iCloud-musiikkikirjaston laittaminen päälle

Kun iCloud-musiikkikirjasto on päällä, saat käyttöösi koko musiikkikokoelmasi iPhonella, iPadilla, iPod touchilla, Macilla tai Windows-tietokoneella.

Apple Music -tilauksella voit käyttää musiikkikirjastoasi kaikilla laitteillasi, kunhan olet kirjautunut kaikkiin laitteisiisi samalla Apple ID:llä ja iCloud-musiikkikirjasto on päällä.

Apple Musicin ominaisuudet ja sisältö vaihtelevat maa- ja aluekohtaisesti.

iCloud-musiikkikirjaston laittaminen päälle

Varmista, että olet kirjautunut kaikkiin laitteisiisi samalla Apple ID:llä, jolla käytät Apple Music -tilaustasi. Laita iCloud-musiikkikirjasto päälle noudattamalla näitä ohjeita.

iPhone, iPad tai iPod touch

1. Valitse Asetukset > Musiikki ja napauta iCloud-musiikkikirjasto, niin se menee päälle.
  2. Jos sinulla on jo musiikkia laitteessasi, sinulta kysytään, haluatko säilyttää laitteessasi olevan musiikin.
    Jos valitset Pidä musiikki*, laitteessasi oleva musiikki lisätään iCloud-musiikkikirjastoosi.
    Jos valitset Poista ja korvaa, laitteessasi oleva musiikki korvataan iCloud-musiikkikirjastosi sisällöllä.

Mac tai Windows-tietokone

1. Mac: Valitse näytön ylälaidan valikkoriviltä iTunes > Asetukset.

Windows: Valitse iTunes-ikkunan ylälaidan valikkoriviltä Muokkaa > Asetukset.
  2. Valitse Yleiset-välilehdestä iCloud-musiikkikirjasto, niin se menee päälle.
  3. Klikkaa OK.

Jos et näe sisältöä kaikissa laitteissasi

Varmista alkuperäisen musiikkikirjaston sisältävässä tietokoneessa, että olet kirjautunut iTunesiin samalla Apple ID:llä, jolla käytät Apple Musicia, ja että iCloud-musiikkikirjasto on päällä. Valitse sitten tietokoneen näytön tai iTunes-ikkunan ylälaidan valikkoriviltä Tiedosto > Kirjasto > Päivitä iCloud-musiikkikirjasto.

Varmista, että laitteissasi on käytössä iOS:n, macOS:n ja iTunesin uusin versio, jotta pystyt kirjautumaan sisään Apple Musicissa käyttämälläsi Apple ID:llä.

Lisätietoja

Jos sinulla ei ole Apple Music -tilausta, lue ohjeet siihen, mikä on paras tapa saada musiikkisi kaikkiin laitteisiisi. Voit myös ladata aiempia ostoksiasi uudelleen iTunes Storesta millä tahansa laitteellasi.

* Kun valitset Yhdistä, laitteessasi olevat Apple Music -luettelon kappaleet ovat heti käytettävissä muissa laitteissasi. iPhonessa, iPadissa ja iPod touchissa olevat kappaleet, joita ei löydy luettelosta, näkyvät muissa laitteissasi. Et kuitenkaan voi toistaa niitä muissa laitteissasi, ennen kuin olet lähettänyt ne Macista tai Windows-tietokoneesta iTunesin avulla.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.