Muistiinpanojen ja tiedostojen tuonti Muistiinpanot-appiin

Tuo muissa apeissa luomasi tekstitiedostot Muistiinpanot-appiin. Siten kaikki muistiinpanosi ovat yhdessä kätevässä paikassa.

Ennen kuin aloitat

Päivitä iPhoneen, iPadiin tai iPod touchiin uusin iOS- tai iPadOS-versio ja Maciin uusin macOS-versio.

Tuotavissa olevat tekstitiedostomuodot

Macissa voit tuoda monia erityyppisiä tekstitiedostoja Muistiinpanot-appiin. Kun tuot tiedostoja, jokainen tekstitiedosto muunnetaan uudeksi muistiinpanoksi.

Muistiinpanot pystyy tuomaan seuraavia tiedostotyyppejä:

• .txt

• .rtf

• .rtfd

• .html

Tuonti Evernotesta

Voit tuoda Macilla, iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla Evernoten vientitiedostoja (.enex-tiedostoja). Jokainen .enex-tiedosto voi sisältää yhden tai useamman muistiinpanon. Kun tuot .enex-tiedoston, jokainen Evernoten muistiinpano muunnetaan uudeksi muistiinpanoksi Muistiinpanot-apissa.

Jos Evernoten muistiinpanossa on liite tai ominaisuus, jota Muistiinpanot-appi ei tue, muistiinpano tuodaan ilman kyseistä liitettä tai ominaisuutta.

Muistiinpanojen tuonti Macilla

Kun tuot tekstitiedostoja tai .enex-tiedostoja, voit lisätä ne iCloudin muistiinpanotiliin tai Omassa Macissa -tiliin. Jos tallennat ne iCloudiin, kaikki muistiinpanosi ovat käytettävissä kaikissa laitteissa, joihin olet kirjautunut Apple ID:lläsi.

1. Avaa Muistiinpanot-appi.

2. Valitse Muistiinpanot-apin sivupalkista, tallennetaanko muistiinpanot iCloudiin vai Omassa Macissa -tilille, klikkaamalla jotakin käytettävän tilin kansiota.

iCloud notes in the Notes app
  3. Valitse valikkoriviltä Arkisto > Tuo Muistiinpanoihin.

4. Valitse tiedosto tai kansio, jonka haluat tuoda. Jos tuotavat muistiinpanot on järjestetty kansioihin, varmista, että valittuna on Säilytä kansiorakenne tuotaessa. Jos et löydä tätä asetusta, klikkaa vasemmassa alakulmassa Valinnat.

5. Klikkaa Tuo. Kun näet vahvistusviestin, valitse uudelleen Tuo.

Kun tiedostot on tuotu, Muistiinpanot-appiin ilmestyy uusi Tuodut muistiinpanot -kansio. Tämän jälkeen voit järjestää ne haluamiisi Muistiinpanot-kansioihin.

Tiedostojen tuonti iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla

Voit tuoda iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla Evernoten vientitiedostoja (.enex-tiedostoja) Muistiinpanot-appiin. Jokainen .enex-tiedosto voi sisältää yhden tai useamman muistiinpanon.

Kun tuot .enex-tiedoston, jokainen Evernoten muistiinpano muunnetaan Muistiinpanot-apissa uudeksi muistiinpanoksi. Lähetä .enex-tiedosto tietokoneelta itsellesi sähköpostitse tai tallenna se iCloud Driveen, ennen kuin tuot sen Muistiinpanot-appiin.

Mailin käyttäminen

Muistiinpanon tuonti Mailin avullaKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä
  1. Avaa Mail ja napauta Muistiinpanoihin tuotavan tiedoston sisältävää sähköpostiviestiä.

2. Pidä tiedostoa painettuna, napauta Jaa ja napauta sitten Muistiinpanot.

3. Kun tiedosto on latautunut, näkyviin tulee vahvistusviesti. Napauta Tuo muistiinpanot.

Tiedostot-apin käyttäminen

Muistiinpanon tuominen Tiedostot-apillaKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä
  1. Avaa Tiedostot-appi ja siirry tiedostoon, jonka haluat tuoda Muistiinpanot-appiin.

2. Pidä tiedostoa painettuna, napauta Jaa ja napauta sitten Muistiinpanot.

3. Kun tiedosto on latautunut, näkyviin tulee vahvistusviesti. Napauta Tuo muistiinpanot.

Kun avaat Muistiinpanot-apin ja valitset iCloud-muistiinpanosi, näkyviin tulee uusi Tuodut muistiinpanot -kansio. Jos et käytä Muistiinpanot-appia iCloudin kanssa, uusi kansio tulee näkyviin Omassa laitteessa -muistiinpanoissa.

Jos et käytä iCloudia eikä Omassa laitteessa ole käytettävissä, saat varoituksen, kun napautat Muistiinpanot.

Lisätietoja

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.