Apple Music -musiikkikokoelmasi käyttäminen kaikilla laitteillasi

Voit kuunnella musiikkikokoelmaasi iPhonella, iPadilla, iPod touchilla, Macilla, Windows-tietokoneella, Apple Watch Series 3:lla tai uudemmalla, Apple TV:llä ja HomePodilla, kunhan ensin kirjaudut Apple Musiciin Apple ID:lläsi.

Kirjaudu Apple ID:lläsi Apple Musiciin ja laita iCloud-musiikkikirjasto päälle

Kun kirjaudut Apple Musiciin Apple ID:lläsi ja laitat iCloud-musiikkikirjaston päälle, voit automaattisesti kuunnella musiikkiasi kaikilla laitteillasi. Musiikkia ei tarvitse synkronoida manuaalisesti.

HomePod voi käyttää Apple Music -kokoelmaasi määritettyäsi laitteen.

Lue lisätietoja Apple Musicista ja jäseneksi liittymisestä.

Apple Musicin ominaisuudet voivat vaihdella maa- tai aluekohtaisesti. Lue tietoja maassasi tai alueellasi saatavilla olevista ominaisuuksista ja palveluista.

Jos et ole Apple Musicin tilaaja

Mitä tapahtuu musiikkisisällölle, joka on laitteillasi, ennen kuin tilaat Apple Musicin?

Kun tilaat Apple Musicin, tarkistamme iOS-laitteellasi tai tietokoneellasi olevat kappaleet ja vertaamme niitä Apple Music -luetteloon.

• iTunes Storesta ostamasi kappaleet ovat automaattisesti käytettävissä Apple Music -kirjastossasi, kunhan käytät Apple Musicissa samaa Apple ID:tä kuin millä olet ostanut musiikin.
  • Jos kappaleesi versio löytyy Apple Music -luettelosta, se on heti käytettävissä kaikissa laitteissasi niin pitkään kuin tilauksesi on voimassa.
  • Jos joitakin musiikkikokoelmasi kappaleita ei löydy Apple Music -luettelosta, voit ladata niistä kopion iCloud-musiikkikirjastoon Macin tai Windows-tietokoneen iTunesissa. Tämän jälkeen voit kuunnella niitä kaikilla laitteillasi.

Jos iOS-laitteellasi tai tietokoneellasi on muualta kuin Apple Musicista tai iTunes Storesta peräisin olevaa musiikkia

• Musiikkikirjastossasi voi olla enintään 100 000 kappaletta. iTunes Storesta ostettavia tai ostettuja kappaleita ei lasketa mukaan tähän rajoitukseen.
  • iCloud-musiikkikirjastoon lisätään ainoastaan ne kappaleet, jotka ovat alle 200 Mt:n suuruisia tai alle kahden tunnin pituisia.
  • Luomme 256 kb/s:n AAC-version kappaleista, jotka on koodattu ALAC-, WAV tai AIFF-muodossa, ja lisäämme AAC-version iCloud-musiikkikirjastoon. Alkuperäinen musiikkitiedosto pysyy muuttumattomana Macissasi tai Windows-tietokoneessasi.
  • Emme lisää iCloud-musiikkikirjastoon kappaleita, jotka on koodattu AAC- tai MP3-muotoon ja eivät täytä tiettyjä laatuvaatimuksia.
  • Sinun täytyy valtuuttaa DRM-suojatut kappaleet toistettaviksi Macillasi tai Windows-tietokoneellasi, ennen kuin voimme lisätä ne iCloud-musiikkikirjastoon.

Apple Music ei ole varmuuskopiointipalvelu. Varmista, että varmuuskopioit iOS-laitteesi ja Macisi tai Windows-tietokoneesi, jotta sinulla on kopio musiikkisisällöstäsi ja muista tiedoista, jos laitteesi vaihdetaan tai se katoaa tai vaurioituu.

iOS-laitteeseesi tai Macisi tai Windows-tietokoneesi iTunes-kirjastoon tallennettuja saneluita ei lähetetä iCloud Music -kirjastoon.

Jos et näe tai voi toistaa musiikkiasi