Smart Keyboard Folion tai Smart Keyboardin käyttäminen iPad Pron kanssa

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten Smart Keyboard Folio tai Smart Keyboard liitetään ja miten niitä käytetään.

Smart Keyboard Folion tai Smart Keyboardin käyttäminen edellyttää iPad Prota.

Liittäminen iPad Prohon

Bluetooth-näppäimistöistä poiketen Smart Keyboard Foliota ja Smart Keyboardia ei tarvitse muodostaa laitepariksi, eikä niitä tarvitse kytkeä päälle.

iPad Pro (11 tuumaa) ja iPad Pro (12,9 tuumaa) (3. sukupolvi): Liitä Smart Keyboard Folio iPad Prohon Smart Connectorin avulla. Smart Connector sijaitsee iPad Pron taustapuolella ja siinä on kolme pientä magneettista kontaktia. Aseta sitten iPad kirjoitusasentoon.

iPad Pro (12,9 tuumaa) (1. tai 2. sukupolvi), iPad Pro (10,5 tuumaa) tai iPad Pro (9,7 tuumaa): Liitä Smart Keyboard iPad Prohon Smart Connectorilla, jossa on kolme pientä magneettista kontaktia. Smart Connector on Smart Keyboardin yläreunassa ja iPad Pron sivussa. Aseta sitten iPad kirjoitusasentoon.

Käyttäminen iPad Pron jalustana

Taita Smart Keyboard Folio kirjoitusasentoon:

Taita Smart Keyboard kolmioksi siten, että näppäimistö tulee iPad Pron eteen.

Näppäimistön käyttö edellyttää, että iPad Pro on numeronäppäinten yläpuolella olevassa urassa ja taitettuna kirjoitusasentoon.

Näppäinoikoteiden käyttäminen

Komentoja voi antaa useiden näppäinoikoteiden avulla.

Useimmissa näppäinoikoteissä käytetään komentonäppäintä ⌘ (kuten Macissa). Jos Windows-tietokoneen näppäimistö on sinulle tutumpi, niin komentonäppäin ⌘ toimii samoin kuin ctrl-näppäin Windows-tietokoneessa.

Näppäinoikotiet

Näet apin kanssa toimivat näppäinoikotiet pitämällä komentonäppäintä ⌘ painettuna, kun käytät appia tai olet Koti-valikossa.

Yleisiä näppäinoikoteitä:

• Koti-painike: komento-H
  • Haku: komento-välilyönti
  • Apin vaihtaminen: komento-sarkain
  • Valitse kaikki: komento-A
  • Leikkaa: komento-X

• Kopioi: komento-C
  • Sijoita: komento-V
  • Lihavointi: komento-B
  • Kursivointi: komento-I

Ohjelmistonäppäimistöön vaihtaminen

Joskus voi olla tarpeen käyttää ohjelmistonäppäimistöä Smart Keyboard Folion tai Smart Keyboardin sijasta, jotta voit esimerkiksi kirjoittaa aksentillisia merkkejä ja käyttää sanelua. Jos haluat näyttää ohjelmistonäppäimistön, napauta Smart Keyboard Folion tai Smart Keyboardin alanuolinäppäintä ja pidä  painettuna, kunnes ohjelmistonäppäimistö tulee näkyviin. Voit piilottaa näppäimistön uudelleen napauttamalla .

Lue lisätietoja iOS-näppäimistöjen käytöstä.

Näin saat apua

Jos iPad Pro ei havaitse Smart Keyboard Foliota tai Smart Keyboardia tai saat Lisälaitetta ei tueta -varoitusviestin iPad Prossa, varmista, että näppäimistön Smart Connectorin nastoissa tai iPad Pron Smart Connectorissa ei ole likaa tai muovisuojusta. Kokeile myös seuraavia toimenpiteitä:

1. Varmista, että iPad Pro ja Smart Keyboard Folio tai Smart Keyboard ovat kirjoitusasennossa ja että käytössäsi on iOS:n uusin versio.
  2. Irrota Smart Keyboard Folio tai Smart Keyboard iPad Prosta.
  3. Käynnistä iPad Pro uudelleen.
  4. Liitä Smart Keyboard Folio tai Smart Keyboard takaisin.