Musiikkikirjaston käyttö eri laitteissa Synkronoi kirjasto -toiminnon avulla

Jos olet Apple Musicin tilaaja, voit käyttää musiikkikirjastoasi, myös soittolistojasi, millä tahansa laitteella, jolla on Apple Music -appi ja johon olet kirjautunut sisään samalla Apple ID:llä, jota käytät Apple Music -tilauksessasi.

Apple Music ei ole varmuuskopiointipalvelu. Muista luoda musiikkikirjastostasi varmuuskopio, ennen kuin teet mitään muutoksia.

Kirjaston synkronoinnin käyttöönotto Macissa

1. Avaa Apple Music -appi.
  2. Valitse valikkoriviltä Tili ja varmista, että olet kirjautunut sisään samalla Apple ID:llä, jota käytät Apple Music -tilauksessasi.
  3. Valitse Tiedosto > Kirjasto > Järjestä kirjasto. Valitse sitten Kokoa tiedostot yhteen.
  4. Valitse Musiikki > Asetukset tai Musiikki > Asetukset.
  5. Klikkaa Yleiset-välilehteä.
  6. Valitse Synkronoi kirjasto.
    Asetukset, joissa kirjaston synkronointi on otettu käyttöön
  7. Klikkaa OK.
  8. Odota, että musiikkikirjastosi on synkronoitu. Voit tarkistaa tilan siirtymällä sivupalkin alaosaan ja klikkaamalla Updating Cloud Library (Päivitetään pilvikirjastoa).
  9. Ota Synkronoi kirjasto käyttöön muissa laitteissasi.

Kirjaston synkronoinnin käyttöönotto Windows-tietokoneessa

iTunesin Windows-versiossa kirjaston synkronointia kutsutaan nimellä iCloud-musiikkikirjasto. Lue, miten voit ottaa iCloud-musiikkikirjaston käyttöön iTunesin Windows-versiossa.

Kirjaston synkronoinnin käyttöönotto iPhonessa tai iPadissa

1. Varmista, että olet kirjautunut iPhoneen tai iPadiin samalla Apple ID:llä, jota käytät Apple Music -tilauksessasi.
  2. Siirry Asetukset-kohtaan.
  3. Napauta Musiikki.
  4. Ota käyttöön Synkronoi kirjasto.
    iPhone, jossa Musiikki-asetukset ja Synkronoi kirjasto ovat päällä
  5. Ota Synkronoi kirjasto käyttöön muissa laitteissasi.

Musiikkikirjaston käyttäminen muilla laitteilla

Kun olet ottanut kirjaston synkronoinnin käyttöön Macissa, Windows-tietokoneessa, iPhonessa tai iPadissa, voit käyttää musiikkikirjastoasi millä tahansa laitteella, jossa on Apple Music -appi. Varmista vain, että olet kirjautunut laitteellesi samalla Apple ID:llä, jota käytät Apple Music -tilauksessasi. Voit myös käyttää musiikkikirjastoasi osoitteessa music.apple.com.

Kirjaston synkronointi on saatavilla myös iTunes Match -tilauksella.

Apple Musicin saatavuus vaihtelee maa- ja aluekohtaisesti. Lue, mitä maassasi tai alueellasi on saatavilla.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.