Apple Watchin ja iPhonen laiteparin poistaminen

Joskus laitteidesi välinen laitepari täytyy ehkä poistaa. Laiteparin poistaminen poistaa myös Apple Watchin tiedot ja palauttaa sen tehdasasetuksiin.

Jos käytät Apple Watchia Japanissa ja sinulla on Suica-kortti Walletissa, muista poistaa Suica-kortti ennen laiteparin poistamista.

Laiteparin poistaminen

1. Pidä Apple Watch ja iPhone lähekkäin, kun poistat laiteparia.
  2. Avaa Apple Watch -appi iPhonessasi.
  3. Siirry Oma Apple Watch -välilehteen ja napauta Apple Watchiasi näytön ylälaidassa.
  4. Napauta tiedot-kuvake sen Apple Watchin vieressä, jonka laiteparin haluat poistaa.
    Useita Apple Watcheja iPhonessa
  5. Napauta Poista Apple Watch -laitepari.
    Apple Watch -näyttö iPhonessa
  6. Apple Watch Series 3:ssa (GPS + Cellular) voit valintasi mukaan joko säilyttää tai poistaa mobiilipalvelun.
    • Jos haluat muodostaa Apple Watchin ja iPhonen välille laiteparin uudelleen, säilytä mobiilipalvelu.
    • Jos et halua muodostaa Apple Watchin ja iPhonen välille laiteparia uudelleen, poista mobiilipalvelu. Jos et aio muodostaa laiteparia toiseen Apple Watchiin tai iPhoneen, sinun on ehkä otettava yhteyttä palveluntarjoajaasi ja peruttava mobiilipalvelun tilaus.
  7. Vahvista napauttamalla uudelleen. Sinun täytyy ehkä antaa Apple ID:n salasana, jotta voit poistaa aktivointilukituksen käytöstä. iPhonesi ottaa uuden varmuuskopion Apple Watchistasi ennen sen sisällön ja asetusten pyyhkimistä. Voit palauttaa uuden Apple Watchin varmuuskopiosta. Kun Apple Watch on poistettu laiteparista, näkyviin tulee Muodosta laitepari -viesti.
  8. Voit ottaa Apple Watchin uudelleen käyttöön ja tehdä siitä laiteparin näiden ohjeiden mukaisesti.

Apple Watchin tietojen poistaminen

Jos iPhone ei ole käytettävissäsi etkä voi poistaa laiteparia, voit silti poistaa Apple Watchin sisällön ja asetukset:

1. Napauta Apple Watchissa Asetukset > Yleiset > Nollaa > Poista kaikki sisältö ja asetukset.
    Apple Watchin nollausnäyttö
  2. Apple Watch Series 3:ssa (GPS + Cellular) voit valintasi mukaan joko säilyttää tai poistaa mobiilipalvelun.
    • Jos haluat muodostaa Apple Watchin ja iPhonen välille laiteparin uudelleen, säilytä mobiilipalvelu.
    • Jos et halua muodostaa Apple Watchin ja iPhonen välille laiteparia uudelleen, poista mobiilipalvelu. Jos et aio muodostaa laiteparia toiseen Apple Watchiin tai iPhoneen, sinun on ehkä otettava yhteyttä palveluntarjoajaasi ja peruttava mobiilipalvelun tilaus.
  3. Vahvista napauttamalla Poista kaikki. Tällöin Apple Watch palautuu tehdasasetuksiin.

Kokeile näitä ohjeita, jos unohdit pääsykoodisi.