Tietoja AirPodseista ja latauskotelosta

Tässä artikkelissa kerrotaan muun muassa, miten AirPodsien nimeä vaihdetaan ja miten AirPodsin kaksoisnapautuksella tapahtuvia toimintoja muutetaan. Siinä kerrotaan myös, miten AirPodsit sekä niiden latauskotelo puhdistetaan.

AirPodsien ominaisuuksien säätäminen

Avaa AirPods-kotelo ja siirry iOS-laitteellasi kohtaan Asetukset > Bluetooth. Napauta laiteluettelossa AirPodsien vieressä . Voit suorittaa seuraavia toimintoja:

AirPodsien nimeäminen

Napauta nykyistä nimeä. Anna sitten AirPodsiesi uusi nimi ja napauta Valmis.

Kaksoisnapautuksella tapahtuvien toimintojen muuttaminen

Valitse Bluetooth-näytöltä vasen tai oikea AirPod ja valitse sitten AirPodin kaksoisnapautuksella tapahtuvat toiminnot:

• Sirin käyttö äänisisällön säätämiseen, äänenvoimakkuuden muuttamiseen tai Sirin käyttö muihin toimintoihin
  • äänisisällön toistaminen, keskeyttäminen tai pysäyttäminen
  • seuraavaan raitaan siirtyminen
  • edelliseen raitaan palaaminen.

Automaattisen korvan tunnistuksen ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

Oletusasetuksen mukaisesti AirPodsit havaitsevat, kun ne ovat korvissasi ja vastaanottavat ääntä laitteeltasi. Lisäksi AirPodsit keskeyttävät toiston, kun poistat toisen niistä korvastasi, ja jatkavat toistoa, kun laitat AirPodin takaisin. Jos poistat molemmat, ne lopettavat toiston eivätkä jatka sitä. Kun automaattinen korvan tunnistus on käytössä ja AirPodsit eivät ole korvissasi, ääntä toistetaan laitteesi kaiuttimien kautta.

Kun poistat automaattisen korvan tunnistuksen käytöstä, näitä toimintoja ei käytetä ja kaikki ääni toistetaan AirPodsien kautta riippumatta siitä, ovatko ne korvissasi.

Mikrofonin määrittäminen vasemmalle, oikealle tai automaattisesti

Kummassakin AirPodissa on mikrofoni, jonka avulla voit soittaa puheluita ja käyttää Siriä. Oletusasetuksen mukaisesti mikrofonin määritys on automaattinen, jolloin kumpi tahansa AirPod voi toimia mikrofonina. Jos käytät vain yhtä AirPodia, se toimii mikrofonina.

Voit määrittää mikrofonin asetukseksi myös Aina vasen tai Aina oikea. Tämä asettaa joko vasemman tai oikean AirPodin toimimaan mikrofonina. Valittu AirPod toimii mikrofonina, vaikka poistaisit sen korvastasi tai asettaisit sen koteloon.

Sarjanumeron sijainti

Kotelon sarjanumero on kannen sisäpuolella.

Jos AirPodsit ovat yhteydessä iOS-laitteeseesi, voit tarkistaa sarjanumeron myös valitsemalla Asetukset > Yleiset > Tietoja > AirPods.

Jos sinulla ei ole latauskoteloa, mutta sinulla on alkuperäinen pakkaus, löydät sarjanumeron viivakoodin vierestä. Löydät sarjanumeron myös tuotteen alkuperäisestä kuitista tai laskusta.