Kappaleiden sanoitusten näyttäminen Apple Musicissa

Tutustu suosikkikappaleidesi sanoituksiin. Tai seuraa täydellisesti ajoitettuja sanoituksia samalla, kun kuuntelet kappaletta Apple Musicin avulla.

Tarvittavat asiat

• Jos olet Apple Music -tilaaja, voit lukea sanoitukset iPhonen, iPadin, iPod touchin, Macin, Apple TV:n tai Android-laitteen Apple Music -apissa tai Windows-tietokoneen iTunesissa.
  • Varmista, että sinulla on uusin iOS-, iPadOS-macOS-iTunesin Windows-versio ja tvOS-versio tai uusin Apple Music -sovellus Android-laitteellasi.
  • Tarvitset sanoitusten näkemiseen internet-yhteyden.

Sanoitukset eivät ole saatavilla kaikille kappaleille. Lapsille sopimattomat sanoitukset ja sanoitusten haku eivät ole saatavilla kaikissa maissa tai kaikilla alueilla.

Sanoitusten katsominen iPhonella, iPadilla, iPod touchilla tai Android-laitteella

1. Avaa Apple Music -appi ja toista kappale.
  2. Napauta toistettavaa kappaletta näytön alareunassa ja avaa Toistossa nyt.
  3. Napauta Toistossa nyt -näytön alareunassa Sanat .Jos kappaleen sanoitukset eivät ole saatavilla, et näe kohtaa .

Jos ne ovat saatavilla, jokainen säkeistö näkyy musiikin tahdissa, jotta voit seurata niitä samalla, kun kuuntelet.Voit hypätä tiettyyn säkeistöön selaamalla ja napauttamalla mitä tahansa riviä.

Muussa tapauksessa näet kaikki sanoitukset näytölläsi.

Voit poistaa sanoitukset käytöstä napauttamalla toistettavaa kappaletta näyttösi alareunassa ja avaamalla Toistossa nyt. Napauta sitten kohtaa Sanat .

Voit myös nähdä koko kappaleen sanoitukset. Napauta toistettavaa kappaletta näyttösi alareunassa ja avaa Toistossa nyt. Napauta sitten kohtaa  kappaleen vieressä ja valitse Näytä sanat kokonaan. Tai paina ja pidä painettuna mitä tahansa kappaletta ja napauta sitten Näytä sanat kokonaan.

Sanoitukset eivät ole saatavilla kaikille kappaleille.

Sanoitusten näyttäminen Apple TV:llä

Avaa Apple Music -appi ja toista kappale. Jos sanoitukset ovat saatavilla, jokainen säkeistö tulee näkyviin musiikin tahdissa siten, että voit seurata sanoituksia kuunnellessasi kappaletta.

• Jos haluat hypätä tiettyyn säkeistöön tai katsoa, missä kohtaa kappaletta olet, pyyhkäise ylös- tai alaspäin Apple TV Remoten Touch-pinnalla.
  • Jos haluat poistaa sanoitukset käytöstä, paina Apple TV Remoten Menu-painiketta ja valitse sitten Sanat  näytön oikeasta yläkulmasta.

Jos ajoitettuja sanoituksia ei ole saatavilla, paina Apple TV Remoten Menu-painiketta, valitse  näytön yläosasta ja valitse sitten Näytä sanat kokonaan.

Sanoitukset eivät ole saatavilla kaikille kappaleille.

Sanoitusten näkeminen Macilla tai Windows-tietokoneella

Toista kappale ja noudata sitten seuraavia vaiheita:

• Klikkaa Macisi Apple Music -apin ikkunan oikeassa yläkulmassa olevaa Sanat-vaihtoehtoa .
  • Klikkaa Windows-tietokoneesi iTunesissa Seuraavaksi-valikkopainiketta iTunesin yläreunassa ja sitten Sanat.

Sanoitukset eivät ole saatavilla kaikille kappaleille.

Jos huomaat virheellisiä sanoituksia

Jos huomaat virheellisiä sanoituksia, voit lähettää Apple Music -palautetta.

Lisätietoja

• Voit myös hakea kappaleita sanoitusten perusteella Apple Musicista tai pyytää Siriä etsimään kappaleita sanoitusten perusteella.
  • Jos olet poistanut lapsille sopimattoman sisällön käytöstä, et ehkä näe sanoituksia, joissa on lapsille sopimattomia sanoja. Katso, miten voit ottaa lapsille sopimattoman sisällön suodatuksen käyttöön tai poistaa sen käytöstä Ruutuajalla iPhonessa, iPadissa, iPod touchissa tai Ruutuajalla Macissa. Voit myös ottaa rajoitukset käyttöön tai poistaa ne käytöstä Apple TV:ssä tai Android-laitteessa.
  • Jos sinulla ei ole Apple Musicia, voit lisätä mukautettuja kappaleen sanoituksia tietokoneellasi, mutta sanoitukset eivät synkronoidu muiden laitteiden kanssa. Klikkaa kappaleen nimen vieressä olevaa vaihtoehtoa  Macin Apple Music -apissa tai Windows-tietokoneen iTunesissa ja valitse tietojen näyttämisvaihtoehto. Valitse Sanat-välilehdestä Muokatut sanat, syötä sanoitukset ja klikkaa OK.

Apple Musicin ominaisuudet voivat vaihdella maa- tai aluekohtaisesti. Lue, mitä maassasi tai alueellasi on saatavilla.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.