Apple Watchin siirtäminen uuden iPhonen yhteyteen

Seuraavien ohjeiden avulla voit siirtää Apple Watchin uuden laitteen yhteyteen riippumatta siitä, käytätkö yhä vanhaa iPhonea vai oletko jo ottanut uuden käyttöön.

Ennen uuden iPhonen käyttöönottoa

Varmuuskopioi vanha iPhone ja Apple Watch näiden ohjeiden avulla, jotta voit siirtyä käyttämään uutta iPhonea.

Varmuuskopioi vanha iPhonesi

1. Päivitä vanha iPhone. Eikö vanha iPhone ole enää käytettävissäsi?
  2. Päivitä Apple Watch.
  3. Tarkista terveys- ja aktiivisuusasetuksesi.
    • Jos käytät iTunesia varmuuskopiointiin, salaa varmuuskopiosi, jos haluat tallentaa terveys- ja aktiivisuustiedot.*
    • Jos käytät iCloudia varmuuskopiointiin, valitse Asetukset > [nimesi] > iCloud ja varmista, että Terveys on käytössä.*
  4. Varmuuskopioi vanha iPhone. iPhonesi varmuuskopioi myös Apple Watchisi. Lue, mitkä tiedot varmuuskopioidaan.
  5. Kun varmuuskopiointi on valmis, ota uusi iPhone käyttöön seuraavien ohjeiden avulla.

Ota uusi iPhonesi käyttöön

Varmista, että Apple Watchin ja iPhonen lataustaso on vähintään 50 % ja että ne ovat Wi-Fi-yhteydessä. Pidä laitteet lähellä toisiaan käyttöönoton aikana. Tiedonsiirto saattaa kestää useista minuuteista jopa tuntiin.

1. Ohjeet käyttöönottoa varten.
  2. Kun sinulta kysytään, onko sinulla iCloud- tai iTunes-varmuuskopiota, valitse uusin varmuuskopio tietojen palauttamiseksi vanhasta laitteesta.
  3. Kun iPhonesi kysyy, haluatko käyttää Apple Watchiasi, napauta Jatka.
  4. Suorita uuden iPhonen ja Apple Watchin käyttöönotto loppuun noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.
  5. Apple Watch pyytää pääsykoodiasi ja vahvistusta ennen siirron aloittamista.
  6. Avaa iPhonen Apple Watch -appi ja varmista, että kello on pariyhteydessä.
  7. Aloita Apple Watchin käyttäminen uuden iPhonen kanssa. Etkö nähnyt valintaa Apple Watchin käyttämisestä?

Jos uusi iPhone on jo otettu käyttöön

Voit siirtää Apple Watchin tiedot manuaalisesti:

1. Poista Apple Watchin ja vanhan iPhonen laitepari. Laiteparin poistaminen myös varmuuskopioi Apple Watchisi. Jos vanha iPhone ei ole käytettävissäsi, tyhjennä Apple Watch
  2. Avaa Apple Watch -appi uudessa iPhonessa.
  3. Tee Apple Watchista ja uudesta iPhonesta laitepari
  4. Valitse pyydettäessä äskettäisestä varmuuskopiosta palauttaminen. Jos sinulla ei ole tuoretta varmuuskopiota, sinun täytyy ottaa Apple Watch käyttöön uutena. iOS 11:ssä ja uudemmissa terveys- ja aktiivisuustiedot* tallennetaan iCloudiin ja pidetään automaattisesti ajan tasalla laitteissa, joihin olet kirjautunut samalla Apple ID:llä.
  5. Suorita uuden iPhonen ja Apple Watchin käyttöönotto loppuun noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.
  6. Aloita Apple Watchin käyttäminen uuden iPhonen kanssa.

*iCloud ei tallenna aktiivisuuden jakamisen tietoja.