Sisällön siirtäminen manuaalisesti Android-laitteesta iOS-laitteeseen

Tässä artikkelissa on vinkkejä yhteystietojen, kuvien, musiikin, dokumenttien ja muun sisällön siirtämiseen Android-laitteesta uuteen iPhoneen, iPadiin tai iPod touchiin.

Voit myös siirtää Android-sisältösi automaattisesti uuteen iOS-laitteeseen Siirry iOS:ään -apin avulla. Jos et voi käyttää appia, voit silti siirtää sisältösi manuaalisesti.

näyttö, jossa näkyvät Tilit asetuksissa

Mail, yhteystiedot ja kalenterit

iOS toimii sähköpostipalveluntarjoajien, kuten Googlen, Microsoft Exchangen ja Yahoon, kanssa, joten voit luultavasti pitää sähköpostin, yhteystiedot ja kalenterit, jotka sinulla on nyt. Aloita lisäämällä kaikki käyttämäsi sähköpostitilit iPhoneen. Siirry sitten kohtaan Asetukset > Salasanat ja tilit.

Jos tarvitset apua sähköpostin, yhteystietojen ja kalentereiden siirtämisessä, ota yhteyttä Apple-tukeen.

Takaisin alkuun >

Kuvat ja videot

Jos haluat siirtää kuvia ja videoita Android-laitteestasi iOS-laitteeseen, käytä tietokonetta, jossa on iTunes:

1. Liitä Android-laite tietokoneeseen ja etsi kuvat ja videot. Useimmissa laitteissa tiedostot löytyvät, kun valitset DCIM > Kamera. Asenna Macissa Android File Transfer -ohjelma, avaa se ja valitse sitten DCIM > Kamera.
  2. Valitse siirrettävät kuvat ja videot ja vedä ne tietokoneesi kansioon.
  3. Irrota Android-puhelin tietokoneesta ja liitä iPhone tietokoneeseen.
  4. Avaa tietokoneen iTunes ja synkronoi kuvat iPhoneen. Löydät kuvat ja videot iPhonessa valitsemalla Kuvat > Albumit.

Voit myös käyttää iCloud-kuvakirjastoa pitääksesi kuvasi ja videosi iCloudissa, jotta voit käyttää kirjastoasi miltä tahansa laitteelta ja milloin tahansa.

Jos tarvitset apua kuvien ja videoiden siirtämisessä, ota yhteyttä Apple-tukeen.

Takaisin alkuun >

Musiikki

Kun vaihdat iPhoneen, saat myös musiikkisi siihen. Voit siirtää musiikin tietokoneen iTunesin avulla. Jos käytät musiikin suoratoistopalvelua, siirry App Storeen, lataa käyttämäsi suoratoistopalvelun appi ja kirjaudu sitten kyseisessä apissa sisään käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi. Jos käytät Apple Musicia, kirjaudu siihen iOS-laitteessasi.

Jos haluat siirtää musiikkia Android-laitteestasi iOS-laitteeseen, käytä tietokonetta, jossa on iTunes:

1. Yhdistä Android-laite tietokoneeseen ja etsi musiikkisisältösi. Useimmissa laitteissa nämä tiedostot löytyvät Musiikki-kohdasta. Asenna Macissa Android File Transfer -ohjelma, avaa se ja siirry siinä Musiikki-kohtaan.
  2. Valitse siirrettävät kappaleet ja vedä ne tietokoneella olevaan kansioon.
  3. Katkaise Android-laitteen yhteys ja yhdistä iPhone tietokoneeseen.
  4. Avaa tietokoneen iTunes, siirry kirjastoosi ja klikkaa Musiikki.
  5. Avaa kansio, jonne tallensit kappaleet, ja vedä ne iTunesin Musiikki-näkymään.
    näyttö, jossa näkyy iTunesin kappaleita
  6. Valitse iOS-laitteesi ja klikkaa sitten Musiikki. Voit synkronoida joko koko kirjaston tai vain äsken lisäämäsi kappaleet tai artistit.
  7. Klikkaa Synkronoi. Löydät tämän jälkeen musiikkisi iPhonen Musiikki-appista.

Jos tarvitset apua musiikin siirtämisessä, ota yhteyttä Apple-tukeen.

Takaisin alkuun >

Kirjat ja PDF-tiedostot

Voit siirtää e-kirjoja Android-laitteesta joko tuomalla ne iOS-laitteeseesi tai lukemalla niitä apeilla (esimerkiksi Kindle, Nook, Google Play Books ja monet muut). Jos haluat käyttää kirjoja apissa, siirry App Storeen, lataa käyttämäsi appi ja kirjaudu sitten sisään käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi.

Voit siirtää ePub-kirjoja ja PDF-tiedostoja Android-laitteesta iOS-laitteeseen tietokoneen iTunesin avulla seuraavasti:

1. Yhdistä Android-laite tietokoneeseen ja etsi kirjat ja PDF:t. Useimmissa laitteissa nämä tiedostot löytyvät Dokumentit-kansiosta. Asenna Macissa Android File Transfer -ohjelma, avaa se ja siirry siinä Dokumentit-kohtaan.
  2. Valitse siirrettävät kirjat ja PDF-tiedostot ja vedä ne tietokoneesi kansioon.
  3. Katkaise Android-laitteen yhteys ja yhdistä iPhone tietokoneeseen.
  4. Vedä kirjat ja PDF-tiedostot kirjastoosi. Valitse Macissa Kirjat > Luettelo ja vedä kirjasi sinne. Valitse Windows-koneessa iTunes > Kirjat.
  5. Avaa tietokoneen iTunes ja synkronoi ePub-kirjat ja PDF-tiedostot. Löydät nyt ePub-kirjasi ja PDF-tiedostosi iPhonestasi kohdasta iBooks > Kaikki kirjat.

Jos tarvitset apua kirjojen ja PDF-tiedostojen siirtämisessä, ota yhteyttä Apple-tukeen.

Takaisin alkuun >

Dokumentit

Jos tallennat dokumentteja pilveen tai toiseen palveluun, kuten Dropboxiin, Google Driveen tai Microsoft OneDriveen, voit ladata kyseisen apin App Storesta. Kirjaudu sitten sisään. Voit myös säilyttää kaikkia tiedostojasi yhdessä paikassa Tiedostot-apin avulla.

Olivat tiedostosi sitten iOS-laitteessa, iCloud Drivessa tai muussa palvelussa, kuten Dropboxissa tai Boxissa, voit helposti selata, etsiä ja järjestellä tiedostojasi yhdessä paikassa.

Pages-, Numbers- ja Keynote-ohjelmien iOS-versiot tukevat monia tiedostotyyppejä, kuten Microsoft Office -tiedostoja. Jos et siirrä dokumentteja pilven avulla, hanki appeja:

1. Avaa App Store iPhonessa ja asenna Pages, Numbers ja Keynote.
  2. Liitä Android-laite tietokoneeseen ja etsi dokumentit. Useimmissa laitteissa nämä tiedostot löytyvät Dokumentit-kansiosta. Asenna Macissa Android File Transfer -ohjelma, avaa se ja siirry siinä Dokumentit-kohtaan.
  3. Valitse siirrettävät dokumentit ja vedä ne tietokoneella olevaan kansioon.
  4. Avaa iTunes tietokoneessasi ja synkronoi dokumentit iOS-laitteeseen.

Jos tarvitset apua dokumenttien siirtämisessä, ota yhteyttä Apple-tukeen.

Takaisin alkuun>

Ohjelmat

Suurin osa Android-laitteessa käyttämistäsi apeista on saatavilla App Storessa. Avaa App Store, hae tällä hetkellä käyttämiäsi appeja ja asenna ne.

Jos tarvitset apua kolmansien osapuolten appien tai tietojen kanssa, ota yhteyttä apin kehittäjään.

Takaisin alkuun >

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.