Musiikin lisääminen ja lataaminen Apple Musicista

Jos olet Apple Music -tilaaja, voit lisätä musiikkia ja musiikkivideoita Apple Musicin valikoimasta musiikkikirjastoosi. Suoratoista lisäämääsi musiikkia internet-yhteyden kautta. Tai lataa lisäämääsi musiikkia kuunneltavaksi offline-tilassa.

Musiikin lisääminen Apple Musicista omaan kirjastoon

Seuraa alla olevia laitettasi koskevia ohjeita.

iPhone, iPad, iPod touch tai Android-laite

1. Avaa Apple Music -appi.
  2. Kosketa ja pidä kirjastoosi lisättävää kappaletta, albumia tai soittolistaa.
  3. Napauta Lisää kirjastoon.
    iPhonen valikko, jossa kappale voidaan lisätä kirjastoon

Voit myös lisätä kappaleen kirjastoosi pyyhkäisemällä kappaleen päältä vasemmalle ja napauttamalla Lisää-painiketta Lisää-painike.

Mac tai Windows-tietokone

1. Avaa Apple Music -appi tai iTunes.
  2. Etsi musiikkia, jonka haluat lisätä kirjastoosi.
  3. Jos haluat lisätä kappaleen, klikkaa Lisää-painiketta Lisää-painike.  Jos haluat lisätä albumin, soittolistan tai musiikkivideon, klikkaa +Lisää.

Omaan musiikkikirjastoon lisätyn musiikin lataaminen

Kun olet lisännyt musiikkia kirjastoosi, voit ladata sen laitteeseesi offline-tilassa tapahtuvaa kuuntelua varten. Seuraa vain alla olevia laitettasi koskevia ohjeita.

iPhone, iPad, iPod touch tai Android-laite

1. Avaa Apple Music -appi.
  2. Kosketa ja pidä Apple Musicista lisäämääsi kappaletta, albumia tai soittolistaa.
  3. Napauta Lataa.
    iPhonen valikko, jossa kappale voidaan ladata

Voit myös ladata kappaleen pyyhkäisemällä kappaleen päältä vasemmalle ja napauttamalla Lataa-painiketta Lataa-nuolipainike.

Mac tai Windows-tietokone

1. Avaa Apple Music -appi tai iTunes.
  2. Etsi Apple Musicista lisäämäsi musiikki.
    • Klikkaa Macissa kappaleen tai albumin vierestä Lataa-painiketta .
    • Klikkaa Windows-tietokoneella kappaleen tai albumin vierestä Lataa-painiketta .

Apple Musicin saatavuus voi vaihdella maa- tai aluekohtaisesti. Lue, mitä maassasi tai alueellasi on saatavilla.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.