Tiedostot-apin käyttäminen iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla

Etsi ja muokkaa iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa olevia tiedostoja.

Tiedostojen etsiminen Tiedostot-apista

1. Avaa Tiedostot-appi iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa. Etkö näe sinistä Tiedostot-apin kuvaketta Koti-valikossa? Pyyhkäise vain alaspäin ja etsi Tiedostot-appi.
    iPhonen hakutuloksissa näkyy Tiedostot-apin kuvake.
  2. Etsi haluamasi tiedosto tai hae sitä selaamalla Tiedostot-apista.
    iPhonessa näkyy WIP-hakutulokset eli tiedostot sisältävän kansion nimi.

Tiedostojen hallinta Tiedostot-apilla iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa

Voit hallita tiedostoja Tiedostot-apilla iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa. Jos teet muutoksia yhdessä laitteessa oleviin tiedostoihin, muokkaukset päivittyvät automaattisesti kaikkiin iCloud Drivea käyttäviin laitteisiin.

Tiedostot-apista löydät

• käyttämässäsi iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa olevat tiedostot
  • iCloud Drivessa olevat tiedostot, mukaan lukien Pages-, Numbers- ja Keynote-dokumentit
  • muissa pilvipalveluissa ja apeissa (kuten Boxissa, Dropboxissa, OneDrivessa, Adobe Creative Cloudissa ja Google Drivessa) olevat tiedostot
  • zip-tiedostot*.

Tiedostot-appi ei sisällä kuvakirjastoasi. Voit kuitenkin tallentaa kuvia Tiedostot-appiin.

* Tiedostot-appi ei tue salasanalla suojattuja zip-kansioita tai -hakemistoja.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.