Kuvat-ohjelman ja iCloud-kuvakirjaston käyttäminen useissa Mac-tietokoneissa

Kuvat toimii yhdessä iCloud-kuvakirjaston kanssa siten, että voit käyttää kuviasi ja videoitasi kaikilla Maceillasi.

iCloud-kuvakirjaston avulla voit käyttää kuviasi ja videoitasi useilla Mac-tietokoneilla sekä iPhonella, iPadilla, iPod touchilla ja iCloud.com-palvelulla.

Voit tehdä tämän kirjautumalla iCloudiin samalla Apple ID:llä kaikissa laitteissasi. Voit laittaa iCloud-kuvakirjaston päälle kohdasta Kuvat > Asetukset tai järjestelmäasetusten iCloud-paneelista.

Kun olet kirjautunut sisään, seuraavat kohteet näkyvät Kuvat-ohjelmassa kaikissa Maceissasi:

• kaikki alkuperäiset kuvat ja videot
  • kaikki kansiot ja albumit
  • älykkäät albumit
  • nimet ja kasvot Henkilöt-albumissa
  • avainsanat
  • Muistot
  • avainkuvavalinnat.

Seuraavat kohteet ovat käytettävissä vain siinä Macissa, jossa ne on luotu:

• kirjat, kortit ja kalenterit
  • kuvaesitykset
  • avainsanaoikotiet
  • käyttämättömät avainsanat
  • viimeksi tuotu albumi (jossa on tietyssä Macissa viimeksi tuomasi kuvat).

Kuvien ja videoiden täytyy olla Kuvat-kirjastossa, jotta niitä voi käyttää iCloud-kuvakirjaston kautta.