Jos saat virheilmoituksen tietokoneen Finderissa tai iTunesissa

Kun synkronoit tiedostoja laitteiden välillä Macin tai Windows-tietokoneen iTunesilla tai macOS Catalinan Finderilla, saatat saada virhekoodin tai -ilmoituksen. Voit korjata useimmat virheet toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan.

Katso ohjeet viestistä

Joissakin virhekoodeissa ja varoitusviesteissä on Lisätietoja-painike. Klikkaamalla sitä voit selvittää, mitä sinun pitää tehdä ensin.

Tietokoneen tai iTunesin päivittäminen

Päivitä Macisi ohjelmisto. Jos käytössäsi on macOS Mojave tai vanhempi tai Windows-tietokone, hanki uusin iTunes-versio tai hanki päivityksiä Microsoftilta

Tarkista asetukset ja tietoturvaohjelmisto

Sinun on ehkä muutettava asetuksia tai päivitettävä tietoturvaohjelmistosi (kuten viruksentorjunta-, palomuuri- tai haittaohjelmien esto-ohjelmisto) , jos se aiheuttaa ongelman.

Käynnistä uudelleen

Sammuta tietokone ja käynnistä se uudelleen. Jos saat virheilmoituksen, kun liität iPhonen, iPadin tai iPod touchin, käynnistä sekä laite että tietokone uudelleen.

Jos näet virhekoodin tai varoitusviestin edelleen

Voit hakea virhekoodin tai varoitusviestin ja selvittää, mitä sinun pitää tehdä seuraavaksi. Voit myös ottaa meihin yhteyttä.