Muistiinpanojen ja tiedostojen tuonti Muistiinpanot-appiin

Tuo muissa apeissa luomasi tekstitiedostot Muistiinpanot-appiin. Siten kaikki muistiinpanosi ovat yhdessä kätevässä paikassa.

Tuotavissa olevat tekstitiedostomuodot

Macissa voit tuoda monia erityyppisiä tekstitiedostoja Muistiinpanot-appiin. Kun tuot tiedostoja, jokainen tekstitiedosto muunnetaan uudeksi muistiinpanoksi.

Muistiinpanot pystyy tuomaan seuraavia tiedostotyyppejä:

• .txt
  • .rtf
  • .rtfd
  • .html

Tuonti Evernotesta

Voit tuoda Macilla, iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla Evernoten vientitiedostoja (.enex-tiedostoja). Jokainen .enex-tiedosto voi sisältää yhden tai useamman muistiinpanon. Kun tuot .enex-tiedoston, jokainen Evernoten muistiinpano muunnetaan Muistiinpanot-apissa uudeksi muistiinpanoksi.

Jos tiedostoissa on Evernoten muistiinpanojen liite tai ominaisuus, jota Muistiinpanot-appi ei tue, se poistetaan tuonnin aikana.

Muistiinpanojen tuonti Macilla

Kun tuot tekstitiedostoja tai .enex-tiedostoja, voit lisätä ne iCloudin muistiinpanotiliin tai Omassa Macissa -tiliin. Jos tallennat ne iCloudiin, voit nähdä automaattisesti kaikki muistiinpanosi kaikilla laitteilla, joilla olet kirjautunut sisään Apple ID:lläsi.

1. Avaa Muistiinpanot-appi.
  2. Valitse Muistiinpanot-apin sivupalkista, tallennetaanko muistiinpanot iCloudiin vai Omassa Macissa -tiliin, klikkaamalla jotakin käytettävän tilin kansiota.
  3. Valitse valikkoriviltä Arkisto > Tuo Muistiinpanoihin.
  4. Valitse tiedosto tai kansio, jonka haluat tuoda. Jos tuotavat tiedostot on järjestetty kansioihin, varmista, että Säilytä kansiorakenne tuotaessa -asetus on valittuna. Jos et näe tätä asetusta, klikkaa vasemmassa alakulmassa Asetukset.
  5. Klikkaa Tuo. Kun näet vahvistusviestin, valitse Tuo uudelleen.

Kun tiedostosi on tuotu, näet Muistiinpanot-apissa uuden kansion nimeltään Tuodut muistiinpanot. Tämän jälkeen voit järjestää ne haluamiisi Muistiinpanot-kansioihin.

Tiedostojen tuonti iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla

Voit tuoda iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla Evernoten vientitiedostoja (.enex-tiedostoja) Muistiinpanot-appiin. Jokainen .enex-tiedosto voi sisältää yhden tai useamman muistiinpanon.

Kun tuot .enex-tiedoston, jokainen Evernoten muistiinpano muunnetaan Muistiinpanot-apissa uudeksi muistiinpanoksi. Lähetä .enex-tiedosto tietokoneelta itsellesi sähköpostitse tai tallenna se iCloud Driveen, ennen kuin tuot sen Muistiinpanot-appiin.

Mailin käyttäminen

1. Avaa Mail ja napauta sähköpostiviestiä, joka sisältää Muistiinpanot-appiin tuotavan tiedoston.
  2. Pidä tiedostoa painettuna, napauta Jaa ja napauta sitten Muistiinpanot.
  3. Kun tiedosto on ladattu, näet vahvistusviestin. Napauta Tuo muistiinpanot.

Tiedostot-apin käyttäminen

1. Avaa Tiedostot-appi ja siirry tiedostoon, jonka haluat tuoda Muistiinpanot-appiin.
  2. Pidä tiedostoa painettuna, napauta Jaa ja napauta sitten Muistiinpanot.
  3. Kun tiedosto on ladattu, näet vahvistusviestin. Napauta Tuo muistiinpanot.

Kun avaat Muistiinpanot-apin ja valitset iCloud-muistiinpanosi, näet uuden kansion nimeltään Tuodut muistiinpanot. Jos et käytä Muistiinpanot-appia iCloudin kanssa, näet uuden kansion Omassa laitteessa -kohdassa.

Jos et käytä iCloudia eikä Omassa laitteessa ole käytettävissä, saat varoituksen, kun napautat Muistiinpanot.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.