Liittyminen Apple Musiciin Androidissa

Tilaa Apple Music, valitse haluamasi artistit ja nauti maailman mahtavimmasta musiikkikokoelmasta Android-laitteellasi.

Puhelin, jossa näkyy Apple Music -sovellus Google Play -kaupassa.

Apple Musicin hankkiminen

Apple Music -tilauksella saat käyttöösi miljoonia kappaleita, kuratoituja radiolähetyksiä ja soittolistoja sekä musiikkisuosituksia – kaikki kätevästi Apple Music -sovelluksessa. Voit käyttää musiikkiasi myös muilla laitteilla, kunhan olet kirjautunut Apple Musiciin samalla Apple ID:llä, ja ladata musiikkia kuunnellaksesi sitä offline-tilassa.

Lue lisätietoja Apple Musicista ja Apple Musicin hinnoittelusta.

Hanki Apple Music -sovellus

Jos Google Play ei ole käytettävissä maassasi tai alueellasi, voit ladata Apple Music -apin Applelta.

Apple Musicin ominaisuudet voivat vaihdella maa- tai aluekohtaisesti. Lue lisätietoja maassasi tai alueellasi saatavilla olevista ominaisuuksista ja palveluista.

Ennen liittymistä

Jos olet aikaisemmin liittynyt Apple Musiciin iPhonella, iPadilla, iPod touchilla tai tietokoneella, lue tarkemmat toimintaohjeet.

Apple Music ei ole varmuuskopiointipalvelu, joten muista aina varmuuskopioida musiikkikokoelmasi ennen muutosten tekemistä.

Avaa Apple Music

Kun ensimmäisen kerran avaat sovelluksen, sinun pitäisi nähdä Tervetuloa Apple Musiciin -viesti. Jos et näe viestiä, napauta Sinulle.

Aloita kokeilu

Pääset alkuun napauttamalla kokeilutarjousta. (Yksi kokeilutilaus henkilöä tai perhettä kohden.)

Aloita tilaus

Valitse haluamasi tilaustyyppi.

Lue lisätietoja liittymisestä opiskelijana tai perhejäsenyyden avulla.

Anna Apple ID ja salasana

Napauta Käytä nykyistä Apple ID:tä ja anna Apple ID:si ja salasanasi. Jos sinulla ei ole Apple ID:tä, napauta Luo uusi Apple ID. Luo sitten Apple ID ohjeiden mukaisesti.

Jos et ole varma, onko sinulla Apple ID:tä, voit selvittää asian.

Jos sinua pyydetään antamaan vahvistuskoodi, Apple ID:lläsi on käytössä kaksiosainen todennus. Lue tietoja kaksiosaisesta todennuksesta ja toimenpiteistä, jos kirjautuminen ei edelleenkään onnistu.

Vahvista tietosi

Sinua saatetaan pyytää vahvistamaan laskutustietosi. Lisää käytettävissä oleva maksutapa1 ja napauta Liity.2

Hyväksy käyttöehdot pyydettäessä.

1. Voit käyttää Store-saldoa Apple Musicin maksamiseen, mutta sinulla on oltava riittävästi saldoa ensimmäisen uusimisen maksamiseen. Lue, miten voit lisätä Store-saldoa tiliisi.

2. Lue, miten voit vahvistaa ikäsi, kun liityt Apple Musicin jäseneksi Etelä-Koreassa.

Valitse musiikkityylejä ja artisteja ja seuraa ystäviäsi

Liittymisprosessin aikana sinua pyydetään valitsemaan artistit ja musiikkityylit, joista pidät. Valintojesi perusteella saat ehdotuksia Applen asiantuntijoilta, jotka tuntevat musiikin ja rakastavat sitä. Lue lisätietoja siitä, miten valintasi vaikuttavat ehdotuksiisi.

Voit myös tarkistaa, mitä ystäväsi kuuntelevat, ja pyytää ilmoituksia, kun artistit julkaisevat uutta musiikkia.

Jos olet jo Apple Musicin tilaaja

Hanki Apple Music -sovellus Google Playsta ja avaa se. Jos näet kokeilutarjouksen, napauta oikeassa yläkulmassa Kirjaudu sisään. Napauta muussa tapauksessa valikkopainiketta Järjestämisvalinnat-painike ja sitten Kirjaudu sisään. Anna Apple ID:si ja salasanasi, joita käytit liittyessäsi Apple Music -jäseneksi.

Jos sinua pyydetään antamaan vahvistuskoodi, Apple ID:lläsi on käytössä kaksiosainen todennus. Lue tietoja kaksiosaisesta todennuksesta ja toimenpiteistä, jos kirjautuminen ei edelleenkään onnistu.

Apple Musicin pyytäessä saada hallita puheluja Android-laitteessa

Kun Apple Musicin Android-versioon liitytään matkapuhelinoperaattorin kautta, Android-laitteessa saattaa näkyä viesti, jossa pyydetään vahvistamaan puhelinnumero. Kun napautat Jatka, näet viestin, jossa pyydetään antamaan Apple Musicille oikeus soittaa ja hallita puheluja. Kun napautat Salli, annat Applelle mahdollisuuden vahvistaa matkapuhelinnumerosi ja sallia sinulle Apple Musicin käyttö Android-laitteella.

Apple Music ei todellisuudessa soita tai hallitse mitään puheluja.

Apple Musicin monipuolinen hyödyntäminen Androidissa

3. Selaamista on rajoitettu Android Autossa. Voit etsiä kuunneltavat sisällöt luomalla soittolistoja, kun et ole ajamassa, tai käyttämällä puhekomentoja, kuten ”toista [albumin nimi]” tai ”toista [kappaleen nimi]”.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.