Apple Music -musiikkikokoelmasi käyttäminen kaikilla laitteillasi

Voit kuunnella musiikkikokoelmaasi iPhonella, iPadilla, iPod touchilla, Macilla, PC:llä ja Apple TV:llä, kunhan ensin kirjaudut Apple Musiciin Apple ID:lläsi.

Kirjaudu Apple ID:lläsi Apple Musiciin ja laita iCloud-musiikkikirjasto päälle

Kun kirjaudut Apple Musiciin Apple ID:lläsi ja laitat iCloud-musiikkikirjaston päälle, voit automaattisesti kuunnella musiikkiasi kaikilla laitteillasi. Sinun ei tarvitse synkronoida kappaleitasi, albumeitasi tai soittolistojasi manuaalisesti.

Lue lisätietoja Apple Musicista ja jäseneksi liittymisestä.

Apple Musicin ominaisuudet voivat vaihdella maa- tai aluekohtaisesti.

Lataa kappaleet uudelleen tai synkronoi ne ilman Apple Music -jäsenyyttä

• Voit ladata aiempia ostoksiasi uudelleen iTunes Storesta millä tahansa laitteellasi. Jos ostat kohteen iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla, voit silti ladata sen uudelleen Macilla tai Windows-tietokoneella.
  • Voit synkronoida musiikkia iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla iTunesissa USB:n kautta. Kun synkronoit manuaalisesti, kappaleet, albumit ja soittolistat kopioidaan yhdestä laitteesta toiseen. Jos esimerkiksi synkronoit iPhonen, iPadin tai iPod touchin tietokoneen kanssa, tietokoneen iTunesissa valitut musiikkisisällöt kopioidaan iOS-laitteeseen (jos ne eivät ennestään ole siellä). Musiikkikokoelmasi tallennetaan paikallisesti kaikkiin laitteisiisi, ja voit kuunnella sitä ilman internet-yhteyttä.

Mitä tapahtuu musiikkisisällölle, joka on laitteillasi ennen Apple Musiciin liittymistä?

Kun liityt Apple Musiciin, tarkistamme iOS-laitteellasi tai tietokoneellasi olevat kappaleet ja vertaamme niitä Apple Music -luetteloon.

• iTunes Storesta ostamasi kappaleet ovat automaattisesti käytettävissä Apple Music -kirjastossasi, kunhan käytät Apple Musicissa samaa Apple ID:tä kuin millä olet ostanut musiikin.
  • Jos kappaleesi versio löytyy Apple Music -luettelosta, se on heti käytettävissä kaikissa laitteissasi jäsenyytesi ajan.
  • Jos joitakin musiikkikokoelmasi kappaleita ei löydy Apple Music -luettelosta, voit ladata niistä kopion iCloud-musiikkikirjastoon Macin tai Windows-tietokoneen iTunesissa. Tämän jälkeen voit kuunnella niitä kaikilla laitteillasi.

Jos iOS-laitteellasi tai tietokoneellasi on muualta kuin Apple Musicista tai iTunes Storesta peräisin olevaa musiikkia

• Musiikkikirjastossasi voi olla enintään 100 000 kappaletta. iTunes Storesta ostettavia tai ostettuja kappaleita ei lasketa mukaan tähän rajoitukseen.
  • iCloud-musiikkikirjastoon lisätään ainoastaan ne kappaleet, jotka ovat alle 200 Mt:n suuruisia tai alle kahden tunnin pituisia.
  • Luomme 256 kb/s:n AAC-version kappaleista, jotka on koodattu ALAC-, WAV tai AIFF-muodossa, ja lisäämme AAC-version iCloud-musiikkikirjastoon. Alkuperäinen musiikkitiedosto pysyy muuttumattomana Macissasi tai Windows-tietokoneessasi.
  • Emme lisää iCloud-musiikkikirjastoon kappaleita, jotka on koodattu AAC- tai MP3-muotoon ja eivät täytä tiettyjä laatuvaatimuksia.
  • Sinun täytyy valtuuttaa DRM-suojatut kappaleet toistettaviksi Macillasi tai Windows-tietokoneellasi, ennen kuin voimme lisätä ne iCloud-musiikkikirjastoon.

Apple Music ei ole varmuuskopiointipalvelu. Varmista, että varmuuskopioit iOS-laitteesi ja Macisi tai Windows-tietokoneesi, jotta sinulla on kopio musiikkisisällöstäsi ja muista tiedoista, jos laitteesi vaihdetaan tai se katoaa tai vaurioituu.

iOS-laitteeseesi tai Macisi tai Windows-tietokoneesi iTunes-kirjastoon tallennettuja saneluita ei lähetetä Apple Music -kirjastoosi.

Jos et näe tai voi toistaa musiikkiasi

Lisäohjeet