iCloud-musiikkikirjaston laittaminen päälle Apple Musicin kanssa

Jos olet Apple Musicin tilaaja, laita iCloud-musiikkikirjasto päälle, jotta voit käyttää koko iTunes-kirjastoasi ja Apple Music -luettelosta lisäämääsi musiikkia kaikissa laitteissasi.

iCloud-musiikkikirjaston laittaminen päälle

Ennen kuin voit laittaa iCloud-musiikkikirjaston päälle, varmista, että olet kirjautunut kaikkiin laitteisiisi samalla Apple ID:llä, jolla käytät Apple Musicia. Noudata sitten laitettasi koskevia ohjeita.

Apple Musicin ominaisuudet ja sisältö vaihtelevat maa- ja aluekohtaisesti.

iPhone, iPad tai iPod touch

1. Valitse Asetukset > Musiikki ja napauta iCloud-musiikkikirjasto, niin se menee päälle. Valintaa, jolla iCloud-musiikkikirjaston voi laittaa päälle, ei näy, ennen kuin rekisteröidyt Apple Musiciin tai iTunes Matchiin.
    iPhone X, jossa näkyy Musiikkiasetukset. iCloud-musiikkikirjasto on laitettu päälle.
  2. Jos sinulla on jo musiikkia laitteessasi, sinulta kysytään, haluatko säilyttää laitteessasi olevan musiikin.
    Jos valitset Pidä musiikki*, laitteessasi oleva musiikki lisätään iCloud-musiikkikirjastoosi.
    Jos valitset Poista ja korvaa, laitteessasi oleva musiikki korvataan iCloud-musiikkikirjastosi sisällöllä.

* Kun valitset Yhdistä, laitteessasi olevat Apple Music -luettelon kappaleet ovat heti käytettävissä muissa laitteissasi. iPhonessa, iPadissa ja iPod touchissa olevat kappaleet, joita ei löydy luettelosta, näkyvät muissa laitteissasi. Et kuitenkaan pysty toistamaan niitä muilla laitteillasi, ennen kuin kirjaudut iTunesissa iCloud-musiikkikirjastoon.

Mac tai Windows-tietokone

1. Mac: Valitse näytön ylälaidan valikkoriviltä iTunes > Asetukset.
    Macin iTunes-ikkuna, jossa näkyy iTunes Store. Edustalla on avoinna iTunes-valikko, ja Asetukset on korostettu.
    Windows: Valitse iTunes-ikkunan ylälaidan valikkoriviltä Muokkaa > Asetukset.
    Windowsin iTunes-ikkuna, jossa näkyy iTunes Store. Edustalla on avoinna iTunes-valikko, ja Asetukset on korostettu.
  2. Valitse Yleiset-välilehdestä iCloud-musiikkikirjasto, niin se menee päälle. Valintaa, jolla iCloud-musiikkikirjaston voi laittaa päälle, ei näy, ennen kuin rekisteröidyt Apple Musiciin tai iTunes Matchiin.
    Macin iTunesin Asetukset-paneeli. iCloud-musiikkikirjaston vieressä oleva valintaneliö on valittuna.
  3. Klikkaa OK.

Tietoja iCloud-musiikkikirjastosta muissa laitteissa

Apple TV, Android ja jotkin muut laitteet käyttävät iCloud-musiikkikirjastoa niin kauan kuin olet kirjautuneena sisään kaikkiin laitteisiin samalla Apple ID:llä, jolla käytät Apple Musicia. Näissä laitteissa iCloud-musiikkikirjastoa ei voi laittaa päälle tai pois päältä.

Jos et näe sisältöä kaikissa laitteissasi

Varmista, että käytössäsi on iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa iOS:n uusin versio, tietokoneessa macOS:n ja iTunesin uusimmat versiot tai Android-laitteessa Apple Music -apin uusin versio.

Varmista sitten alkuperäisen musiikkikirjaston sisältävässä tietokoneessa, että olet kirjautunut iTunesiin samalla Apple ID:llä, jolla käytät Apple Musicia, ja että iCloud-musiikkikirjasto on päällä. Valitse sitten tietokoneen näytön tai iTunes-ikkunan ylälaidan valikkoriviltä Tiedosto > Kirjasto > Päivitä iCloud-musiikkikirjasto.

Lisätietoja

Jos sinulla ei ole Apple Music -tilausta, lue ohjeet siihen, mikä on paras tapa saada musiikkisi kaikkiin laitteisiisi. Voit myös ladata aiempia ostoksiasi uudelleen iTunes Storesta millä tahansa laitteellasi.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.