Mac App Store: Automaattiset suojauspäivitykset

Tässä artikkelissa kerrotaan Macin automaattisista suojauspäivityksistä.

Automaattiset suojauspäivitykset

Jotkin Macin kriittiset suojauspäivitykset julkaistaan automaattisina päivityksinä. Mac tarkistaa nämä päivitykset päivittäin. Kun automaattinen suojauspäivitys on saatavilla, se asentuu automaattisesti ja näkyviin tulee ilmoitus.

Automaattisten suojauspäivitysten laittaminen pois päältä

Jos haluat aina ladata ja asentaa suojauspäivitykset manuaalisesti, tee tarvittavat muutokset Järjestelmäasetuksissa.

Osoita Järjestelmäasetuksissa App Store -kuvaketta ja poista valinta seuraavista asetuksista:

• Etsi päivityksiä automaattisesti
  • Lataa tuoreet päivitykset taustalla
  • Asenna järjestelmädatatiedostot ja suojauspäivitykset.

Jos poistat valinnat näistä asetuksista, myös kaikkien ohjelmistopäivitysten automaattinen etsiminen poistetaan käytöstä. Voit etsiä ohjelmistopäivityksiä avaamalla App Storen Macissa ja napsauttamalla Päivitykset-kohtaa App Storen työkalupalkissa.