Apple Music -opiskelijatilauksen hankkiminen

Opiskelijat, jotka ovat kirjoilla tutkintoja tarjoavissa yliopistoissa tai opistoissa1, voivat liittyä Apple Musicin jäseneksi alennetulla kuukausittaisella hinnalla.

Jos opiskelet tutkintoja tarjoavassa yliopistossa tai opistossa1, voit liittyä Apple Musicin jäseneksi alennettuun jäsenhintaan2 enintään 48 kuukaudeksi (neljäksi vuodeksi). Ajan ei tarvitse olla yhtäjaksoinen.

Hanki Apple Music -opiskelijatilaus.

Apple Music -opiskelijatilaus on saatavilla vain tietyissä maissa ja tietyillä alueilla. Lue lisätietoja Apple Musicin saatavuudesta.

Lue lisätietoja Apple Musicista ja Apple Musicin hinnoittelusta2.

Lue, mitä tehdä, jos olet jo tilannut Apple Musicin.

Apple Musicin ominaisuudet voivat vaihdella maa- tai aluekohtaisesti.

Tietoa varmennuksesta

Kun liityt Apple Musiciin opiskelijana, opiskeluoikeuden varmennusjärjestö UNiDAYS vahvistaa, että olet kirjautunut tutkintoja tarjoavaan yliopistoon tai opistoon1.

UNiDAYS varmentaa säännöllisesti, että olet edelleen opiskelija. Jos UNiDAYS saa selville, että et enää ole opiskelija, tai jos opiskelijatilauksen 48 kuukautta täyttyy, tilauksesi muuttuu automaattisesti henkilökohtaiseksi Apple Music -tilaukseksi.

Liity Apple Musicin jäseneksi

Varmista ennen jäseneksi liittymistä, että kaikissa laitteissasi on uusimmat ohjelmistoversiot.

Noudata sitten seuraavia vaiheita ja liity uudeksi Apple Music -jäseneksi iPhonella, iPadilla tai iPod touchillaMacilla tai Windows-tietokoneella tai Android-laitteella.

Voit myös muuttaa henkilökohtaisen tilauksen opiskelijatilaukseksi. Lue, mitä tehdä, jos olet jo tilannut Apple Musicin.

iPhone, iPad tai iPod touch

1. Avaa Musiikki-appi. Jos et näe Tervetuloa Apple Musiciin -viestiä, napauta näytön alalaidassa Sinulle.
  2. Jos liityt Apple Musiciin ensimmäistä kertaa tai sinulla on jo aikaisemmin ollut kokeilutilaus, napauta kokeilutarjousta.
    Jos olet tällä hetkellä Apple Musicin tilaaja, napauta Kirjaudu sisään ja vaihda tilauksesi opiskelijatilaukseksi.
  3. Valitse korkeakouluopiskelijan tai yliopisto-opiskelijan vaihtoehto.
  4. Napauta kohtaa Vahvista kelpoisuus. Näyttöön avautuu selainikkuna.
  5. Anna akateeminen (.edu) tai henkilökohtainen sähköpostiosoitteesi ja etsi oppilaitoksesi nimi. UNiDAYS voi käyttää tätä sähköpostiosoitetta kelpoisuutesi seuraamiseksi.
    • Jos sinulla on jo UNiDAYS-tili, napauta kohtaa ”Joko UNiDAYS on vahvistanut, että olet opiskelija?” ja kirjaudu sisään sähköpostiosoitteella, jota käytät UNiDAYS-tilisi kanssa.
    • Jos opiskelet ulkomailla, napauta ensin kohtaa ”Opiskeletko maan [maan nimi] ulkopuolella?” ja vaihda maa tai alue.
    • Jos tarvitset apua, napauta kohtaa UNiDAYS-tuki.
  6. Kirjaudu oppilaitoksesi portaaliin. Joissakin maissa tai alueilla sinun on oltava yhteydessä oppilaitoksesi Wi-Fi-verkkoon tai annettava akateeminen sähköpostiosoitteesi, jotta voit käyttää Apple Music -tarjouksen. (Lue lisätietoja Apple Musicin saatavuudesta.) Kirjauduttuasi ja opiskelijastatuksesi vahvistuttua näet viestin ”Avaa tämä sivu kohteessa Music?” Palaa Musiikki-appiin ja viimeistele liittyminen napauttamalla kohtaa Avaa.
  7. Jos liityt Apple Musiciin ensimmäistä kertaa, napauta kokeilutarjousta. Napauta muussa tapauksessa kohtaa Aloita opiskelijajäsenyys.
  8. Todenna Apple ID:si pyydettäessä. Jos sinulla ei ole Apple ID:tä, valitse Luo tili.
  9. Joudut ehkä vahvistamaan laskutustietosi, mutta sinulta ei laskuteta täyttä kuukausihintaa ennen kokeilutilauksen päättymistä. Lisää kelvollinen maksutapa ja napauta kohtaa Liity.
  10. Hyväksy käyttöehdot pyydettäessä.
  11. Valitse genret ja artistit, joista pidät. Voit myös tarkistaa, mitä ystäväsi kuuntelevat, ja pyytää ilmoituksia, kun artistit julkaisevat uutta musiikkia.

Mac tai Windows-tietokone

1. Avaa iTunes.
  2. Valitse vasemmassa yläkulmassa Musiikki ja klikkaa sitten Sinulle-kohtaa iTunes-ikkunan yläosassa.
  3. Jos liityt Apple Musiciin ensimmäistä kertaa tai sinulla on jo aikaisemmin ollut kokeilutilaus, klikkaa kokeilutarjousta.
    Jos olet jo Apple Musicin tilaaja, klikkaa Kirjaudu sisään ja vaihda tilauksesi opiskelijatilaukseksi.
  4. Klikkaa Aloita ja valitse sitten korkeakouluopiskelijan tai yliopisto-opiskelijan vaihtoehto.
  5. Klikkaa kohtaa Vahvista kelpoisuus. Näyttöön avautuu selainikkuna.
  6. Anna akateeminen (.edu) tai henkilökohtainen sähköpostiosoitteesi ja etsi oppilaitoksesi nimi. UNiDAYS voi käyttää tätä sähköpostiosoitetta kelpoisuutesi seuraamiseksi.
    • Jos sinulla on jo UNiDAYS-tili, klikkaa kohtaa ”Joko UNiDAYS on vahvistanut, että olet opiskelija?” ja kirjaudu sisään sähköpostiosoitteella, jota käytät UNiDAYS-tilisi kanssa.
    • Jos opiskelet ulkomailla, klikkaa ensin kohtaa ”Opiskeletko maan [maan nimi] ulkopuolella?” ja vaihda maa tai alue.
    • Jos tarvitset apua, klikkaa kohtaa UNiDAYS-tuki.
  7. Kirjaudu oppilaitoksesi portaaliin. Joissakin maissa tai alueilla sinun on oltava yhteydessä oppilaitoksesi Wi-Fi-verkkoon tai annettava akateeminen sähköpostiosoitteesi, jotta voit käyttää Apple Music -tarjouksen. (Lue lisätietoja Apple Musicin saatavuudesta.) Kirjauduttuasi ja opiskelijastatuksesi vahvistuttua sinut ohjataan takaisin iTunes-sivustoon, jossa voit viimeistellä liittymisen.
  8. Jos liityt Apple Musiciin ensimmäistä kertaa, voit aloittaa opiskelijajäsenyytesi klikkaamalla kokeilutarjousta. Klikkaa muussa tapauksessa kohtaa Aloita opiskelijajäsenyys.
  9. Todenna Apple ID:si pyydettäessä. Jos sinulla ei ole Apple ID:tä, valitse Luo tili.
  10. Joudut ehkä vahvistamaan laskutustietosi, mutta sinulta ei laskuteta täyttä kuukausihintaa ennen kokeilutilauksen päättymistä. Lisää kelvollinen maksutapa ja klikkaa kohtaa Liity.
  11. Hyväksy käyttöehdot pyydettäessä.
  12. Valitse genret ja artistit, joista pidät. Voit myös tarkistaa, mitä ystäväsi kuuntelevat, ja pyytää ilmoituksia, kun artistit julkaisevat uutta musiikkia.

Android-laite

1. Lataa Apple Music -appi Google Playsta.
  2. Avaa Apple Music -appi. Jos et näe Tervetuloa Apple Musiciin -viestiä, napauta näytön alalaidassa Sinulle.
  3. Jos liityt Apple Musiciin ensimmäistä kertaa tai sinulla on jo aikaisemmin ollut kokeilutilaus, napauta kokeilutarjousta.
    Jos olet jo Apple Musicin tilaaja, napauta Kirjaudu sisään ja vaihda tilauksesi opiskelijatilaukseksi.
  4. Napauta kohtaa ”Oletko opiskelija?” tai ”Oletko yliopisto-opiskelija?”.
  5. Napauta kohtaa Vahvista kelpoisuus. Näyttöön avautuu selainikkuna.
  6. Anna akateeminen (.edu) tai henkilökohtainen sähköpostiosoitteesi ja etsi oppilaitoksesi nimi. UNiDAYS voi käyttää tätä sähköpostiosoitetta kelpoisuutesi seuraamiseksi.
    • Jos sinulla on jo UNiDAYS-tili, napauta kohtaa ”Joko UNiDAYS on vahvistanut, että olet opiskelija?” ja kirjaudu sisään sähköpostiosoitteella, jota käytät UNiDAYS-tilisi kanssa.
    • Jos opiskelet ulkomailla, napauta ensin kohtaa ”Opiskeletko maan [maan nimi] ulkopuolella?” ja vaihda maa tai alue.
    • Jos tarvitset apua, napauta kohtaa UNiDAYS-tuki.
  7. Kirjaudu oppilaitoksesi portaaliin. Joissakin maissa tai alueilla sinun on oltava yhteydessä oppilaitoksesi Wi-Fi-verkkoon tai annettava akateeminen sähköpostiosoitteesi, jotta voit käyttää Apple Music -tarjouksen. (Lue lisätietoja Apple Musicin saatavuudesta.)
  8. Kirjauduttuasi ja opiskelijastatuksesi vahvistuttua sinut ohjataan verkkoselaimesta Google Play -kauppaan. Sulje Google Play -kauppa ja avaa Apple Music -appi.
  9. Jos liityt Apple Musiciin ensimmäistä kertaa, napauta kokeilutarjousta. Napauta muussa tapauksessa kohtaa Aloita opiskelijajäsenyys.
  10. Anna UNiDAYSin kirjautumistiedot pyydettäessä. Sinun on ehkä annettava myös Apple ID ja salasana, joita käytät iTunes Storen yhteydessä.
  11. Joudut ehkä vahvistamaan laskutustietosi, mutta sinulta ei laskuteta täyttä kuukausihintaa ennen kokeilutilauksen päättymistä. Lisää kelvollinen maksutapa ja napauta kohtaa Liity.
  12. Hyväksy käyttöehdot pyydettäessä.
  13. Valitse genret ja artistit, joista pidät. Voit myös tarkistaa, mitä ystäväsi kuuntelevat, ja pyytää ilmoituksia, kun artistit julkaisevat uutta musiikkia.

Jos olet jo Apple Musicin tilaaja

Jos sinulla on henkilökohtainen Apple Music -tilaus, voit vaihtaa sen opiskelijatilaukseksi Musiikki-apissa tai iTunesissa tietokoneella. Voit myös tehdä muutoksen Android-laitteella.

Jos olet jo Apple Musicin tilaaja, opiskelijatilauksesi astuu voimaan vasta, kun nykyinen laskutuskausi päättyy. Sinulta aletaan laskuttaa opiskelijahinta vasta tilauksen uudistamispäivänä.

Jos näet Tämä laite on liitetty toiseen Apple ID:hen -viestin, lue, miten voit poistaa laitteesi.

Voit myös vaihtaa sähköpostiosoitteen, jota käytät Apple ID:nä.

Jos olet jo perhetilausryhmän jäsen

Jos olet jo Apple Music -perhetilausryhmän jäsen, et luultavasti tarvitse opiskelijatilausta.

Jos kuulut Perhejako-ryhmään ja vaihdat opiskelijatilaukseen, perheen järjestäjää laskutetaan sekä opiskelijatilauksestasi että perhetilauksesta.

Jos olet Perhejako-ryhmän järjestäjä ja vaihdat opiskelijatilaukseen, muut ryhmäsi jäsenet eivät enää voi käyttää Apple Musicia. Seuraavalla Apple Musicin kirjautumiskerrallaan perheenjäsenet näkevät vaihtoehdon henkilökohtaisen tilauksen tekemiseen. Jos jatkat perheen järjestäjänä, sinua laskutetaan yhä Perhejako-ryhmän iTunes-ostoista, mukaan lukien tilauksista.

Lue, miten voit hallita Apple Music -tilausta.

Vahvista kelpoisuutesi

Jokaisen vuoden lopussa, jonka aikana sinulla on Apple Music -opiskelijatilaus, sinua pyydetään varmentamaan, että olet edelleen opiskelija. Voit vahvistaa kelpoisuutesi iOS- tai Android-laitteella.

Kun näet Musiikki-apissa viestin, jossa sinua pyydetään vahvistamaan kelpoisuutesi, noudata seuraavia ohjeita:

1. Napauta kohtaa Vahvista kelpoisuus.
  2. Napauta Siirry verkkosivustolle.
  3. Kirjaudu oppilaitoksesi portaaliin.

Kun olet kirjautunut oppilaitoksesi portaaliin, sinut ohjataan takaisin Apple Musiciin, ja näet vahvistusnäytön.

Vahvistaminen iOS-laitteen asetuksissa

Voit vahvistaa opiskelijastatuksesi milloin tahansa myös iOS-laitteen Asetukset-valikossa:

1. Valitse Asetukset > [nimesi] > iTunes Store ja App Store.
  2. Napauta Apple ID:täsi ja sitten vaihtoehtoa Näytä Apple ID. Sinun täytyy ehkä todentaa Apple ID:si.
  3. Napauta Tilaukset. Jos sinulla on useita tilauksia, napauta Apple Music -jäsenyys.
  4. Napauta Vahvista, että olet opiskelija. Sinut ohjataan verkkosivustoon, jossa UNiDAYS, opiskelijoiden vahvistuspalvelu, vahvistaa opiskelijastatuksesi.
  5. Vahvista kelpoisuutesi noudattamalla kehotteita. Jos vahvistus onnistuu, palaat automaattisesti Apple Musiciin ja jatkat Apple Music -opiskelijatilaustasi.

Jos et enää ole opiskelija tai 48 kuukauden opiskelijatilauksesi tulee täyteen, tilauksesi muuttuu automaattisesti henkilökohtaiseksi Apple Music -tilaukseksi. Jos sinua pyydetään vahvistamaan opiskelijastatuksesi Apple Musicin käynnistämisen jälkeen, mutta et enää ole opiskelija tai 48 kuukauden tilauksesi tulee täyteen, napauta En ole enää opiskelija. Sinulta ei enää pyydetä vahvistusta.

Jos et tee vahvistusta vahvistusjakson aikana eikä 48 kuukautta ole vielä täyttynyt, sinun pitää rekisteröityä uudelleen opiskelijana.

Apua UNiDAYS-tiliisi liittyvissä asioissa

Jos tarvitset apua UNiDAYS-tiliisi liittyvissä asioissa, ota yhteyttä UNiDAYS-tukeen.

1. Apple Music -opiskelijajäsenyyden kelpoisuus edellyttää, että opiskelet kandidaatin tutkintoa, jatkotutkintoa tai vastaavaa ylemmän asteen tutkintoa yliopistossa, collegessa (vain Yhdysvallat) tai opistoasteisessa oppilaitoksessa (vain Kanada). Japanissa myös junior ja technical colleget ja erityistutkinnot kelpuutetaan.

2. Hinnoittelu vaihtelee maa- tai aluekohtaisesti.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.