Appien käyttäminen Apple Watchissa

Asenna ja hallitse Apple Watchin appeja.

Appien lataaminen Apple Watchiin

Kun otat Apple Watchin käyttöön, voit valita, asennetaanko kaikki apit heti vai myöhemmin. Jos valitset Asenna kaikki, iPhonessa olevat, Apple Watchin kanssa yhteensopivat apit asennetaan.

Jos haluat lisätä uuden apin Apple Watchiin, lataa se ensin iPhoneen. Tämän jälkeen voit lisätä sen kelloon. Voit etsiä Apple Watchin kanssa yhteensopivia appeja seuraavasti:

1. Avaa Apple Watch -appi iPhonessasi.
  2. Napauta App Store -välilehteä.
  3. Etsi appeja selaamalla. Kun löydät haluamasi apin, osta tai hanki se. Appiostokset asennetaan automaattisesti, kun Automaattinen asennus on päällä. Jos appia ei asenneta automaattisesti, sinun on ehkä lisättävä se manuaalisesti Apple Watchiin.

watchOS 5 ei tue WatchKit 1- tai watchOS 1 -appeja.

Appien lisääminen tai poistaminen Apple Watchissa

Voit poistaa muiden valmistajien apit Apple Watchista seuraavasti:

1. Avaa iPhonessa Apple Watch -appi ja napauta Oma Apple Watch -välilehteä.
  2. Siirry vierittämällä lisättävän tai poistettavan apin kohdalle. Asennettavissa olevat apit ilmestyvät Käytettävissä olevat apit -osaan. Aikaisemmin asentamasi apit ilmestyvät Asennettu Apple Watchiin -osaan.
    Käytettävissä olevat apit Apple Watch -apissa.
  3. Jos haluat lisätä apin Apple Watchiin, napauta Asenna.
  4. Jos haluat poistaa apin, napauta sitä ja laita Näytä Apple Watchissa pois päältä.

Lue, miten voit poistaa vakioapit.

Appien päivittäminen Apple Watchissa

iPhone-appien päivitykset ja appiostokset asennetaan jatkossa myös automaattisesti, kun Automaattinen asennus on päällä. Voit ottaa tämän ominaisuuden käyttöön tai poistaa sen käytöstä seuraavasti:

1. Avaa Apple Watch -appi ja sitten Oma Apple Watch -välilehti.
  2. Napauta Yleiset ja laita sitten Automaattinen asennus päälle tai pois päältä.
    iPhonen Asetukset-näyttö.

Tee apeilla entistä enemmän

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.