelia. Kaikki USB-C-kaapelit eivät tue Thunderbolt 3:n erityisvaatimuksia. Esimerkiksi Applen Thunderbolt 3 (USB-C) -kaapeli tukee Thunderbolt 3 -yhteyttä, kun taas USB-C-latauskaapeli ei.
  • Jos olet liittämässä Thunderbolt 3 -portilla varustettua Macia Thunderbolt 2 -portilla varustettuun Maciin, käytä Applen Thunderbolt 3 (USB-C)–Thunderbolt 2 -sovitinta ja Thunderbolt 2 -kaapelia.

Jos tarvitset lisäohjeita, ota yhteyttä Apple-tukeen tai tee varaus Genius Bar -palveluun.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.