Musiikin lisääminen ja lataaminen Apple Musicista tai iTunes Storesta

Jos olet Apple Music -tilaaja, voit lisätä musiikkia Apple Musicin valikoimasta kirjastoosi. Sen jälkeen voit ladata lisäämäsi musiikin ja kuunnella sitä myös offline-tilassa.

Tarvittavat asiat

Tilaa Apple Music ja ota käyttöön kirjaston synkronointi kaikissa laitteissasi. Sen jälkeen voit lisätä ja ladata musiikkia Apple Musicin valikoimasta kirjastoosi. Voit myös käyttää musiikkikirjastoasi kaikilla laitteilla, joissa olet kirjautuneena sisään samalla Apple ID:llä, jonka kautta käytät Apple Musicia.

Jos et ole Apple Music -tilaaja, mutta haluat ladata sisältöä laitteellesi, voit ostaa musiikkia iTunes Storesta iPhonelle, iPadille, iPod touchille, Macille tai Windows-tietokoneelle.

Apple Musicin ominaisuudet voivat vaihdella maa- tai aluekohtaisesti. Lue lisätietoja maassasi tai alueellasi saatavilla olevista ominaisuuksista ja palveluista.

Musiikin lisääminen

Seuraa alla olevia laitettasi koskevia ohjeita.

iPhone, iPad, iPod touch tai Android-laite

1. Avaa Musiikki-appi iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa. Avaa Apple Music -sovellus Android-laitteessa.
  2. Etsi musiikkia, jonka haluat lisätä kirjastoosi.
  3. Voit lisätä kappaleen napauttamalla Plus-kuvaketta. Voit lisätä kokonaisen albumin tai soittolistan napauttamalla +LISÄÄ.

Voit etsiä kappaleita, albumeita ja soittolistoja, jotka olet lisännyt Kirjastoon.

Mac

1. Avaa Musiikki-appi.
  2. Etsi musiikkia, jonka haluat lisätä kirjastoosi.
  3. Voit lisätä kappaleen klikkaamalla Plus-kuvaketta. Voit lisätä kokonaisen albumin tai soittolistan klikkaamalla +Lisää.

Kun olet lisännyt musiikkia, löydät kappaleet ja albumit Kirjastosta ja soittolistat sivupalkista.

Windows-tietokone

1. Avaa iTunes.
  2. Etsi musiikkia, jonka haluat lisätä kirjastoosi.
  3. Voit lisätä kappaleen klikkaamalla Plus-kuvaketta.Voit lisätä kokonaisen albumin tai soittolistan klikkaamalla +LISÄÄ.

Kun olet lisännyt musiikkia, löydät kappaleet ja albumit Kirjastosta ja soittolistat Kirjaston sivupalkista kohdasta Apple Music -soittolistat.

Musiikin ostaminen iTunes Storesta

Jos et ole Apple Music -tilaaja tai haluat ostaa kappaleen, voit ostaa musiikkia iTunes Storesta. Seuraa alla olevia laitettasi koskevia ohjeita.

• iPhone, iPad tai iPod touchAvaa iTunes Store -appi, napauta Musiikki, etsi musiikkia ja osta se napauttamalla sitten hintaa.
  • Avaa Macillasi Musiikki-appi, klikkaa sivupalkissa iTunes Store, etsi musiikkia ja klikkaa sitten Osta-kohtaa.
  • Avaa Windows-tietokoneella iTunes, valitse ponnahdusvalikosta Musiikki ja klikkaa sitten navigointipalkissa Store. Etsi musiikkia ja klikkaa Osta-kohtaa.

Kun olet napauttanut tai klikannut Osta, sinua pyydetään mahdollisesti kirjautumaan sisään Apple ID:lläsi, jotta ostos voidaan tehdä.

Jos et näe iTunes Storea Macillasi

Jos olet kirjautuneena Musiikki-appiin Macillasi Apple ID:llä, jota käytät Apple Music -tilauksessasi, iTunes Store saattaa olla piilotettuna sivupalkissa.

Jos et näe iTunes Storea sivupalkissa, noudata seuraavia ohjeita:

1. Avaa Musiikki-appi.
  2. Valitse valikkoriviltä Musiikki > Asetukset.
  3. Siirry Yleistä-välilehteen ja valitse iTunes Store.
  4. Klikkaa OK.

Musiikin lataaminen laitteellesi

Voit ladata Apple Musicin valikoimasta lisättyä tai iTunes Storesta ostettua musiikkia laitteellesi, jotta voit kuunnella musiikkia myös offline-tilassa.

Etsi kappale, albumi tai soittolista, jonka haluat ladata laitteellesi, ja napauta tai klikkaa .Kun lataat kokonaisen albumin tai soittolistan iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla,  muuttuu muotoon  LADATTU, kun lataus on valmis.

Lisätietoja

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.