Mediasisällön synkronointi iPhonen, iPadin tai iPod touchin ja Macin tai Windows-tietokoneen iTunesin välillä

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit synkronoida musiikkia, elokuvia, TV-ohjelmia, kuvia, podcasteja ja kirjoja iPhonen, iPadin tai iPod touchin ja Macin tai Windows-tietokoneen iTunesin välillä.

Voit siirtää mediasisältöä iPhonen, iPadin tai iPod touchin ja Macin tai Windows-tietokoneen iTunesin välillä seuraavilla tavoilla:

Median tyyppi Siirtotapa
iTunes Storesta hankittu musiikki
CD:ltä tai muusta lähteestä tuotu musiikki*
Kameran rullan kuvat ja videot
Tietokoneesta synkronoidut kuvat*
iCloud-kuvakirjasto ja iCloud-kuvavirta3
iTunes Storesta hankitut elokuvat ja TV-ohjelmat
Muista lähteistä tuodut elokuvat ja TV-ohjelmat*
iTunes Storesta hankitut kirjat
Muista lähteistä tuodut kirjat*
Podcastit
Vuokraelokuvat
  1. Aiempien ostosten lataamista iTunesista tuetaan seuraavissa laitteissa (enintään 10 laitetta):
  2. iTunes Matchia tuetaan seuraavissa laitteissa:
  3. Apple Musicia tuetaan seuraavissa laitteissa:
  4. Kuvavirta on tarkoitettu vain kuville ja sitä tuetaan seuraavissa laitteissa:
    • iPhone, iPad tai iPod touch, jossa on iOS 5.0.1 tai uudempi
    • Mac, jossa on OS X Lion tai uudempi
    • Windows-tietokone, jossa on Windows Vista tai Windows 7.
      Lue lisätietoja kuvavirrasta.

*iTunes ei voi siirtää tätä mediasisältöä iPhonesta, iPadista tai iPod touchista takaisin tietokoneeseen.

Varmuuskopioi kirjastosi

Vaikka monet aiemmat iTunes Store -ostokset voi ladata uudelleen, varmuuskopioi iTunes-kirjasto ja muu tietokoneen sisältö.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.

Muokattu viimeksi: