Toiseen tilausjäsenyyteen vaihtaminen

Vaihda Apple-tilauksesi erityyppiseksi, kuten kuukausijäsenyydeksi, vuosijäsenyydeksi tai opiskelijajäsenyydeksi.

Tilausjäsenyyden vaihtaminen

Tilausjäsenyyden vaihtaminen iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa

1. Avaa Asetukset-appi.
  2. Napauta nimeäsi ja napauta sitten Tilaukset.
  3. Napauta muutettavan tilauksen nimeä.
  4. Napauta See All Plans (Näytä kaikki vaihtoehdot) ja viimeistele osto noudattamalla näytön ohjeita.
  5. Jos valitset tilauksen, jonka voit jakaa perheelle, laita päälle Share with Family (Jaa perheen kanssa). (Eikö Share with Family (Jaa perheen kanssa) näy? Ota Perhejako käyttöön tai liity perheeseen, palaa tilausluetteloon ja laita päälle Share with Family (Jaa perheen kanssa).) Jos et halua jakaa tilausta perheelle, laita Share with Family (Jaa perheen kanssa) pois päältä.

Tilausjäsenyyden vaihtaminen Macissa

1. Avaa App Store -appi.
  2. Klikkaa kirjautumispainiketta tai nimeäsi sivupalkin alaosassa.
  3. Klikkaa ikkunan ylälaidasta Tiliasetukset. Sinua voidaan pyytää kirjautumaan sisään.
  4. Vieritä näkyviin tulevalla sivulla Tilaukset-kohtaan ja klikkaa sitten Hallitse.
    Macin App Store, jossa tilausten vieressä näkyy Hallitse-painike.
  5. Klikkaa muutettavan tilauksen vieressä Muokkaa.
  6. Valitse toinen tilausvaihtoehto.
  7. Jos valitset tilauksen, jonka voit jakaa perheelle, laita päälle Jaa uudet tilaukset. (Eikö Jaa uudet tilaukset näy? Ota Perhejako käyttöön tai liity perheeseen, palaa tälle sivulle ja laita päälle Jaa uudet tilaukset.) Jos et halua jakaa tilausta perheelle, laita Jaa uudet tilaukset pois päältä.

Tilausjäsenyyden vaihtaminen Windows-tietokoneessa

1. Avaa iTunes Windows-tietokoneella.
  2. Valitse iTunes-ikkunan yläosan valikkopalkista Tili ja sitten Näytä oma tili.
  3. Klikkaa Näytä tili.
  4. Siirry alas Asetukset-osioon. Valitse Tilaukset-kohdasta Hallitse.
  5. Klikkaa haluamasi tilauksen kohdalla Muokkaa.
  6. Valitse toinen tilausvaihtoehto.

Tilausjäsenyyden vaihtaminen Apple TV:ssä

1. Avaa Asetukset.
  2. Valitse Käyttäjät ja tilit ja valitse sitten tilisi.
  3. Valitse Tilaukset.
  4. Valitse tilaus, jota haluat muuttaa.
  5. Valitse toinen tilausvaihtoehto.
  6. Jos valitset tilauksen, jonka voit jakaa perheenjäsenten kanssa, varmista, että olet ottanut Perhejaon käyttöön tai liittynyt olemassa olevaan perheryhmään.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.