Bluetooth-lisälaitteen nimen muuttaminen

Bluetooth-lisälaitteilla on oletusnimi, joka näkyy iPhonen, iPadin, iPod touchin ja Macin Bluetooth-asetuksissa. Ota selvää, miten voit antaa jokaiselle laitteelle nimen, jonka tunnistat.

Bluetooth-lisälaitteen uudelleennimeäminen iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa

1. Varmista, että Bluetooth-lisälaitteessa on virta päällä ja että laitteesta on muodostettu langaton yhteys.
  2. Avaa Asetukset-appi ja napauta sitten Bluetooth.
  3. Napauta uudelleennimettävän Bluetooth-lisälaitteen vieressä Tiedot-painike ja napauta sitten Nimi.
    Joitakin Bluetooth-lisälaitteita ei voi nimetä uudelleen.
    Bluetooth-laitteen asetukset iPhonessa
  4. Anna uusi nimi, napauta näppäimistöllä Valmis ja napauta sitten Takaisin-painike.

Lisälaitteelle antamasi muokattu nimi näkyy nyt iPhonen, iPadin ja iPod touchin Bluetooth-asetuksissa. Lue, miten voit nimetä AirPodsit uudelleen.

Bluetooth-lisälaitteen uudelleennimeäminen Macissa

1. Valitse Omenavalikosta () Järjestelmäasetukset ja sitten Bluetooth.
  2. Ctrl-klikkaa lisälaitetta ja klikkaa sitten pikavalikossa Nimeä uudelleen. Jos et näe Nimeä uudelleen -valintaa, varmista, että Bluetooth-lisälaitteessa on virta päällä, klikkaa Yhdistä ja yritä sitten uudelleen.                  Nimeä uudelleen -valinnan klikkaaminen Bluetooth-laitteen Järjestelmäasetukset-valikon Bluetooth-ruudussa
  3. Anna lisälaitteelle uusi nimi ja klikkaa Nimeä uudelleen -painiketta.

Lisälaitteelle antamasi muokattu nimi näkyy nyt Macin Bluetooth-valikossa ja Järjestelmäasetusten Bluetooth-osiossa.*

* Jos muodostat Bluetooth-lisälaitteesta ja toisesta Macista parin, lisälaitteen nimi saattaa palautua oletusnimeksi.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.