Musiikkikokoelman siirtäminen kaikkiin laitteisiin

Perehdy erilaisiin tapoihin hallita kappaleita, albumeita ja soittolistoja iPhonessa, iPadissa, iPod touchissa, Macissa tai Windows-tietokoneessa.

Voit jakaa musiikkikokoelmasi kaikkien laitteidesi kesken usealla eri tavalla. Perehdy vaihtoehtoihin alla.

Jos olet Apple Musicin jäsen

Voit käyttää musiikkisisältöjäsi iCloud-musiikkikirjastosi kautta kaikissa laitteissasi automaattisesti, jos olet kirjautunut kaikissa laitteissasi samalle tilille. Kappaleita, albumeita ja soittolistoja ei tarvitse synkronoida manuaalisesti.

Lue, miten voit ottaa iCloud-musiikkikirjaston käyttöön, jos olet Apple Musicin jäsen1. Kun olet ottanut iCloud-musiikkikirjaston käyttöön, löydät kaikki musiikkisisältösi Macissa tai Windows-tietokoneessa iTunesin Oma musiikki -välilehdestä tai iPhonessa, iPadissa, iPod touchissa tai Android-puhelimessa Musiikki-apista. Apple Musicin jäsenet voivat suoratoistaa musiikkinsa kaikkiin laitteisiinsa.

Jos et ole varma, onko sinulla Apple Musicin jäsenyyttä, avaa Asetukset-näyttö iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa. Napauta Musiikki ja katso sitten Kirjasto-osiosta. Jos et näe iCloud-musiikkikirjasto-osaa, sinulla ei ole jäsenyyttä.

Jos ostit koko musiikkikokoelmasi iTunes Storesta

Voit myös ladata aiemmat ostoksesi mistä tahansa laitteesta.2 Kun olet ladannut kappaleet tai albumit, löydät ne Macissa tai Windows-tietokoneessa iTunesin Oma musiikki -välilehdestä tai iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa Musiikki-apista.

Jos musiikkikokoelmasi on osittain tai kokonaan peräisin muista lähteistä kuin iTunes Storesta

Voit synkronoida laitteet manuaalisesti iTunesilla. Kun synkronoit manuaalisesti, kappaleet, albumit ja soittolistat kopioidaan yhdestä laitteesta toiseen. Jos esimerkiksi synkronoit iPhonen, iPadin tai iPod touchin tietokoneen kanssa, tietokoneen iTunesissa valitut musiikkisisällöt kopioidaan iOS-laitteeseen (jos ne eivät ennestään ole siellä). Musiikkikokoelmasi tallennetaan paikallisesti kaikkiin laitteisiisi.

Lue, miten voit synkronoida iPhonen, iPadin tai iPod touchin tietokoneen iTunesin kanssa USB:n kautta. Kun synkronoit USB:n kanssa, voit synkronoida koko musiikkikirjastosi tai vain valitut soittolistat, esittäjät, albumit ja tyylilajit.

Voit myös liittyä Apple Musicin jäseneksi, jolloin voit toistaa kaikki kappaleet, albumit ja soittolistat kaikissa laitteissasi. Kun olet jäsen, kaikki sinulla ennestään olevat musiikkitiedostosi ovat käytettävissä koko Apple Music -kirjaston rinnalla, ja voit ladata musiikkia mihin tahansa laitteeseen offline-tilassa tapahtuvaa kuuntelua varten. Apple Musicin jäsenten ei tarvitse synkronoida manuaalisesti. Lue lisätietoja Apple Musicin eduista.

Näin saat apua

Lue, mitä tehdä, jos sinulta puuttuu jotain musiikkia tai sisällön vieressä näkyy huutomerkki.

Lue, miten voit siirtää tietyt kappaleet tai videot manuaalisesti tietokoneesta iPhoneen, iPadiin tai iPod touchiin.

Lue, mitä tehdä, jos näet viestin, jonka mukaan laitetta ei voi synkronoida, tai iTunes ei pysty kopioimaan tiettyä kappaletta laitteeseen.

1. Apple Musicia tuetaan seuraavissa laitteissa:

• iPhone, iPad tai iPod touch, jossa on iOS 8.4 tai uudempi
  • iTunes 12.2:n tai uudemman Mac- tai Windows-versio
  • Android-puhelimet, joissa on Android 4.3 (Jelly Bean) tai uudempi.

Lue lisätietoja Apple Musicin maakohtaisesta saatavuudesta ja Apple Musicin jäseneksi liittymisestä.

2. Aiempien ostosten lataamista iTunesista tuetaan seuraavissa laitteissa (enintään 10 laitetta):

• iPhone, iPad tai iPod touch, jossa on iOS 4.3.3 tai uudempi
  • iTunes 10.3:n tai uudemman Mac- tai Windows-versio.

Lue, miten voit ladata aiempia ostoksia iTunesista ja mitä sisältötyyppejä voit ladata uudelleen maassasi.