Siri Remoten tai Apple TV Remoten käyttäminen Apple TV:n kanssa

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten esimerkiksi löydät valikot ja miten voit toistaa sisältöä.

Käytä Siri Remote- tai Apple TV Remote -kaukosäädintä seuraavien ohjeiden mukaisesti.*

Siri Remote- ja Apple TV Remote* -kaukosäätimet eivät ole yhteensopivia Apple TV:n (2. tai 3. sukupolvi) kanssa. Lue lisätietoja Apple Remoten käyttämisestä Apple TV:n (2. tai 3. sukupolvi) kanssa.

Sisällön toistaminen

Jos haluat toistaa elokuvan, kappaleen, ohjelman tai muuta sisältöä tai pysäyttää toiston, paina kaukosäätimen Touch-pintaa tai paina Toista. Voit myös esimerkiksi siirtyä eteen- tai taaksepäin ja etsiä erikoissisältökohtia.

Eteenpäin siirtyminen

• Video: Paina Toista ja pyyhkäise sitten oikealle tai paina Touch-pinnan oikeaa reunaa pitkään.
  • Ääni: Klikkaa kappaleen soidessa Touch-pintaa. Korosta kappaleen aikajana pyyhkäisemällä alaspäin ja pyyhkäise sitten oikealle tai paina Touch-pinnan oikeaa reunaa pitkään.

Taaksepäin siirtyminen

• Video: Paina Toista ja pyyhkäise sitten vasemmalle tai paina Touch-pinnan vasenta reunaa pitkään.
  • Ääni: Klikkaa kappaleen soidessa Touch-pintaa. Korosta kappaleen aikajana pyyhkäisemällä alaspäin ja pyyhkäise sitten vasemmalle tai paina Touch-pinnan vasenta reunaa pitkään.

Kelaus eteen- tai taaksepäin

• Voit siirtyä kymmenen sekuntia eteenpäin klikkaamalla Touch-pinnan oikeaa reunaa videon toiston aikana. Voit siirtyä kymmenen sekuntia taaksepäin klikkaamalla vasenta reunaa. Voit myös kelata eteen- tai taaksepäin pitämällä Touch-pinnan oikeaa tai vasenta reunaa painettuna.
  • Klikkaa kappaleen soidessa Touch-pintaa. Voit siirtyä kymmenen sekuntia eteenpäin korostamalla kappaleen aikajanan pyyhkäisemällä alaspäin ja klikkaamalla Touch-pinnan oikeaa reunaa. Voit siirtyä kymmenen sekuntia taaksepäin klikkaamalla vasenta reunaa.

Voit kelata eteen- ja taaksepäin sekä hypätä tiettyjen iTunes Storesta saatavilla olevien sisältöjen ja näitä toimintoja tukevien appien osiin.

Siirtyminen lisäasetuksiin ja -ominaisuuksiin

• Video: Voit selata käytettävissä olevia asetuksia pyyhkäisemällä alaspäin toiston aikana ja pyyhkäisemällä sitten oikealle. Näet esimerkiksi tekstityksen, kuvailevan tekstityksen, videolukujen, äänen ja kaiuttimien asetuksia, mikäli niitä on käytettävissä.
  • Ääni: Valitse kappale ja toista se painamalla Toisto. Klikkaa sitten Touch-pintaa, niin näet kaikki albumin tai soittolistan kappaleet. Pyyhkäise sitten ylöspäin ja valitse näytön ylälaidasta Lisää-kuvake. Näytössä näkyvät valinnat saattavat vaihdella.

Lisätietoja

*Apple TV 4K:n ja Apple TV:n (4. sukupolvi) mukana toimitetaan sama kaukosäädin kaikkialla. Kaukosäädintä kutsutaan Siri Remoteksi maissa ja alueilla, joissa Siriä tuetaan. Muualla siitä käytetään nimitystä Apple TV Remote -kaukosäädin. Siri toimii kummassakin kaukosäätimessä, kunhan Apple TV 4K:ssa tai Apple TV:ssä (4. sukupolvi) on käytössä Siriä tukeva kieli ja maa tai alue.