Liittyminen Apple Musicin jäseneksi Android-puhelimella

Liity Apple Musicin jäseneksi, valitse haluamasi artistit ja nauti maailman mahtavimmasta musiikkikokoelmasta Android-puhelimellasi.

Apple Musicin hankkiminen

Apple Musicin Apple Music -apilla saat käyttöösi miljoonia kappaleita, kuratoituja radio-ohjelmia ja soittolistoja, videosisältöjä sekä musiikkisuosituksia. Voit käyttää sisältöäsi myös muilla laitteilla, kunhan olet kirjautunut Apple Musiciin samalla Apple ID:llä, sekä ladata sisältöä ja kuunnella sitä offline-tilassa.

Lue lisää Apple Musicista ja Apple Musicin hinnoittelusta.

Hanki Apple Music -appi

Jos Google Play ei ole käytettävissä maassasi tai alueellasi, voit ladata Apple Music -apin Applelta.

Apple Musicin ominaisuudet voivat vaihdella maa- tai aluekohtaisesti.

Ennen liittymistä

• Varmista, että puhelimessasi on Android 4.3 (Jelly Bean) tai uudempi. Voit selvittää Androidin version valitsemalla Sovellukset > Asetukset > Tietoja laitteesta.
  • Hanki Apple Music -appi Google Playsta.
  • Selvitä, mitä Apple ID:tä käytät Applen palveluissa (kuten iTunes Storessa tai App Storessa). Jos sinulla ei ole Apple ID:tä, voit luoda sellaisen liittyessäsi.

Noudata sitten seuraavia liittymisohjeita.

Jos olet aikaisemmin liittynyt Apple Musiciin iPhonella, iPadilla, iPod touchilla tai tietokoneella, lue tarkemmat toimintaohjeet.

Avaa Apple Music

Kun ensimmäisen kerran avaat apin, sinun pitäisi nähdä Tervetuloa Apple Musiciin -viesti. Jos viestiä ei näy, napauta vasemman ylälaidan valikkokuvaketta ja napauta sitten Sinulle.

Aloita kokeilu

Pääset alkuun napauttamalla kokeilutarjousta. (Yksi kokeilutilaus henkilöä tai perhettä kohden.)

Aloita tilaus

Valitse haluamasi tilaustyyppi.

Lue lisätietoja liittymisestä opiskelijana tai perhejäsenyyden avulla.

Anna Apple ID ja salasana

Napauta Käytä nykyistä Apple ID:tä ja anna Apple ID:si ja salasanasi. Jos sinulla ei ole Apple ID:tä, napauta Luo uusi Apple ID. Luo sitten Apple ID ohjeiden mukaisesti.

Jos et ole varma, onko sinulla Apple ID:tä, voit selvittää asian.

Jos sinua pyydetään antamaan vahvistuskoodi, Apple ID:lläsi on käytössä kaksiosainen todennus. Lue tietoja kaksiosaisesta todennuksesta ja toimenpiteistä, jos kirjautuminen ei edelleenkään onnistu.

Vahvista tietosi

Sinua saatetaan pyytää vahvistamaan laskutustietosi. Lisää kelvollinen maksutapa1 ja napauta Liity.

Hyväksy käyttöehdot pyydettäessä.

1 Voit maksaa Apple Music -tilauksen Store-saldolla, mutta varoja täytyy olla riittävästi ensimmäistä uusimiskertaa varten. Lue, miten voit lisätä Store-saldoa tiliisi.

Seuraa artisteja ja ystäviä

Valintojesi perusteella saat ehdotuksia Applen asiantuntijoilta, jotka tuntevat musiikin ja rakastavat sitä. Lue lisätietoja genrejen ja artistien valinnasta.

Voit myös tarkistaa, mitä ystäväsi kuuntelevat, ja pyytää ilmoituksia, kun artistit julkaisevat uutta musiikkia.

Jos olet jo Apple Musicin tilaaja

Hanki Apple Music -appi Google Playsta ja avaa se. Jos näet kokeilutarjouksen, napauta oikeassa yläkulmassa Kirjaudu sisään. Napauta muussa tapauksessa vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkokuvaketta  ja napauta sitten Kirjaudu sisään. Anna Apple ID:si ja salasanasi, joita käytit liittyessäsi Apple Music -jäseneksi. Jos sinua pyydetään antamaan vahvistuskoodi, Apple ID:lläsi on käytössä kaksiosainen todennus. Lue tietoja kaksiosaisesta todennuksesta ja toimenpiteistä, jos kirjautuminen ei edelleenkään onnistu.

Apple Musicin pyytäessä saada hallita puheluja Android-puhelimessa

Kun Apple Musicin Android-versioon liitytään matkapuhelinoperaattorin kautta, Android-laitteessa saattaa näkyä viesti, jossa pyydetään vahvistamaan puhelinnumero. Kun napautat Jatka, näet viestin, jossa pyydetään antamaan Apple Musicille oikeus soittaa ja hallita puheluja. Kun napautat Salli, annat Applelle mahdollisuuden vahvistaa matkapuhelinnumerosi ja antaa Apple Musicin käyttöoikeuden Android-laitteelle.

Apple Music ei todellisuudessa soita tai hallitse mitään puheluja.

Lue lisätietoja Apple Musicista Androidissa

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.