Liittyminen Apple Musiciin Androidissa

Tilaa Apple Music, valitse haluamasi artistit ja nauti maailman mahtavimmasta musiikkikokoelmasta Android-laitteellasi.

Apple Musicin hankkiminen

Apple Music -tilauksella saat käyttöösi miljoonia kappaleita, kuratoituja radiolähetyksiä ja soittolistoja sekä musiikkisuosituksia – kaikki kätevästi Apple Music -sovelluksessa. Voit käyttää musiikkiasi myös muilla laitteilla, kunhan olet kirjautunut Apple Musiciin samalla Apple ID:llä, ja ladata musiikkia kuunnellaksesi sitä offline-tilassa.

Lue lisätietoja Apple Musicista ja Apple Musicin hinnoittelusta.

Hanki Apple Music -sovellus

Jos Google Play ei ole käytettävissä maassasi tai alueellasi, voit ladata Apple Music -apin Applelta.

Apple Musicin ominaisuudet voivat vaihdella maa- tai aluekohtaisesti. Lue lisätietoja maassasi tai alueellasi saatavilla olevista ominaisuuksista ja palveluista.

Ennen liittymistä

Apple Music ei ole varmuuskopiointipalvelu. Muista luoda musiikkikirjastostasi varmuuskopio, ennen kuin teet mitään muutoksia.

Avaa Apple Music

Kun ensimmäisen kerran avaat sovelluksen, sinun pitäisi nähdä Tervetuloa Apple Musiciin -viesti. Jos et näe viestiä, napauta Sinulle.

Aloita kokeilu

Pääset alkuun napauttamalla kokeilutarjousta. (Yksi kokeilutilaus henkilöä tai perhettä kohden.) Oletko jo Apple Music -tilaaja? Sinun tarvitsee vain kirjautua sisään Apple ID:lläsi.

Aloita tilaus

Valitse haluamasi tilaustyyppi.

Lue lisätietoja liittymisestä opiskelijana tai perhejäsenyyden avulla.

Anna Apple ID ja salasana

Napauta Käytä nykyistä Apple ID:tä ja anna Apple ID:si ja salasanasi. Jos sinulla ei ole Apple ID:tä, napauta Luo uusi Apple ID. Luo sitten Apple ID ohjeiden mukaisesti.

Jos et ole varma, onko sinulla Apple ID:tä, voit selvittää asian.

Jos sinua pyydetään antamaan vahvistuskoodi, Apple ID:lläsi on käytössä kaksiosainen todennus. Lue tietoja kaksiosaisesta todennuksesta ja toimenpiteistä, jos kirjautuminen ei edelleenkään onnistu.

Vahvista tietosi

Sinua saatetaan pyytää vahvistamaan laskutustietosi. Lisää kelvollinen maksutapa1 ja napauta sitten Liity.2

Hyväksy käyttöehdot pyydettäessä.

Jos olet jo Apple Musicin tilaaja

1. Hanki Apple Music -sovellus Google Playsta.
  2. Avaa Apple Music -sovellus.
  3. Jos näet kokeilutarjouksen, napauta oikeassa yläkulmassa Kirjaudu sisään. Voit myös napauttaa valikkopainiketta Järjestämisvalinnat-painike ja sitten Kirjaudu sisään.
  4. Syötä sama Apple ID ja salasana, joita käytät Apple Musicissa.

Jos sinua pyydetään antamaan vahvistuskoodi, Apple ID:lläsi on käytössä kaksiosainen todennus. Lue tietoja kaksiosaisesta todennuksesta ja toimenpiteistä, jos kirjautuminen ei edelleenkään onnistu.

Apple Musicin monipuolinen hyödyntäminen Androidissa

1. Voit käyttää Store-saldoa Apple Musicin maksamiseen, mutta sinulla on oltava riittävästi saldoa ensimmäisen uusimisen maksamiseen. Lue, miten voit lisätä Store-saldoa tiliisi.
  2. Lue, miten voit vahvistaa ikäsi, kun liityt Apple Musicin jäseneksi Etelä-Koreassa.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.