Musiikin, ohjelmien ja elokuvien lisääminen ja lataaminen Apple Music -luettelosta

Jos olet Apple Musicin tilaaja, voit lisätä kappaleita, albumeita, soittolistoja, ohjelmia ja elokuvia omaan kirjastoosi mistä tahansa Apple Musicissa. Voit myös ladata sisältöä, joten voit kuunnella tai katsella sitä ilman internet-yhteyttä.

Varmista ennen sisällön lisäämistä tai lataamista, että iCloud-musiikkikirjasto on käytössä kaikissa laitteissasi.

Kun lisäät sisältöä omaan kirjastoosi, voit käyttää sitä kaikilla laitteillasi, kunhan olet kirjautunut niihin samalla Apple ID:llä

Voit ladata sisältöä myös iOS-laitteeseesi tai tietokoneeseesi, joten voit kuunnella tai katsella sitä ilman internet-yhteyttä. Sinun täytyy ladata sisältö erikseen kaikkiin laitteisiin, joissa haluat kuunnella sitä offline-tilassa.

Sisällön lisääminen ja lataaminen on maksutonta. Lue lisätietoja Apple Musicista ja jäseneksi liittymisestä. Jos et ole Apple Musicin tilaaja tai haluat ostaa yksittäisen kappaleen tai albumin, voit ostaa sen iTunes Store -apista tai iTunesista Macilla tai Windows-tietokoneella.

Apple Musicin ominaisuudet voivat vaihdella maa- ja aluekohtaisesti.

Kappaleiden ja albumien lisääminen kirjastoon

Voit tarkastella Apple Musicista saatavilla olevia kappaleita ja albumeita iPhonen, iPadin tai iPod touchin Musiikki-apissa, Macin tai Windows-tietokoneen iTunesissa tai Android-puhelimen Musiikki-apissa valitsemalla Sinulle, Selaa tai Hae. Lisää haluamasi kappale tai albumi kirjastoosi noudattamalla seuraavia ohjeita:

• Lisää yksittäinen kappale iPhonella, iPadilla, iPod touchilla tai Android-puhelimella napauttamalla iOS:n vaaleanpunainen plus-kuvake tai lisää kokonainen albumi napauttamalla .
  • Lisää Macissa tai Windows-tietokoneessa yksittäinen kappale klikkaamalla iTunesin sininen plus-kuvake tai lisää kokonainen albumi klikkaamalla .
  • Apple Watch Series 3:ssa voit lisätä juuri soivan kappaleen radion kuuntelun aikana napauttamalla .

Löydät kappaleet ja albumit sitten Kirjasto-kohdasta.

Tähtien tarkkaileminen Apple Musicissa

Kun tarkastelet albumia Apple Musicissa, saatat nähdä kappaleen nimen vasemmalla puolella harmaan tähden . Tähti osoittaa, että kappale on yksi Apple Musicin suosituimmista kappaleista. Tarkkailemalla tähtiä löydät hittikappaleita.

Soittolistojen lisääminen kirjastoon

Voit tarkastella Apple Musicista saatavilla olevia soittolistoja iPhonen, iPadin tai iPod touchin Musiikki-apissa, Macin tai Windows-tietokoneen iTunesissa tai Android-puhelimen Musiikki-apissa valitsemalla Sinulle, Selaa tai Hae. Lisää haluamasi soittolista kirjastoosi noudattamalla seuraavia ohjeita:

• Napauta iPhonessa, iPadissa, iPod touchissa tai Android-puhelimessa .
  • Klikkaa Macissa tai Windows-tietokoneessa .

Soittolistat löytyvät sitten iPhonella, iPadilla, iPod touchilla tai Android-puhelimella kohdasta Kirjasto > Soittolistat. Macin tai Windows-tietokoneen soittolistat sijaitsevat Kirjaston sivupalkin kohdassa Apple Music -soittolistat.

Jos haluat lisätä yksittäisiä kappaleita soittolistalta kirjastoosi, avaa soittolista ja napauta  tai klikkaa iTunesin sininen plus-kuvake lisättävien kappaleiden vierestä.

Ohjelmien ja elokuvien lisääminen kirjastoon

Voit tarkastella Apple Musicista saatavilla olevia ohjelmia ja elokuvia iPhonen, iPadin tai iPod touchin Musiikki-apissa, Macin tai Windows-tietokoneen iTunesissa tai Android-puhelimen Musiikki-apissa valitsemalla Sinulle, Selaa tai Hae. Lisää haluamasi ohjelma tai elokuva kirjastoosi noudattamalla seuraavia ohjeita:

• Napauta iPhonessa, iPadissa, iPod touchissa tai Android-puhelimessa .
  • Klikkaa Macissa tai Windows-tietokoneessa .

Tämän jälkeen ohjelmat ja elokuvat ovat iOS-laitteen tai Android-puhelimen Kirjasto-kohdassa. Macissa tai Windows-tietokoneessa ohjelmat ja elokuvat ovat Kirjasto-ikkunan vasemmassa sivupalkissa.

Sisällön lataaminen offline-kuuntelua varten

Sisällön lataaminen offline-kuuntelua varten edellyttää, että lisäät sen ensin Kirjastoon. Etsi sitten ladattava kohde ja noudata seuraavia ohjeita iPhonen, iPadin tai iPod touchin Musiikki-apissa, Macin tai Windows-tietokoneen iTunesissa tai Android-puhelimen Apple Music -apissa:

• Napauta iPhonessa, iPadissa, iPod touchissa tai Android-puhelimessa Lataa .
  • Klikkaa Macissa tai Windows-tietokoneessa Lataa .

Kun lataus on valmis, näet kuvakkeen .

Jos sinulla on automaattiset lataukset käytössä, sisältö latautuu automaattisesti laitteeseesi tai tietokoneeseesi, kun lisäät sen kirjastoosi. Et näe kumpaakaan kuvakkeista  tai .

iPhonen Watch-apilla voit lisätä musiikkia Apple Watchiisi.

Voit ladata sisältöä enintään 10 laitteeseen. Tämä sisältö on käytettävissä vain silloin, kun Apple Music -tilauksesi on voimassa.

Sisällön lataaminen automaattisesti

Kun lataat sisältöä laitteeseesi ensimmäistä kertaa, saatat saada viestin, jossa kysytään, haluatko ladata sitä automaattisesti.

• Voit ladata kaiken sisällön automaattisesti laitteeseesi napauttamalla Lataa automaattisesti. Kun lisäät seuraavan kerran kohteen kirjastoosi, se ladataan automaattisesti myös laitteeseesi.
  • Napauta Ei nyt, niin voit ladata kohteen myöhemmin.

Jos haluat ottaa automaattiset lataukset käyttöön kaikelle sisällölle, jota lisäät jatkossa kirjastoosi, valitse Asetukset > Musiikki, selaa Lataukset-osioon ja napauta Automaattiset lataukset.

Lisätietoja

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.