Ohjelman sisäiset ostot eivät näy

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten ohjelman sisäiset ostot voidaan palauttaa.

Jos suoritit palautuksen varmuuskopiosta tai poistit ohjelman, josta olet tehnyt ohjelman sisäisiä ostoja, ja asensit sen uudelleen, pystyt ehkä palauttamaan kohteet, joista olet aikaisemmin maksanut.

Jotkin kuluvat ohjelman sisäiset ostot, kuten päivitykset Pro-versioihin, pelien lisätoiminnot ja tilaukset, voidaan palauttaa, jos ohjelma ei tunnista, että olet ostanut ne automaattisesti.

Ohjelman sisäisten ostojen palauttaminen

Jotkin ohjelman sisäiset ostot (kuten pelivaluutta tai vihjeet) kuluvat, eli ne loppuvat käytön myötä. Vain muut kuin kuluvat ostot voi palauttaa. Lue lisätietoja erityyppisistä ohjelman sisäisistä ostoista.

Jos haluat palauttaa muun kuin kuluvan oston, avaa ohjelma, jossa teit oston, ja etsi palautusvalinta. Se voi olla jossakin seuraavista kohdista:

• ohjelman päävalikko
  • ohjelman Asetukset- tai Valinnat-valikko
  • ohjelman sisäinen kauppa.

Jos ostosta veloitettiin, mutta palauttaminen ei silti onnistu, pyydä tukea ohjelman kehittäjältä. Voit myös ilmoittaa ohjelman sisäiseen ostoon liittyvästä ongelmasta.

Jos kokeilet palautusvalintaa eikä mitään tapahdu tai saat virheviestin

Lisäohjeet