Tilausjäsenyyden muuttaminen

Vaihda tilauksesi erityyppiseksi, esimerkiksi kuukausijäsenyydeksi, vuosijäsenyydeksi tai opiskelijajäsenyydeksi. Tutustu myös Applen tarjoamien tilausjäsenyyksien luetteloon.

Jos et enää halua tilausta, lue, miten voit peruuttaa tilauksen.

Tilausjäsenyyden muuttaminen iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa

1. Avaa Asetukset-appi.
  2. Napauta nimeäsi ja napauta sitten Tilaukset.
  3. Napauta tilausta, jota haluat muuttaa.
  4. Valitse toinen tilausvaihtoehto. Jos valitset tilauksen, jonka voit jakaa perheenjäsenten kanssa, varmista, että olet ottanut Perhejaon käyttöön tai liittynyt olemassa olevaan perheryhmään.
    iPhone, jossa näkyvät Apple Musicin tilausvaihtoehdot, muun muassa perhejäsenyys, henkilökohtainen kuukausittainen jäsenyys, henkilökohtainen vuotuinen jäsenyys ja opiskelijajäsenyys.

Tilausjäsenyyden muuttaminen Macissa

1. Avaa App Store -appi.
  2. Klikkaa kirjautumispainiketta tai nimeäsi sivupalkin alaosassa.
  3. Klikkaa ikkunan ylälaidassa Katso tiedot. Sinua voidaan pyytää kirjautumaan sisään.
  4. Vieritä näkyviin tulevalla sivulla Tilaukset-kohtaan ja klikkaa sitten Hallitse.
    Macin App Store, jossa tilausten vieressä näkyy Hallitse-painike.
  5. Klikkaa muutettavan tilauksen vieressä Muokkaa.
  6. Valitse toinen tilausvaihtoehto. Jos valitset tilauksen, jonka voit jakaa perheenjäsenten kanssa, varmista, että olet ottanut Perhejaon käyttöön tai liittynyt olemassa olevaan perheryhmään.

Tilausjäsenyyden muuttaminen Apple TV:ssä

1. Avaa Asetukset.
  2. Valitse Käyttäjät ja tilit ja valitse sitten tilisi.
  3. Valitse Tilaukset.
  4. Valitse tilaus, jota haluat muuttaa.
  5. Valitse toinen tilausvaihtoehto. Jos valitset tilauksen, jonka voit jakaa perheenjäsenten kanssa, varmista, että olet ottanut Perhejaon käyttöön tai liittynyt olemassa olevaan perheryhmään.

Tilausjäsenyyden muuttaminen Apple Watchissa

1. Avaa Apple Watchissa App Store.
  2. Vieritä Tili-kohtaan ja napauta sitä.
  3. Napauta Tilaukset.
  4. Napauta tilausta, jota haluat muuttaa. Jos valitset tilauksen, jonka voit jakaa perheenjäsenten kanssa, varmista, että olet ottanut Perhejaon käyttöön tai liittynyt olemassa olevaan perheryhmään.

Saatavilla olevat tilausjäsenyydet

Apple One

• Yhdistä Applen tilaukset, kuten Apple Music, Apple Arcade ja iCloud-tallennustila, yhteen edulliseen hintaan. Valitse henkilökohtainen jäsenyys, perhejäsenyys tai Premier-jäsenyys.

Apple Music (Katso hinta ja tiedot)

• Kuukausittainen henkilökohtainen
  • Vuotuinen henkilökohtainen
  • Perhe (sisältää enintään kuusi perheenjäsentä)
  • Opiskelija

Apple Arcade (Katso hinta ja tiedot)

• Kuukausittainen (sisältää enintään kuusi perheenjäsentä)
  • Vuotuinen (sisältää enintään kuusi perheenjäsentä)

Apple TV+ (Katso hinta ja tiedot)

• Kuukausittainen (sisältää enintään kuusi perheenjäsentä)
  • Vuotuinen (sisältää enintään kuusi perheenjäsentä)

Apple News+ (Katso hinta ja tiedot)

• Vain kuukausittainen (sisältää enintään kuusi perheenjäsentä)

Apple TV -kanavat

• Vain kuukausittainen (sisältää enintään kuusi perheenjäsentä)

Muut kuin Applen apit

• Selvitä saatavilla olevat tilausjäsenyydet noudattamalla tämän artikkelin ohjeita.

Jotkin tilaukset eivät ole saatavilla kaikissa maissa ja kaikilla alueilla. Selvitä, mitkä palvelut ovat käytettävissä omassa maassasi tai omalla alueellasi.

Lisätietoja

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.