Smart Keyboard Folion tai Smart Keyboardin käyttäminen iPadin kanssa

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten Smart Keyboard Folio tai Smart Keyboard liitetään ja miten niitä käytetään.

ios-17-ipad-pro-ipad-7gen-smart-keyboard-folio-smart-keyboard-hero

Mitä tarvitset

Jotta voit käyttää Smart Keyboard Foliota, sinulla on oltava

• 11-tuumainen iPad Pro (1. sukupolvi tai uudempi)

• 12,9-tuumainen iPad Pro (3. sukupolvi tai uudempi)

• iPad Air (4. tai 5. sukupolvi).

Jotta voit käyttää Smart Keyboardia, sinulla on oltava

• iPad (7.–9. sukupolvi)

• iPad Air (3. sukupolvi)

• iPad Pro (9,7 tuumaa)

• iPad Pro (10,5 tuumaa)

• 12,9 tuuman iPad Pro (1. tai 2. sukupolvi)

Onko sinulla Magic Keyboard tai Magic Keyboard Folio?

Lue, miten voit ottaa Magic Keyboardin käyttöön ja käyttää sitä iPad Airissa ja iPad Prossa

Lue, miten voit ottaa käyttöön Magic Keyboard Folion ja käyttää sitä iPadissa (10. sukupolvi)

Yhdistäminen iPadiin

Bluetooth-näppäimistöistä poiketen Smart Keyboard Foliota ja Smart Keyboardia ei tarvitse muodostaa laitepariksi, eikä niitä tarvitse kytkeä päälle.

ipad-pro-2nd-gen-smart-keyboard-connection-callout

Jos käytössäsi on 11-tuumainen iPad Pro (1. sukupolvi tai sitä uudempi), 12,9-tuumainen iPad Pro (3. sukupolvi tai sitä uudempi) tai iPad Air (4. tai 5. sukupolvi), yhdistä Smart Keyboard Folio iPadiin Smart Connectorilla. Smart Connector sijaitsee iPadin takaosassa, ja siinä on kolme pientä magneettista kontaktipintaa. Aseta sitten iPad kirjoitusasentoon.

ipad-pro-smart-keyboard-connection-callout

Jos käytössäsi on iPad (7.–9. sukupolvi), iPad Air (3. sukupolvi), 9,7-tuumainen iPad Pro, 10,5-tuumainen iPad Pro tai 12,9-tuumainen iPad Pro (1. tai 2. sukupolvi), yhdistä Smart Keyboard iPadiin Smart Connectorilla, jossa on kolme pientä magneettista kontaktia. Smart Connector on Smart Keyboardin yläreunassa ja iPadin sivussa. Aseta sitten iPad kirjoitusasentoon.

Lue, mitä voit tehdä, jos et pysty yhdistämään iPadia näppäimistöön.

Käyttäminen iPadin jalustana

Taita Smart Keyboard Folio kirjoitusasentoon:

pad-pro-smart-keyboard-folio-profile

Taita Smart Keyboard kolmioksi siten, että näppäimistö tulee iPadin eteen:

ipad-7gen-smart-keyboard

Näppäimistön käyttö edellyttää, että iPad on numeronäppäinten yläpuolella olevassa urassa ja taitettuna kirjoitusasentoon.

Ohjelmistonäppäimistöön vaihtaminen

Joskus voi olla tarpeen käyttää iPadin näyttöön ilmestyvää ohjelmistonäppäimistöä Smart Keyboard Folion tai Smart Keyboardin sijasta, jotta voit esimerkiksi kirjoittaa aksentillisia merkkejä ja käyttää sanelua.

Voit tuoda ohjelmistonäppäimistön näkyviin napauttamalla näytön oikeassa alakulmassa olevaa näppäimistöpainiketta. Napauta näyttöön avautuvassa valikossa näppäimistön näyttöpainiketta. . Jos haluat piilottaa ohjelmistonäppäimistön, napauta Sulje-painiketta .

Lisätietoja

Lue, mitä tehdä, jos et pysty yhdistämään iPadia Smart Keyboard Folioon tai Smart Keyboardiin.

Useimmissa näppäinoikoteissä käytetään komentonäppäintä ⌘ (kuten Macissa). Jos Windows-näppäimistö on sinulle tutumpi, komentonäppäin ⌘ vastaa Windows-tietokoneen Ctrl-näppäintä. Lue lisätietoja komentojen suorittamisesta iPadin näppäinoikoteillä.