Tietoja QuickTime 7.7.7:n turvallisuussisällöstä

Tässä asiakirjassa kerrotaan QuickTime 7.7.7:n turvallisuussisällöstä.

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Lisätietoja Applen tuoteturvallisuudesta saat Applen tuoteturvallisuus -sivulta.

Lisätietoja Applen tuoteturvallisuuden PGP-avaimesta on artikkelissa Applen tuoteturvallisuuden PGP-avaimen käyttäminen.

CVE-tunnuksia käytetään mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

Tietoja muista suojauspäivityksistä on Applen suojauspäivitykset -sivulla.

QuickTime 7.7.7

• QT Media Foundation

Saatavuus: Windows 7 ja Windows Vista.

Vaikutus: Haitallisen tiedoston käsitteleminen saattoi aiheuttaa ohjelman odottamattoman sulkeutumisen tai mielivaltaisen koodin suorittamisen.

Kuvaus: QuickTimessa oli useita muistin vioittumiseen liittyviä ongelmia. Ongelmat on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-ID

CVE-2015-3661: HP:n Zero Day Initiativen parissa työskentelevä G. Geshev

CVE-2015-3662: HP:n Zero Day Initiativen parissa työskentelevä kdot

CVE-2015-3663: HP:n Zero Day Initiativen parissa työskentelevä kdot

CVE-2015-3664: HP:n Zero Day Initiativen parissa työskentelevä Andrea Micalizzi (rgod)

CVE-2015-3665: HP:n Zero Day Initiativen WanderingGlitch

CVE-2015-3666: HP:n Zero Day Initiativen parissa työskentelevä Steven Seeley (Source Incite)

CVE-2015-3667: Ryan Pentney ja Richard Johnson (Cisco Talos) sekä Kai Lu (Fortinetin FortiGuard Labs)

CVE-2015-3668: Kai Lu (Fortinetin FortiGuard Labs)

CVE-2015-3669: HP:n Zero Day Initiativen parissa työskentelevä kdot

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.