Musiikki- ja videosisällön lisääminen ja lataaminen Apple Music -luettelosta

Jos olet Apple Musicin tilaaja, voit lisätä kirjastoosi sisältöä koko Apple Music -luettelosta. Voit myös ladata sisältöä, jota voit kuunnella tai katsella ilman internet-yhteyttä.

iPhone X, jossa on avattu Musiikki-apin Selaa-osio.

Ennen kuin lisäät tai lataat sisältöä, tilaa Apple Music ja laita iCloud-musiikkikirjasto päälle kaikissa laitteissasi.

Kun lisäät sisältöä omaan kirjastoosi, voit käyttää sitä kaikilla laitteillasi, kunhan olet kirjautunut niihin samalla Apple ID:llä.

Kun olet lisännyt sisältöä, voit ladata sen iOS-laitteisiisi tai tietokoneisiisi, jotta voit kuunnella tai katsella sitä ilman internet-yhteyttä. Sinun täytyy ladata sisältö erikseen kaikkiin laitteisiin, joissa haluat kuunnella sitä offline-tilassa.

Sisällön lisääminen ja lataaminen on maksutonta. Lue lisätietoja Apple Musicista ja jäseneksi liittymisestä. Jos et ole Apple Musicin tilaaja, mutta haluat ladata sisältöä laitteeseesi, voit ostaa musiikkia iTunes Store -apista iOS-laitteella tai iTunesista Macilla tai Windows-tietokoneella.

Apple Musicin ominaisuudet voivat vaihdella maa- ja aluekohtaisesti. Lue lisätietoja maassasi tai alueellasi saatavilla olevista palveluista ja ominaisuuksista.

Sisällön lisääminen

Jos haluat lisätä sisältöä, etsi, mitä haluat lisätä, ja toimi sitten laitteesi ohjeiden mukaan.

Kun tarkastelet albumia Apple Musicissa, kappaleen nimen vasemmalla puolella saattaa näkyä harmaan tähden kuvake. Tähti osoittaa, että kappale on yksi Apple Musicin suosituimmista kappaleista. Tarkkailemalla tähtiä löydät hittikappaleita.

iPhone X, jossa näkyy Charlie Puthin Voicenotes-albumi Musiikki-apissa.

iPhone, iPad, iPod touch tai Android-laite

1. Avaa iOS-laitteen Musiikki-appi tai Android-laitteen Apple Music -appi ja etsi jotain, minkä haluat lisätä kirjastoosi.
  2. Napauta Plus-kuvake, jos haluat lisätä yhden kappaleen, tai napauta +LISÄÄ, jos haluat lisätä koko albumin, soittolistan tai videosisältöä.

Sisällön lisäämisen jälkeen löydät kappaleet, albumit ja videosisällön kirjastosta, soittolistat taas valitsemalla Kirjasto > Soittolistat.

Mac tai Windows-tietokone

iTunes-ikkuna, jossa näkyy Charlie Puthin Voicenotes-albumi.

1. Avaa iTunes Macissa tai Windows-tietokoneessa ja etsi jotain, minkä haluat lisätä kirjastoosi.
  2. Klikkaa Plus-kuvake, jos haluat lisätä yhden kappaleen, tai klikkaa +LISÄÄ, jos haluat lisätä albumin, soittolistan tai videosisältöä.

Sisällön lisäämisen jälkeen löydät kappaleet, albumit ja videosisällön kirjastosta, soittolistat taas kirjaston sivupalkista, Apple Music -soittolistat -kohdasta.

Apple Watch Series 3 tai uudemmat

Voit lisätä kappaleita Radio-apista.

1. Avaa Radio-appi.
  2. Kun kuulet kappaleen, jonka haluat lisätä kirjastoosi, napauta Lisävalinnat-kuvake ja napauta sitten ”+ Lisää kirjastoon”.

Sisällön lataaminen

Voit ladata sisältöä Apple Music -luettelosta tai iCloud-musiikkikirjastosta. Jos sisältö ei vielä ole kirjastossasi, sinun on lisättävä se, ennen kuin voit ladata sen.

Jos haluat ladata kohteen, etsi se kirjastostasi ja hae sen läheltä Lataa-kuvake. Lataa kohde laitteeseesi napauttamalla tai klikkaamalla Lataa-kuvake. Kun lataat koko albumin tai soittolistan iOS-laitteeseen, Lataa-kuvake muuttuu lataamisen päätyttyä kuvakkeeksi  LADATTU.

iPhonen Watch-apilla voit lisätä musiikkia Apple Watchiisi.

Jos sinulla on automaattiset lataukset käytössä, sisältö latautuu automaattisesti laitteeseesi tai tietokoneeseesi, kun lisäät sen kirjastoosi. Lataa-kuvake-kuvaketta ei näy.

Voit ladata sisältöä enintään kymmeneen laitteeseen. Tämä sisältö on käytettävissä vain silloin, kun Apple Music -tilauksesi on voimassa.

Lisätietoja

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.