Hanki Apple Music -opiskelijatilaus sekä maksuton Apple TV+

Opiskelijat, jotka ovat kirjoilla tutkintoja tarjoavissa yliopistoissa, korkeakouluissa tai opistoissa, voivat liittyä Apple Musicin jäseneksi alennetulla kuukausittaisella hinnalla enintään 48 kuukauden ajaksi. Jos sinulla on Apple Musicin opiskelijatilaus, voit katsoa Applen alkuperäistuotantoja Apple TV+:lla maksutta rajoitetun ajan.

iPad, jossa näkyy Apple Music -appi, sekä kuulokkeet.

Tietoja Apple Music -opiskelijatilauksesta

Kun liityt Apple Musiciin opiskelijana, opiskeluoikeuden varmennusjärjestö UNiDAYS vahvistaa, että olet kirjautunut tutkintoja tarjoavaan yliopistoon, korkeakouluun tai opistoon. Kun UNiDAYS on varmistanut, että olet opiskelija, voit hankkia Apple Music -opiskelijatilauksen. Lue lisätietoja Apple Musicista ja Apple Musicin hinnoittelusta.

Hanki Apple Music -opiskelijatilaus nyt

Apple Music -opiskelijatilaus on saatavilla vain tietyissä maissa ja tietyillä alueilla. Lue lisätietoja Apple Musicin saatavuudesta.

Tarvittavat asiat

• Apple Music -opiskelijajäsenyyden kelpoisuus edellyttää, että opiskelet kandidaatin tutkintoa, jatkotutkintoa tai vastaavaa ylemmän asteen kurssia varten yliopistossa, collegessa (vain Yhdysvallat) tai opistoasteisessa oppilaitoksessa (vain Kanada). Japanissa myös junior ja technical colleget ja erityistutkinnot kelpuutetaan.
  • Päivitä iPhoneen tai iPod touchiin uusin iOS-versio, iPadiin uusin iPadOS-versio, Maciin uusin macOS-versio tai Android-laitteeseen uusin ohjelmistoversio. Varmista Windows-tietokoneessa, että käytössä on uusin iTunesin Windows-versio.

Opiskelijatilauksen hankkiminen

Oletko jo Apple Music -tilaaja? Lue, miten voit vaihtaa opiskelijatilaukseen. Jos olet uusi Apple Musicin käyttäjä, toimi seuraavasti.

Avaa Musiikki-appi

Avaa iPhonessa, iPadissa, iPod touchissa, Macissa tai Android-laitteessa Musiikki-appi. Avaa Windows-tietokoneessa iTunesin Windows-versio. Napauta tai klikkaa sitten Sinulle-kohtaa.

Aloita kokeiluja valitse sitten Opiskelija

Napauta tai klikkaa kokeilutarjousta (yksi tarjous henkilöä tai perhettä kohti), valitse Opiskelija ja napauta tai klikkaa sitten Vahvista kelpoisuus.

Opiskelijana olemisen vahvistaminen

Esiin tulee selainikkuna, joka vie UNiDAYS-verkkosivustolle. Vahvista opiskelijastatuksesi noudattamalla näyttöön tulevia kehotteita. Kun UNiDAYS on varmistanut, että olet opiskelija, sinut ohjataan takaisin Musiikki-appiin tai iTunesin Windows-versioon.

Kirjaudu sisään Apple ID:lläsi

Kirjaudu sisään Apple ID:llä ja salasanalla, joita käytät ostosten tekemiseen. Jos sinulla ei ole Apple ID:tä, napauta Luo uusi Apple ID. Luo sitten Apple ID ohjeiden mukaisesti.

Jos et ole varma, onko sinulla Apple ID:tä, voit selvittää asian.

Jos sinua pyydetään antamaan vahvistuskoodi, Apple ID:lläsi on käytössä kaksiosainen todennus. Lue lisätietoja kaksiosaisesta todennuksesta ja siitä, mitä voit tehdä, jos et vieläkään pysty kirjautumaan sisään.

Vahvista laskutustietosi

Varmista pyydettäessä laskutustietosi ja lisää kelvollinen maksutapa. Napauta tai klikkaa sitten Liity.

Hyväksy käyttöehdot pyydettäessä.

Opiskelijastatuksesi vahvistaminen

Jokaisen vuoden lopussa, jonka aikana sinulla on Apple Music -opiskelijatilaus, saat viestin, jossa sinua pyydetään varmentamaan opiskelijastatuksesi Musiikki-apissa tai iTunesin Windows-versiossa. Voit vahvistaa opiskelijastatuksesi milloin tahansa myös iPhonen, iPadin tai iPod touchin avulla.

Musiikki-appi tai iTunesin Windows-versio

Jos saat viestin, jossa sinua pyydetään varmentamaan opiskelijastatuksesi:

1. Napauta tai klikkaa Vahvista kelpoisuus.
  2. Napauta tai klikkaa Siirry sivustolle.
  3. Kirjaudu oppilaitoksesi portaaliin.
  4. Kun olet kirjautunut oppilaitoksesi portaaliin, sinut ohjataan takaisin Apple Musiciin, ja näet vahvistusnäytön.

iPhonen, iPadin tai iPod touchin Asetukset

1. Valitse Asetukset > [nimesi] ja napauta Tilaukset.
  2. Napauta Apple Music -jäsenyys.
  3. Napauta Vahvista, että olet opiskelija. Sinut ohjataan UNiDAYS-verkkosivustolle.
  4. Vahvista kelpoisuutesi noudattamalla kehotteita. Jos vahvistus onnistuu, palaat automaattisesti Apple Musiciin ja jatkat Apple Music -opiskelijatilaustasi.

Etkö ole enää opiskelija?

Jos et enää ole opiskelija tai 48 kuukauden opiskelijatilauksesi tulee täyteen, tilauksesi muuttuu automaattisesti henkilökohtaiseksi Apple Music -tilaukseksi. Et enää tämän jälkeen voi käyttää Apple TV+:aa maksutta. Jos sinua pyydetään vahvistamaan opiskelijastatuksesi Apple Musicin käynnistämisen jälkeen, mutta et enää ole opiskelija tai 48 kuukauden tilauksesi tulee täyteen, napauta tai klikkaa En ole enää opiskelija. Sinulta ei enää pyydetä vahvistusta.

Jos et tee vahvistusta vahvistusjakson aikana eikä 48 kuukautta ole vielä täyttynyt, sinun pitää rekisteröityä uudelleen opiskelijana.

Apua UNiDAYS-tiliisi liittyvissä asioissa

Jos tarvitset apua UNiDAYS-tiliisi liittyvissä asioissa, ota yhteyttä UNiDAYS-tukeen.

Aloita Apple TV+:n katsominen

Jos sinulla on Apple Musicin opiskelijatilaus, voit katsoa Apple TV+:aa maksutta rajoitetun ajan. Avaa vain Apple¬TV¬-appi ja aloita Applen alkuperäistuotantojen katsominen. Et voi jakaa maksutonta Apple TV+ -käyttöoikeutta perhejaolla.

Apple TV+ ei ole saatavilla kaikissa maissa tai kaikilla alueilla. Omassa maassasi tai omalla alueellasi saattaa olla käytettävissä vain Apple Music, mutta Apple TV+:aa. Tarkista oman maasi tai alueesi saatavuus.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.