Kirjaston synkronoinnin ottaminen käyttöön Apple Musicin kanssa

Jos olet Apple Music -tilaaja, voit ottaa käyttöön kirjaston synkronoinnin, jolloin voit käyttää musiikkikirjastoasi ja Apple Musicista lataamaasi musiikkia kaikissa laitteissasi.

Tarvittavat asiat

Apple Musicin ja iTunes Matchin saatavuus vaihtelee maa- tai aluekohtaisesti. Lue, mitä maassasi tai alueellasi on saatavilla.

Kirjaston synkronoinnin ottaminen käyttöön

Uusimmissa iOS-, iPadOS- ja macOS-versioissa kirjaston synkronointi on käytössä oletusarvoisesti. Jos olet poistanut kirjaston synkronoinnin käytöstä, voit ottaa sen takaisin käyttöön. Seuraa vain alla olevia laitettasi koskevia ohjeita.

iPhone, iPad tai iPod touch

1. Valitse Asetukset > Musiikki.
  2. Ota käyttöön Synkronoi kirjasto. Jos et ole tilannut Apple Musicia tai iTunes Matchia, et näe Synkronoi kirjasto -valintaa.

Jos kirjaston synkronointi on poistettu käytöstä tai sen päivitys on kesken, näet siitä ilmoituksen Musiikki-apin Kirjasto-välilehden yläosassa.

Mac

1. Avaa Musiikki-appi.
  2. Valitse näytön yläreunan valikkoriviltä Musiikki > Asetukset.
  3. Siirry Yleiset-välilehteen ja ota käyttöön Synkronoi kirjasto valitsemalla se. Jos et ole tilannut Apple Musicia tai iTunes Matchia, et näe Synkronoi kirjasto -valintaa.
  4. Klikkaa OK.

Jos musiikkikirjastosi on suuri, sen lähettäminen ja synkronointi kaikkiin laitteisiisi saattaa kestää jonkin aikaa.

Windows-tietokone, jossa on iTunesin Windows-versio

Kirjaston synkronointi ei ole oletusarvoisesti käytössä iTunesin Windows-versiossa. Kirjaston synkronoinnin ottaminen käyttöön:

1. Avaa iTunes.
  2. Valitse näytön yläreunan valikkoriviltä Muokkaa > Asetukset.
  3. Siirry Yleiset-välilehteen ja ota käyttöön Synkronoi kirjasto valitsemalla se. Jos et ole tilannut Apple Musicia tai iTunes Matchia, et näe Synkronoi kirjasto -valintaa.
  4. Klikkaa OK.

Jos musiikkikirjastosi on suuri, sen lähettäminen ja synkronointi kaikkiin laitteisiisi saattaa kestää jonkin aikaa.

Muut laitteet

Jos olet Apple Music -tilaaja, voit käyttää musiikkikirjastoasi – ottamatta kirjaston synkronointia käyttöön – myös muissa laitteissa, jotka tukevat Musiikki-appia.

Jos et ole Apple Music -tilaaja

Tarvitsetko apua?

• Jos kirjaudut ulos Apple ID:stäsi tai peruutat Apple Music- tai iTunes Match -tilauksesi, et voi käyttää ja synkronoida musiikkikirjastoasi kaikissa laitteissasi. Alkuperäiset kappaletiedostot säilyvät laitteessa, josta ne ladattiin.
  • Apple Music ei ole varmuuskopiointipalvelu. Muista varmuuskopioida iPhonesi, iPadisi, iPod touchisiMacisi tai Windows-tietokoneesi, jotta sinulla on kopio musiikistasi ja muista tiedoistasi, vaikka laitteesi vaihtuisi, häviäisi tai vahingoittuisi.
  • Musiikkikirjastossasi voi olla enintään 100 000 kappaletta. iTunes Storesta ostamiasi kappaleita ei lasketa mukaan tähän rajoitukseen.
  • Lue, miten toimia, jos kappale näkyy harmaana, väärä musiikki toistuu tai et voi käyttää musiikkikirjastoasi.

Lisätietoja

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.