Apple Music -opiskelijatilauksen hankkiminen

Opiskelijat, jotka ovat kirjoilla tutkintoja tarjoavissa yliopistoissa, korkeakouluissa tai opistoissa, voivat liittyä Apple Musicin jäseneksi alennetulla kuukausittaisella hinnalla enintään 48 kuukauden ajaksi. Jos sinulla on Apple Music -opiskelijatilaus, voit myös käyttää Apple TV+:aa rajoitetun ajan.

Apple Music -opiskelijajäsenyyden kelpoisuus edellyttää, että opiskelet kandidaatin tutkintoa, jatkotutkintoa tai vastaavaa ylemmän asteen kurssia varten yliopistossa, collegessa (vain Yhdysvallat) tai opistoasteisessa oppilaitoksessa (vain Kanada). Japanissa myös junior ja technical colleget ja erityistutkinnot kelpuutetaan.

Apple Music -opiskelijatilaus on saatavilla vain tietyissä maissa ja tietyillä alueilla. Lue lisätietoja Apple Musicin saatavuudesta.

Avaa Apple Music -appi tai iTunes tilauksen tekemistä varten

Napauta tai klikkaa Sinulle-kohtaa Apple Music -apissa tai iTunesissa.

Oletko jo Apple Music -tilaaja? Lue, miten voit vaihtaa opiskelijatilaukseen.

Aloita kokeiluja valitse sitten Opiskelija

Napauta tai klikkaa kokeilutarjousta (yksi tarjous henkilöä tai perhettä kohti), valitse Opiskelija ja napauta tai klikkaa sitten Vahvista kelpoisuus.

Opiskelijana olemisen vahvistaminen

Esiin tulee selainikkuna, joka vie UNiDAYS-verkkosivustolle. Vahvista opiskelijastatuksesi noudattamalla näyttöön tulevia kehotteita. Kun UNiDAYS on varmistanut, että olet opiskelija, sinut ohjataan takaisin Apple Music -appiin tai iTunesiin.

Kirjaudu sisään Apple ID:lläsi

Kirjaudu sisään Apple ID:llä ja salasanalla, joita käytät ostosten tekemiseen. Jos sinulla ei ole Apple ID:tä, valitse Luo uusi Apple ID. Luo sitten Apple ID ohjeiden mukaisesti.

Jos et ole varma, onko sinulla Apple ID:tä, voit selvittää asian.

Jos sinua pyydetään antamaan vahvistuskoodi, Apple ID:lläsi on käytössä kaksiosainen todennus. Lue lisätietoja kaksiosaisesta todennuksesta ja siitä, mitä voit tehdä, jos et vieläkään pysty kirjautumaan sisään.

Vahvista laskutustietosi

Varmista pyydettäessä laskutustietosi ja lisää kelvollinen maksutapa. Napauta tai klikkaa sitten Liity.

Hyväksy käyttöehdot pyydettäessä.

Opiskelijastatuksesi vahvistaminen

Jokaisen vuoden lopussa, jonka aikana sinulla on Apple Music -opiskelijatilaus, saat viestin, jossa sinua pyydetään varmentamaan opiskelijastatuksesi Apple Music -apissa tai iTunesissa. Voit vahvistaa opiskelijastatuksesi milloin tahansa myös iPhonen, iPadin tai iPod touchin avulla.

Apple Music -appi tai iTunes

Jos saat viestin, jossa sinua pyydetään varmentamaan opiskelijastatuksesi:

1. Napauta tai klikkaa Vahvista kelpoisuus.
  2. Napauta tai klikkaa Siirry sivustolle.
  3. Kirjaudu oppilaitoksesi portaaliin.
  4. Kun olet kirjautunut oppilaitoksesi portaaliin, sinut ohjataan takaisin Apple Musiciin, ja näet vahvistusnäytön.

iPhonen, iPadin tai iPod touchin Asetukset

1. Valitse Asetukset > [nimesi] ja napauta Tilaukset.
  2. Napauta Apple Music -jäsenyys.
  3. Napauta Vahvista, että olet opiskelija. Sinut ohjataan UNiDAYS-verkkosivustolle.
  4. Vahvista kelpoisuutesi noudattamalla kehotteita. Jos vahvistus onnistuu, palaat automaattisesti Apple Musiciin ja jatkat Apple Music -opiskelijatilaustasi.

Etkö ole enää opiskelija?

Jos et enää ole opiskelija tai 48 kuukauden opiskelijatilauksesi tulee täyteen, tilauksesi muuttuu automaattisesti henkilökohtaiseksi Apple Music -tilaukseksi. Et enää tämän jälkeen voi käyttää Apple TV+:aa maksutta.

Jos sinua pyydetään vahvistamaan opiskelijastatuksesi Apple Musicin käynnistämisen jälkeen, mutta et enää ole opiskelija tai 48 kuukauden tilauksesi tulee täyteen, napauta tai klikkaa En ole enää opiskelija. Sinulta ei enää pyydetä vahvistusta.

Jos et tee vahvistusta vahvistusjakson aikana eikä 48 kuukautta ole vielä täyttynyt, sinun pitää rekisteröityä uudelleen opiskelijana.

Apua UNiDAYS-tiliisi liittyvissä asioissa

Jos tarvitset apua UNiDAYS-tiliisi liittyvissä asioissa, ota yhteyttä UNiDAYS-tukeen.

Apple TV+:n katsominen

Jos sinulla on Apple Music -opiskelijatilaus, voit katsoa Apple TV+:aa maksutta rajoitetun ajan. Avaa vain Apple TV -appi ja aloita Apple Originals -sisällön katsominen. Et voi jakaa maksutonta Apple TV+ -käyttöoikeutta Perhejaon avulla.

Apple TV+ ei ole saatavilla kaikissa maissa tai kaikilla alueilla. Omassa maassasi tai omalla alueellasi saattaa olla käytettävissä vain Apple Music, mutta ei Apple TV+:aa. Lue, mitä maassasi tai alueellasi on saatavilla.

Lisätietoja

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.