Kappaleiden sanoitusten näyttäminen Apple Musicissa

Apple Music -tilaajana voit lukea sanoituksia, kun kuuntelet kappaleita Musiikki-apissa tai iTunesissa.

Jos tilaat Apple Musicin, voit lukea laulunsanoja1 Musiikki-apissa iPhonella, iPadilla ja iPod touchilla, iTunesissa Macilla tai Windows-tietokoneella, Musiikki-apissa Apple TV:llä sekä Apple Music -apissa Android-laitteella. Ennen kuin voit katsoa sanoituksia, varmista, että sinulla on uusin iOS-, macOS-iTunes- ja tvOS-versio tai uusin Apple Music -apin versio Android-laitteellasi.

Voit myös käyttää hakutoimintoa hakeaksesi kappaleita sanoitusten perusteella tai pyytää Siriä etsimään kappaleita sanoitusten perusteella.2

Sanoituksia ei voi katsella lentokonetilassa tai silloin, kun internet-yhteyttä ei ole. Ja jos olet poistanut lapsille sopimattoman sisällön käytöstä, sanoituksia ei ehkä näytetä, jos ne sisältävät sopimattomia sanoja. Lue lisää siitä, miten voit ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä käyttörajoitukset iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissaiTunesissa Macilla tai Windows-tietokoneella, Apple TV:ssä tai Android-laitteella.

Sanoitukset eivät ole saatavilla kaikille kappaleille ja sanojen haku ei ole saatavilla kaikissa maissa ja kaikilla alueilla.

Apple Musicin ominaisuudet voivat vaihdella maa- tai aluekohtaisesti. Lue, mitä maassasi tai alueellasi on saatavilla.

iPhone, iPad, iPod touch tai Android-laite

Kun kuuntelet kappaletta, avaa Toistossa nyt -kohta napauttamalla tai pyyhkäisemällä ylös näytön alalaidassa olevan soittimen kohdalla. Napauta Sanat-kohdan oikealta puolelta Näytä.

Animaatio iPhone X:stä, jossa Musiikki-appi on avoinna. Toistossa nyt -näyttö näyttää Jason Mrazin kappaleen ”Might As Well Dance” ja pyyhkäisee ylös näyttämään kappaleen sanoitukset.

Mac tai Windows-tietokone

Kun kuuntelet kappaletta, klikkaa Seuraavaksi-valikkopainiketta iTunesin yläreunassa ja sitten Sanat.

iTunes-ikkuna, jossa Jason Mrazin kappaleen ”Might As Well Dance” sanoitusvalikko on avoinna.

Apple TV

Kun kuuntelet kappaletta, pyyhkäise ylös kaukosäätimesi Touch-pinnalla ja valitse Sanat-kuvake

TV, jossa näkyvät Jason Mrazin kappaleen ”Might As Well Dance” sanoitukset tvOS:n Musiikki-apissa.

Jos huomaat virheellisiä sanoituksia

Jos huomaat virheellisiä sanoituksia, voit lähettää Apple Music -palautetta.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.