Appien käyttäminen Apple Watchissa

Asenna ja hallitse Apple Watchin appeja.

Apple Watch -appi

Appien lisääminen tai poistaminen Apple Watchissa

Kun otat Apple Watchin käyttöön, voit valita, asennetaanko kaikki apit heti vai myöhemmin. Jos valitset Asenna kaikki, iPhonessa olevat, Apple Watchin kanssa yhteensopivat apit asennetaan. Jos iPhonessa ei ole jotakin appia, sinun on ladattava se ensin App Storesta.

Voit ladata tai poistaa appeja milloin tahansa:

1. Avaa iPhonessa Apple Watch -appi ja napauta Oma Apple Watch -välilehteä.
  2. Siirry vierittämällä lisättävän tai poistettavan apin kohdalle.
  3. Jos haluat lisätä apin Apple Watchiin, napauta Asenna.
  4. Jos haluat poistaa apin, napauta sitä ja laita Näytä Apple Watchissa pois päältä.

iPhonen yleisasetukset

Appien päivittäminen Apple Watchissa

iPhone-appien päivitykset ja appiostokset asennetaan jatkossa myös automaattisesti. Voit ottaa tämän ominaisuuden käyttöön tai poistaa sen käytöstä seuraavasti:

1. Avaa Apple Watch -appi ja sitten Oma Apple Watch -välilehti.
  2. Napauta Yleiset ja laita sitten Automaattinen asennus päälle tai pois päältä.

iPhonen komplikaatioasetukset

Kellotaulun komplikaatioiden valitseminen

Joidenkin muiden valmistajien apeissa voit lisätä kellotauluusi komplikaatioita. Voit tarkistaa käytettävissä olevat muiden valmistajien komplikaatiot seuraavasti:

1. Avaa iPhonessa Apple Watch -appi.
  2. Napauta Oma Apple Watch -välilehteä ja sitten kohtaa Komplikaatiot.

Voit hallita komplikaatioita napauttamalla Muokkaa. Kun olet valmis, napauta Valmis.

• Poista komplikaatio napauttamalla miinusmerkkiä . Napauta sitten Poista.
  • Lisää komplikaatio napauttamalla plusmerkkiä.

Kun olet valinnut komplikaatiot, voit lisätä ne kellotauluusi. Lue, miten voit mukauttaa kellotaulusi.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.