Musiikin lisääminen ja lataaminen Apple Musicista tai musiikin ostaminen iTunes Storesta

Jos olet Apple Music -tilaaja, lataa kappaleet tai lisää ne kirjastoosi Apple Music -apilla. Jos haluat ostaa kappaleen tai et ole Apple Music -tilaaja, käytä iTunes Storea.

Musiikin lataaminen tai sen lisääminen kirjastoosi Apple Musicilla

Apple Musicin käyttö edellyttää Apple Musicin tilaamista.

iPhone, iPad, iPod touch tai Android-laite

1. Avaa Musiikki-appi iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa. Avaa Apple Music -appi Android-laitteessa.
  2. Etsi musiikkia, jonka haluat lisätä kirjastoosi.
  3. Jos haluat lisätä kappaleen kirjastoosi, napauta lisäyspainiketta . Voit lisätä kokonaisen albumin tai soittolistan napauttamalla +LISÄÄ.
  4. Jos haluat ladata musiikkia, jotta voit kuunnella sitä offline-tilassa, lisää se kirjastoosi. Napauta sitten latauspainiketta .
  5. Jos haluat käyttää musiikkikirjastoasi kaikissa laitteissasi, ota kirjaston synkronointi käyttöön.

Tietokone

1. Avaa Musiikki-appi tai iTunes.
  2. Etsi musiikkia, jonka haluat lisätä kirjastoosi.
  3. Jos haluat lisätä kappaleen kirjastoosi, klikkaa lisäyspainiketta . Voit lisätä kokonaisen albumin tai soittolistan klikkaamalla +Lisää.
  4. Jos haluat ladata musiikkia, jotta voit kuunnella sitä offline-tilassa, lisää se kirjastoosi. Klikkaa sitten latauspainiketta .  Voit myös etsiä soittolistan sivupalkista ja klikata latauspainiketta .
  5. Jos haluat käyttää musiikkikirjastoasi kaikissa laitteissasi, ota kirjaston synkronointi käyttöön.

Musiikin ostaminen iTunes Storesta

Jos et ole Apple Music -tilaaja tai haluat ostaa kappaleen, osta musiikkia iTunes Storesta.

iPhone, iPad tai iPod touch

1. Avaa iTunes Store -appi.
  2. Napauta näytön alalaidassa Musiikki.
  3. Etsi haluamasi kappale tai albumi ja osta se napauttamalla hintaa.
  4. Musiikki ilmestyy Apple Music -apissa olevaan kirjastoosi. Jos haluat ladata musiikkia, jotta voit kuunnella sitä offline-tilassa, napauta latauspainiketta .

Mac, jossa on macOS Catalina

1. Avaa Apple Music -appi.
  2. Etsi haluamasi kappale tai albumi hakupalkin avulla.
  3. Klikkaa äänenvoimakkuussäätimien alla olevaa iTunes Store -painiketta. Etkö näe iTunes Storea?
    Macin Apple Music -appi, jossa näkyy iTunes Store -painike äänenvoimakkuussäätimien alla, Oma kirjasto -painikkeen vieressä.
  4. Osta kappale tai albumi klikkaamalla hintaa.
  5. Musiikki ilmestyy kirjastoosi. Jos haluat ladata musiikkia, jotta voit kuunnella sitä offline-tilassa, etsi kappale tai albumi kirjastostasi ja napauta tai klikkaa sitten latauspainiketta

PC tai Mac, jossa on macOS Mojave tai aiempi

1. Avaa iTunes.
  2. Valitse ponnahdusvalikosta Musiikki ja klikkaa sitten navigointipalkissa Store.
  3. Etsi haluamasi kappale tai albumi ja osta se klikkaamalla hintaa.
  4. Musiikki ilmestyy kirjastoosi. Jos haluat ladata musiikkia, jotta voit kuunnella sitä offline-tilassa, etsi kappale tai albumi kirjastostasi ja napauta tai klikkaa sitten latauspainiketta

Jos et näe iTunes Storea Macillasi

1. Avaa Apple Music -appi.
  2. Valitse valikkoriviltä Musiikki > Asetukset.
  3. Siirry Yleistä-välilehteen ja valitse iTunes Store.
  4. Klikkaa OK.

Lisätietoja

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.