Jos näet virheen Macin tai Windows-tietokoneen iTunesissa

Kun käytät iTunesia Macissa tai Windows-tietokoneessa, näkyviin voi tulla virhekoodi tai varoitusviesti. Voit korjata useimmat virheet toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan.

Katso ohjeet viestistä

Joissakin virhekoodeissa ja varoitusviesteissä on Lisätietoja-painike. Klikkaamalla sitä voit selvittää, mitä sinun pitää tehdä ensin.

iTunesin päivittäminen

Hanki tietokoneeseen iTunesin uusin versio

Päivitä tietokone

Päivitä Macisi ohjelmisto. Jos sinulla on Windows-tietokone, hanki päivitykset Microsoftilta

Tarkista asetukset ja tietoturvaohjelmisto

Sinun on ehkä muutettava asetuksia tai päivitettävä tietoturvaohjelmisto, jos ne aiheuttavat ongelmia.

Käynnistä uudelleen

Sammuta tietokone ja käynnistä se uudelleen. Jos saat virheilmoituksen, kun liität iPhonen, iPadin tai iPod touchin, käynnistä sekä iOS-laite että tietokone uudelleen.

Jos näet virhekoodin tai varoitusviestin edelleen

Etsi ongelma alta tai hae virhekoodi tai varoitusviesti ja selvitä, mitä sinun pitää tehdä seuraavaksi.

Jos iPhonen, iPadin tai iPodin päivitys tai palautus ei onnistu

Hae virhekoodi ja toimi sitten linkitettyjen ohjeiden mukaan.

Jos iTunes ei tunnista laitetta

Jos iOS-laitteen synkronointi tai sisällön siirtäminen ei onnistu

Päivitä iPhone, iPad tai iPod ja yritä sitten synkronoida USB-kaapelin tai Wi-Fi-yhteyden välityksellä uudelleen. Jos et pysty synkronoimaan, tarkista USB- tai Wi-Fi-yhteys.

USB-yhteys:

1. Liitä iOS-laite tietokoneeseen käyttämällä laitteen mukana toimitettua kaapelia.
  2. Pidä vain iOS-laite, näppäimistö ja hiiri liitettynä tietokoneeseesi. Irrota kaikki muut USB-laitteet tietokoneesta.
  3. Etsi iTunesissa laitteen kuvake. Jos näet kuvakkeen, tarkista yhteydet. Jos et näe kuvaketta, yritä muodostaa yhteys kokeilemalla näitä ohjeita.

Wi-Fi-yhteys:

1. Yritä synkronoida Wi-Fi-yhteyden sijaan USB-yhteyden kautta. Ota selvää, miten voit muodostaa Wi-Fi-yhteyden iOS-laitteestaMacista tai Windows-tietokoneesta.
  2. Varmista, että kaikki laitteet on yhdistetty samaan Wi-Fi-verkkoon.

Jos selaus iTunes Storessa ei onnistu

1. Varmista, että laitteet pystyvät muodostamaan internet-yhteyden. Ota selvää, miten voit muodostaa yhteyden iPhonesta, iPadista ja iPodista, Macista tai Windows-tietokoneesta.
  2. Yritä muodostaa yhteys iTunes Storeen toimimalla näiden ohjeiden mukaan.

Jos ostosten lataaminen iTunesista ei onnistu

Välimuistissa olevan lataustiedoston poistaminen. Yritä sen jälkeen ladata ostoksesi uudelleen.

Lisäohjeet

Jos näet edelleen virhekoodin tai varoitusviestin, voit tarkistaa sen ja selvittää, miten voit ratkaista ongelman. Voit myös ottaa meihin yhteyttä.

Ohjeita Apple ID:n käyttöön.

iTunesin ominaisuudet voivat vaihdella maa- tai aluekohtaisesti.