Muiden alueiden juhlapäiväkalenterin näyttäminen

Saat Kalenterin näyttämään toisen alueen tai maan juhlapäivät valitsemalla Macista Kieli ja alue -asetukset.

Kun otat Näytä juhlapäiväkalenteri -asetuksen Kalenterin asetuksissa käyttöön, Kalenteri näyttää oman alueesi kansalliset juhlapäivät. Voit vaihtaa aluetta Kieli ja alue -asetusten Alue-ponnahdusvalikossa. Jos haluat näyttää Kalenterissa esimerkiksi Japanin juhlapäivät, valitse Alue-valikosta Japani.*

Kalenteri pystyy näyttämään alueen juhlapäiväkalenterin vain kyseisellä alueella puhutulla kielellä. Japanin kalenteri on esimerkiksi vain japaniksi. Tämän vuoksi näet tietyn alueen juhlapäiväkalenterin vain silloin, kun alueen kieli on ensisijaisten kielten luettelossa. Voit lisätä luetteloon kielen valitsemalla Kieli ja alue -asetuksista Lisää plusmerkki. Kielestä ei tarvitse tehdä ensisijaista kieltä, paitsi jos haluat muuttaa myös valikoissa ja valintaikkunoissa käytettävän kielen.

Näiden muutosten tekemisen jälkeen sinun on ehkä palautettava Kalenterin juhlapäiväkalenteri. Valitse Kalenteri > Asetukset, valitse Yleiset ja poista sitten Näytä juhlapäiväkalenteri -asetus käytöstä. Sulje asetusikkuna, avaa se uudelleen ja ota sitten Juhlapäiväkalenteri-asetus jälleen käyttöön.

* Aluetta vaihdettaessa myös päivämäärien, aikojen, numeroiden ja valuuttojen muoto muuttuu.