Liittyminen Apple Musiciin Androidissa

Tilaa Apple Music Android-laitteella, niin voit striimata miljoonia kappaleita. Hanki pitämääsi musiikkia sisältäviä ainutlaatuisia soittolistoja ja suosituksia. Ja kuuntele niitä muilla laitteillasi Apple Music -apilla.

Hanki Apple Music -appi

Jos haluat tilata Apple Musicin, lataa Apple Music -appi Android-puhelimeen tai -tablettiin, jossa on Android 5.0 (Lollipop) tai uudempi, tai Chromebookiin, joka tukee Android-sovelluksia.

Lataa Google Playsta

Jos Google Play ei ole käytettävissä maassasi tai alueellasi, voit ladata Apple Music -apin Applelta.

Tilaa sitten palvelu noudattamalla seuraavia ohjeita

1. Avaa Android-laitteen Apple Music -appi.

2. Kun avaat apin ensimmäisen kerran, näet Tervetuloa Apple Musiciin -viestin. Jos et näe tätä viestiä, napauta näytön alalaidasta Koti. Oletko jo Apple Music -tilaaja?

3. Napauta kokeilutarjousta (yksi kokeilujakso henkilöä tai perhettä kohden).

4. Valitse henkilökohtainen tilaus, perhetilaus, jonka voit jakaa enintään kuuden henkilön kanssa, tai opiskelijatilaus.

5. Jos sinulla on Apple ID, napauta Käytä nykyistä Apple ID:tä ja kirjaudu sisään. Jos sinulla ei ole Apple ID:tä, napauta Luo uusi Apple ID ja toimi sitten ohjeiden mukaan. Jos et ole varma, onko sinulla Apple ID:tä, voit selvittää asian.

6. Vahvista laskutustietosi ja lisää kelvollinen maksutapa.

7. Napauta Liity Apple Music -palveluun.

Kun olet tilannut Apple Musicin, voit muuttaa tilauksesi perhetilaukseksi, opiskelijatilaukseksi, henkilökohtaiseksi tilaukseksi tai vuositilaukseksi.

Jos olet jo Apple Musicin tilaaja

1. Lataa Apple Music -appi Google Playsta Android-laitteeseen.

2. Avaa Apple Music -appi.

3. Jos näet kokeilutarjouksen, napauta oikeassa yläkulmassa Kirjaudu sisään. Voit myös napauttaa Lisää-painikettaJärjestämisvalinnat-painike ja sitten Kirjaudu sisään.

4. Syötä sama Apple ID ja salasana, joita käytät Apple Musicissa.

Lue, miten voit kirjautua Apple Musiciin muilla laitteillasi Apple Music -apilla.

Lisätietoja

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.