Jos näet virheen Macin tai Windows-tietokoneen iTunesissa

Kun käytät iTunesia Macissa tai Windows-tietokoneessa, saatat saada virhekoodin tai varoitusviestin. Voit korjata useimmat virheet toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan.

Katso ohjeet viestistä

Joissakin virhekoodeissa ja varoitusviesteissä on Lisätietoja-painike. Klikkaamalla sitä voit selvittää, mitä sinun pitää tehdä ensin.

iTunesin päivittäminen

Hanki tietokoneeseen iTunesin uusin versio.

Päivitä tietokone

Päivitä Macisi ohjelmisto. Jos sinulla on Windows-tietokone, hanki päivitykset Microsoftilta.

Tarkista asetukset ja tietoturvaohjelmisto

Sinun on ehkä muutettava asetuksia tai päivitettävä tietoturvaohjelmistosi (kuten viruksentorjunta-, palomuuri- tai haittaohjelmien esto-ohjelmisto) , jos se aiheuttaa ongelman.

Käynnistä uudelleen

Sammuta tietokone ja käynnistä se uudelleen. Jos saat virheilmoituksen, kun liität iPhonen, iPadin tai iPod touchin, käynnistä sekä iOS-laite että tietokone uudelleen.

Jos näet virhekoodin tai varoitusviestin edelleen

Voit hakea virhekoodin tai varoitusviestin ja selvittää, mitä sinun pitää tehdä seuraavaksi. Voit myös ottaa meihin yhteyttä.