Tietoja AirPort-tukiaseman laiteohjelmistopäivitysten 7.6.7 ja 7.7.7 turvallisuussisällöstä

Tässä asiakirjassa kerrotaan AirPort-tukiaseman laiteohjelmistopäivitysten 7.6.7 ja 7.7.7 turvallisuussisällöstä.

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Lisätietoja Applen tuoteturvallisuudesta on Applen tuoteturvallisuus -sivulla.

Lisätietoja Applen tuoteturvallisuuden PGP-avaimesta on artikkelissa Applen tuoteturvallisuuden PGP-avaimen käyttäminen.

CVE-tunnuksia käytetään mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

Tietoja muista suojauspäivityksistä on Applen suojauspäivitykset -sivulla.

AirPort-tukiaseman laiteohjelmistopäivitykset 7.6.7 ja 7.7.7

• AirPort-tukiaseman laiteohjelmisto

Saatavana seuraaville: AirPort Express-, AirPort Extreme- ja AirPort Time Capsule -tukiasemat, joissa 802.11n, sekä AirPort Extreme- ja AirPort Time Capsule -tukiasemat, joissa 802.11ac

Vaikutus: Etähyökkääjä saattoi pystyä aiheuttamaan mielivaltaisen koodin suorittamisen.

Kuvaus: DNS-tietojen jäsentämisessä oli muistin vioittumisongelma. Ongelma ratkaistiin parantamalla rajojen tarkistusta.

CVE-ID

CVE-2015-7029 : Alexandre Helie

AirPort-tukiaseman laiteohjelmistopäivitysten 7.6.7 ja 7.7.7 asennusta koskeva huomautus

Laiteohjelmistoversiot 7.6.7 ja 7.7.7 asennetaan AirPort Express-, AirPort Extreme- ja AirPort Time Capsule -tukiasemiin, joissa käytetään 802.11n-tekniikkaa, sekä AirPort Extreme- ja AirPort Time Capsule -tukiasemiin, joissa käytetään 802.11ac-tekniikkaa, käyttämällä AirPort-työkalun Mac- tai iOS-versiota.

Päivitä laiteohjelmisto versioihin 7.6.7 ja 7.7.7 käyttämällä AirPort-työkalua 6.3.1 tai sitä uudempaa versiota OS X -laitteissa tai AirPort-työkalua 1.3.1 tai sitä uudempaa versiota iOS-laitteissa.

AirPort-työkalun Mac-version voi ladata maksutta Applen tuen tiedostohaut -sivulta. AirPort-työkalun iOS-version voi ladata maksutta App Storesta.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.