Apple Music -opiskelijatilauksen hankkiminen

Opiskelijat, jotka ovat kirjoilla tutkintoja tarjoavissa yliopistoissa, korkeakouluissa tai opistoissa, voivat liittyä Apple Musicin jäseneksi alennetulla kuukausittaisella hinnalla enintään 48 kuukauden ajaksi. Jos sinulla on Apple Music -opiskelijatilaus, voit myös käyttää Apple TV+:aa rajoitetun ajan.

Apple Music -opiskelijajäsenyyden kelpoisuus edellyttää, että opiskelet kandidaatin tutkintoa, jatkotutkintoa tai vastaavaa ylemmän asteen kurssia varten yliopistossa, collegessa (vain Yhdysvallat) tai opistoasteisessa oppilaitoksessa (vain Kanada). Japanissa myös junior ja technical colleget ja erityistutkinnot kelpuutetaan.

Hanki opiskelijatilaus

Apple Music -opiskelijatilaus on saatavilla vain tietyissä maissa ja tietyillä alueilla. Lisätietoja Apple Musicin saatavuudesta ja hinnoittelusta.

Opiskelijatilauksen hankkiminen Apple Musiciin

1. Avaa Apple Music -appi tai iTunes.
  2. Siirry Kuuntele nyt- tai Sinulle-kohtaan.
  3. Napauta tai klikkaa kokeilutarjousta (yksi kokeilujakso henkilöä tai perhettä kohden).
  4. Valitse Opiskelija ja napauta tai klikkaa sitten Vahvista kelpoisuus.
  5. Sinut ohjataan UNiDAYS-verkkosivustolle, jossa sinun on noudatettava näytöllä näkyviä ohjeita ja vahvistettava ilmoittautumisesi. Kun UNiDAYS on varmistanut, että olet opiskelija, sinut ohjataan takaisin Apple Music -appiin tai iTunesiin.
  6. Kirjaudu sisään Apple ID:llä ja salasanalla, joita käytät ostosten tekemiseen. Jos sinulla ei ole Apple ID:tä, valitse Luo uusi Apple ID ja toimi sitten ohjeiden mukaan. Jos et ole varma, onko sinulla Apple ID:tä, voit selvittää asian.
  7. Vahvista laskutustietosi ja lisää kelvollinen maksutapa.
  8. Napauta tai klikkaa Liity.

Apple TV+:n hankkiminen

Jos sinulla on Apple Music -opiskelijatilaus, voit katsoa Apple TV+:aa maksutta rajoitetun ajan. Avaa vain Apple TV -appi ja aloita Apple Originals -sisällön katsominen. Et voi jakaa maksutonta Apple TV+ -käyttöoikeutta Perhejaon avulla.

Apple TV+ ei ole saatavilla kaikissa maissa tai kaikilla alueilla. Omassa maassasi tai omalla alueellasi saattaa olla käytettävissä vain Apple Music, mutta ei Apple TV+:aa. Lue, mitä maassasi tai alueellasi on saatavilla.

Opiskelijastatuksen vahvistaminen

Jokaisen vuoden lopussa, jonka aikana sinulla on Apple Music -opiskelijatilaus, saat viestin, jossa sinua pyydetään varmentamaan opiskelijastatuksesi Apple Music -apissa tai iTunesissa. Voit myös vahvistaa opiskelijastatuksesi milloin tahansa iPhonen, iPadin tai iPod touchin Asetukset-apissa.

Apple Music -appi tai iTunesin Windows-versio

Jos saat viestin, jossa sinua pyydetään varmentamaan opiskelijastatuksesi:

1. Napauta tai klikkaa Vahvista kelpoisuus.
  2. Napauta tai klikkaa Siirry sivustolle.
  3. Kirjaudu oppilaitoksesi portaaliin.
  4. Kun olet kirjautunut oppilaitoksesi portaaliin, sinut ohjataan takaisin Apple Musiciin, ja näet vahvistusnäytön.

iPhonen, iPadin tai iPod touchin Asetukset

1. Valitse Asetukset > [nimesi] ja napauta Tilaukset.
  2. Napauta Apple Music -jäsenyys.
  3. Napauta Vahvista, että olet opiskelija. Sinut ohjataan UNiDAYS-verkkosivustolle.
  4. Vahvista kelpoisuutesi noudattamalla kehotteita. Jos vahvistus onnistuu, palaat automaattisesti Apple Musiciin ja jatkat Apple Music -opiskelijatilaustasi.

Jos et ole enää opiskelija

Jos et enää ole opiskelija tai 48 kuukauden opiskelijatilauksesi tulee täyteen, tilauksesi muuttuu automaattisesti henkilökohtaiseksi Apple Music -tilaukseksi. Et enää tämän jälkeen voi käyttää Apple TV+:aa maksutta.

Jos sinua pyydetään vahvistamaan opiskelijastatuksesi Apple Musicin käynnistämisen jälkeen, mutta et enää ole opiskelija tai 48 kuukauden tilauksesi tulee täyteen, napauta tai klikkaa En ole enää opiskelija. Sinulta ei enää pyydetä vahvistusta.

Jos et tee vahvistusta vahvistusjakson aikana eikä 48 kuukautta ole vielä täyttynyt, sinun pitää rekisteröityä uudelleen opiskelijana.

Apua UNiDAYS-tiliisi liittyvissä asioissa

Jos tarvitset apua UNiDAYS-tiliisi liittyvissä asioissa, ota yhteyttä UNiDAYS-tukeen.

Lisätietoja

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.