Smart Keyboardin käyttäminen iPad Pron kanssa

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit liittää Smart Keyboardin ja käyttää sitä.

Tarvitset iPad Pron, jotta voit käyttää Smart Keyboardia.

Liittäminen iPad Prohon

Liitä Smart Keyboard iPad Prohon Smart Connectorilla, jossa on kolme pientä magneettista kontaktia. Smart Connector on Smart Keyboardin yläreunassa ja iPad Pron sivussa.

Bluetooth-näppäimistöistä poiketen Smart Keyboardille ei tarvitse muodostaa pariyhteyttä tai ottaa sitä käyttöön. Voit käyttää sitä vain varmistamalla, että näppäimistö on liitetty ja Kirjoitus-asennossa.

Käyttäminen iPad Pron jalustana

Voit taitella Smart Keyboardin iPad Pron jalustaksi kahdella eri tavalla:

Tyyppi

Taita Smart Keyboard kolmioksi siten, että näppäimistö tulee iPad Pron eteen.

Katselu

Taita Smart Keyboard kolmioksi siten, että näppäimistö jää iPad Pron taakse.

Näppäimistön käyttö edellyttää, että iPad Pro on numeronäppäinten yläpuolella olevassa urassa ja taitettuna kirjoitusasentoon.

Näppäinoikoteiden käyttäminen

Komentoja voi antaa useiden näppäinoikoteiden avulla.

Useimmissa näppäinoikoteissä käytetään komentonäppäintä ⌘ (kuten Macissa). Jos Windows-tietokoneen näppäimistö on sinulle tutumpi, niin komentonäppäin ⌘ toimii samoin kuin ctrl-näppäin Windows-tietokoneessa.

Näppäinoikotiet

Näet apin kanssa toimivat näppäinoikotiet pitämällä komentonäppäintä ⌘ painettuna, kun käytät appia tai olet Koti-valikossa.

Yleisiä näppäinoikoteitä:

• Koti-painike: komento-H
  • Haku: komento-välilyönti
  • Apin vaihtaminen: komento-sarkain
  • Valitse kaikki: komento-A
  • Leikkaa: komento-X
  • Kopioi: komento-C
  • Sijoita: komento-V
  • Lihavointi: komento-B
  • Kursivointi: komento-I

Vaihtaminen Smart Keyboardista ohjelmistonäppäimistöön

Joskus voi olla tarpeen käyttää ohjelmistonäppäimistöä Smart Keyboardin sijasta, jotta voit esimerkiksi kirjoittaa aksentillisia merkkejä ja käyttää sanelua. Jos haluat näyttää ohjelmistonäppäimistön, napauta Smart Keyboardin alanuolinäppäintä ja pidä -painiketta painettuna, kunnes ohjelmistonäppäimistö tulee näkyviin. Voit piilottaa näppäimistön uudelleen napauttamalla .

Lue lisätietoja iOS-näppäimistöjen käytöstä.

Näin saat apua

Jos iPad Pro ei havaitse Smart Keyboardia tai saat Lisälaitetta ei tueta -varoitusviestin iPad Prossa, varmista että näppäimistön Smart Connectorin nastoissa tai iPad Pron Smart Connectorissa ei ole likaa tai muovisuojusta. Kokeile myös seuraavia toimenpiteitä:

1. Varmista, että iPad Pro ja Smart Keyboard ovat Kirjoitus-asennossa ja että käytössäsi on iOS:n uusin versio.
  2. Irrota Smart Keyboard iPad Prosta.
  3. Käynnistä iPad Pro uudelleen.
  4. Liitä Smart Keyboard takaisin.