Macin Mail sulkeutuu, kun viesti osoitetaan yhteystietoryhmälle

Noudata seuraavia ohjeita, jos OS X El Capitanin Mail sulkeutuu yllättäen, kun osoitat viestin yhteystietoryhmälle, jossa on vähintään viisi jäsentä.

Tämä artikkeli on arkistoitu eikä Apple enää päivitä sitä.

Jos lähetät säännöllisesti viestejä samoille henkilöille, voit luoda heille ryhmän Yhteystiedot-ohjelmassa. Voit sitten kirjoittaa kyseisen ryhmän nimen viestin osoitekenttään. Jos El Capitanin Mail sulkeutuu yllättäen, kun syötät ryhmän nimen, varmista, että olet päivittänyt OS X El Capitanin versioon v10.11.2.

Voit lisätä henkilöitä ryhmään myös seuraavilla tavoilla:

• Klikkaa osoitekentässä Lisää-painiketta   ja valitse sitten ryhmä yhteystietoluettelosta.
  • Kirjoita ryhmän nimi kokonaan ja paina rivinvaihtonäppäintä sen sijaan että antaisit Mailin täyttää ryhmän nimen puolestasi.