Kirjaston synkronoinnin käyttäminen Apple Music ‑tilauksessa

Kirjaston synkronoinnin avulla voit striimata musiikkikirjastoasi millä tahansa laitteella, jossa olet kirjautunut Apple Music ‑appiin sillä Apple ID:llä, jolla käytät Apple Music ‑tilausta. Lue, mitä tarvitset kirjaston synkronointia varten ja miten toiminto otetaan käyttöön.

Apple Music ei ole varmuuskopiointipalvelu. Muista luoda musiikkikirjastostasi varmuuskopio, ennen kuin teet mitään muutoksia.

Tarvitset kirjaston synkronointia varten Apple Music ‑tilauksen

Kirjaston synkronointi edellyttää Apple Music ‑tilausta. Voit käyttää kirjaston synkronointia myös iTunes Match ‑tilauksen kanssa. Jos et näe Synkronoi kirjasto ‑vaihtoehtoa, se voi johtua seuraavista syistä:

• sinulla ei ole Apple Music- tai iTunes Match ‑tilausta

• et ole kirjautunut laitteen Apple Music ‑appiin sillä Apple ID:llä, jolla käytät tilaustasi.

Jos et halua Apple Music- tai iTunes Match ‑tilausta, katso ohjeet musiikin manuaaliseen synkronointiin.

Kirjaston synkronoinnin käyttöönotto Macissa

1. Avaa Apple Music -appi.

2. Valitse valikkoriviltä Tili ja varmista, että olet kirjautunut sisään samalla Apple ID:llä, jota käytät Apple Music -tilauksessasi.

3. Valitse Musiikki > Asetukset.

4. Klikkaa Yleiset-välilehteä.

5. Valitse Synkronoi kirjasto. Etkö näe Synkronoi kirjasto ‑vaihtoehtoa?

Apple Musicin asetukset, joissa näkyy, että kirjaston synkronointi on käytössä
  6. Klikkaa OK.

7. Odota, että musiikkikirjastosi on synkronoitu. Voit tarkistaa tilan siirtymällä sivupalkin alaosaan ja klikkaamalla Päivitetään pilvikirjastoa.

8. Ota Synkronoi kirjasto käyttöön muissa laitteissasi.

Kirjaston synkronoinnin käyttöönotto Windows-tietokoneessa

Laita kirjaston synkronointi päälle Apple Music ‑apin tai iTunesin Windows-versiossa noudattamalla seuraavia ohjeita.

Kirjaston synkronoinnin laittaminen päälle Apple Music ‑apin Windows-versiossa

1. Avaa Apple Music -appi.

2. Klikkaa sivupalkin alaosasta nimeäsi ja varmista, että olet kirjautunut sisään samalla Apple ID:llä, jota käytät Apple Music ‑tilauksessa.

3. Klikkaa sivupalkin yläosasta Sidebar Actions (Sivupalkin toiminnot) Sidebar Actions (Sivupalkin toiminnot) ‑painike.

4. Valitse Asetukset.

Apple Music ‑apin Windows-versiossa näkyy Asetukset-valinta valikossa, joka tulee näkyviin klikattaessa Sidebar Actions (Sivupalkin toiminnot) ‑painiketta.
  5. Klikkaa Yleiset.

6. Ota käyttöön Synkronoi kirjasto. Etkö näe Synkronoi kirjasto ‑vaihtoehtoa?

Apple Music ‑apin Windows-versiossa näkyy, että kirjaston synkronointi on laitettu päälle valitsemalla Asetukset > Yleiset
  7. Odota, että musiikkikirjastosi on synkronoitu. Voit tarkistaa tilan siirtymällä sivupalkin alaosaan ja klikkaamalla Päivitetään pilvikirjastoa.

8. Ota Synkronoi kirjasto käyttöön muissa laitteissasi.

Kirjaston synkronoinnin laittaminen päälle iTunesin Windows-versiossa

iTunesin Windows-versiossa kirjaston synkronointia kutsutaan nimellä iCloud-musiikkikirjasto. Lue, miten voit ottaa iCloud-musiikkikirjaston käyttöön iTunesin Windows-versiossa.

Kirjaston synkronoinnin käyttöönotto iPhonessa tai iPadissa

1. Avaa Apple Music ‑appi ja napauta kuvakuvaketta Kuvakuvake. Napauta Tiliasetukset ja varmista, että olet kirjautunut sisään sillä Apple ID:llä, jolla käytät Apple Music ‑tilaustasi.

2. Avaa Asetukset-appi.

3. Napauta Musiikki.

4. Ota käyttöön Synkronoi kirjasto. Etkö näe Synkronoi kirjasto ‑vaihtoehtoa?

iPhone, jonka Musiikki-apin asetuksissa on otettu käyttöön kirjaston synkronointi
  5. Ota Synkronoi kirjasto käyttöön muissa laitteissasi.

Musiikkikirjaston striimaaminen muilla laitteilla

Kun olet ottanut kirjaston synkronoinnin käyttöön Macissa, Windows-tietokoneessa, iPhonessa tai iPadissa, voit striimata musiikkikirjastoasi millä tahansa laitteella, jossa on Apple Music ‑appi. Varmista vain, että olet kirjautunut laitteellesi samalla Apple ID:llä, jota käytät Apple Music -tilauksessasi. Voit striimata musiikkikirjastoasi myös osoitteessa music.apple.com.

Jos kappaleita puuttuu

Lue, mitä tehdä, jos musiikkikirjastostasi puuttuu kappaleita, kun olet ottanut kirjaston synkronoinnin käyttöön

Apple Musicin saatavuus vaihtelee maa- ja aluekohtaisesti. Katso saatavuus maassasi tai alueellasi.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.