Toiseen tilausjäsenyyteen vaihtaminen

Vaihda Apple-tilauksesi erityyppiseksi, kuten kuukausijäsenyydeksi, vuosijäsenyydeksi tai opiskelijajäsenyydeksi.

Tilausjäsenyyden vaihtaminen

Muuta tilausjäsenyyttä

Tilausjäsenyyden vaihtaminen iPhonessa, iPadissa tai Apple Vision Prossa

1. Avaa Asetukset-appi.

2. Napauta nimeäsi ja napauta sitten Tilaukset.

3. Napauta tilausta, jota haluat muuttaa.

4. Napauta See All Plans (Näytä kaikki vaihtoehdot) ja viimeistele osto noudattamalla näytön ohjeita.

Kuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä

Voit myös peruuttaa tilauksesi. Jos uuteen tilaukseesi sisältyy Perhejako, lue ohjeet siihen, miten voit lisätä perheenjäsenen tilaukseesi.

Tilausjäsenyyden vaihtaminen Macissa

1. Avaa App Store -appi.

2. Klikkaa nimeäsi sivupalkissa. Jos et löydä nimeäsi, klikkaa Kirjaudu sisään.

3. Klikkaa Tiliasetukset. Sinua voidaan pyytää kirjautumaan sisään.

4. Vieritä Tilaukset-kohtaan ja klikkaa Hallitse.

Kuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä
  5. Klikkaa muutettavan tilauksen vierestä Muokkaa.

6. Valitse toinen tilausvaihtoehto.

Voit myös peruuttaa tilauksesi. Jos uuteen tilaukseesi sisältyy Perhejako, lue ohjeet siihen, miten voit lisätä perheenjäsenen tilaukseesi.

Tilausjäsenyyden vaihtaminen Windows-tietokoneessa

1. Avaa Apple Music- tai Apple TV -appi.

2. Klikkaa sivupalkin alaosasta nimeäsi ja valitse sitten Näytä oma tili. Sinun on ehkä kirjauduttava ensin sisään Apple ID:llä.

3. Vieritä Tilaukset-kohtaan ja klikkaa Hallitse.

Kuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä
  4. Klikkaa muutettavan tilauksen vierestä Muokkaa.

5. Valitse toinen tilausvaihtoehto.

Voit myös peruuttaa tilauksesi. Jos uuteen tilaukseesi sisältyy Perhejako, lue ohjeet siihen, miten voit lisätä perheenjäsenen tilaukseesi.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.