Kappaleiden sanoitusten näyttäminen Apple Musicissa

Tutustu suosikkikappaleidesi sanoituksiin. Tai seuraa täydellisesti ajoitettuja sanoituksia samalla, kun kuuntelet kappaletta Apple Musicin avulla.

Tarvittavat asiat

• Jos olet Apple Music -tilaaja, voit lukea sanoitukset iPhonen, iPadin, iPod touchin, Macin, Apple TV:n tai Android-laitteen Apple Music -apissa tai Windows-tietokoneen iTunesissa.
  • Varmista, että sinulla on uusin iOS-, iPadOS-macOS-iTunesin Windows-versio ja tvOS-versio tai uusin Apple Music -sovellus Android-laitteellasi.
  • Tarvitset sanoitusten näkemiseen internet-yhteyden.

Sanoitukset eivät ole saatavilla kaikille kappaleille. Lapsille sopimattomat sanoitukset ja sanoitusten haku eivät ole saatavilla kaikissa maissa tai kaikilla alueilla.

Sanoitusten katsominen iPhonella, iPadilla, iPod touchilla tai Android-laitteella

1. Avaa Apple Music -appi ja toista kappale.
  2. Napauta toistettavaa kappaletta näytön alareunassa ja avaa Toistossa nyt.
  3. Napauta Toistossa nyt -näytön alareunassa Sanat . Jos kappaleen sanoitukset eivät ole saatavilla, et näe kohtaa .

Jos ne ovat saatavilla, jokainen säkeistö näkyy musiikin tahdissa, jotta voit seurata niitä samalla, kun kuuntelet.

• Voit hypätä tiettyyn säkeistöön selaamalla ja napauttamalla mitä tahansa riviä.
  • Voit poistaa Sanat käytöstä napauttamalla toistettavaa kappaletta näyttösi alareunassa ja avaamalla Toistossa nyt. Napauta sitten kohtaa Sanat .

Voit myös nähdä koko kappaleen sanoitukset. Pidä kappaletta painettuna ja napauta sitten Näytä sanat kokonaan.

Sanoitusten katsominen Apple TV:llä

Avaa Apple Music -appi ja toista kappale.

Jos ne ovat saatavilla, jokainen säkeistö näkyy automaattisesti musiikin tahdissa, jotta voit seurata niitä samalla, kun kuuntelet.

• Jos haluat hypätä tiettyyn säkeistöön tai katsoa, missä kohtaa kappaletta olet, pyyhkäise ylös- tai alaspäin Apple TV Remoten Touch-pinnalla.
  • Jos haluat poistaa sanoitukset käytöstä, paina Apple TV Remoten Menu-painiketta ja valitse sitten Sanat  näytön oikeasta yläkulmasta.
  • Jos haluat nähdä koko kappaleen sanoitukset, valitse Apple TV Remoten Menu-painike, valitse näytön ylälaidasta ja valitse sitten Näytä sanat kokonaan.

Sanoitusten näyttäminen Samsung TV:llä

Apple Music -apin käyttöönotto Samsungin älytelevisiossa. Avaa sitten Apple Music -appi ja toista kappale.

Jos ne ovat saatavilla, jokainen säkeistö näkyy automaattisesti musiikin tahdissa, jotta voit seurata niitä samalla, kun kuuntelet.

• Käytä kaukosäädintä, jos haluat hypätä tiettyyn säkeistöön tai katsoa, missä kohtaa kappaletta olet.
  • Jos haluat poistaa sanoituksen käytöstä, valitse näytön oikeasta yläkulmasta Sanat .
  • Jos haluat nähdä kappaleen koko sanoituksen, pidä kappaletta kaukosäätimellä painettuna ja valitse sitten Näytä sanat kokonaan.

Sanoitusten katsominen Macilla

1. Avaa Apple Music -appi ja toista kappale.
  2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa Sanat .

Jos ne ovat saatavilla, jokainen säkeistö näkyy musiikin tahdissa, jotta voit seurata niitä samalla, kun kuuntelet.

• Voit hypätä tiettyyn säkeistöön selaamalla ja klikkaamalla mitä tahansa riviä.
  • Jos haluat nähdä sanoituksen koko näytön tilassa, siirry valikkoriville ja valitse Ikkuna > koko näytön soittimen vaihtoehto.

Voit myös nähdä koko kappaleen sanoitukset. Valitse kappaleen oikealta puolelta Lisää , klikkaa Näytä tiedot ja klikkaa sitten Sanat-välilehteä.

Sanoitusten katsominen Windows-tietokoneella

1. Avaa iTunesin Windows-versio ja toista kappale.
  2. Klikkaa ikkunan ylälaidassa .
  3. Näytä kappaleen koko sanoitus klikkaamalla Sanat.

Jos et näe sanoitusta tai huomaat sanoituksen olevan virheellinen

• Kaikkien kappaleiden sanat eivät ole saatavilla.
  • Jos kappaleelle on saatavilla sanoituksia, mutta et näe niitä, varmista, että laitteesi on yhteydessä internetiin.
  • Jos huomaat virheellisiä sanoituksia, voit lähettää Apple Music -palautetta.

Lisätietoja

• Voit myös lisätä muokattuja sanoituksia Maciin tai Windows-tietokoneeseen. Klikkaa kappaleen nimen vieressä olevaa vaihtoehtoa  Macin Apple Music -apissa tai Windows-tietokoneen iTunesissa ja valitse sitten Näytä tiedot. Valitse Sanat-välilehdestä Muokatut sanat, syötä sanoitukset ja klikkaa sitten OK. Muokattujen sanojen synkronointi laitteiden kesken edellyttää Apple Music- tai iTunes Match -tilausta.
  • Voit myös hakea kappaleita sanoitusten perusteella Apple Musicista tai pyytää Siriä etsimään kappaleita sanoitusten perusteella.
  • Jos olet poistanut lapsille sopimattoman sisällön käytöstä, et ehkä näe sanoituksia, joissa on lapsille sopimattomia sanoja. Katso, miten voit ottaa lapsille sopimattoman sisällön suodatuksen käyttöön tai poistaa sen käytöstä Ruutuajalla iPhonessa, iPadissa, iPod touchissa tai Ruutuajalla Macissa. Voit myös ottaa rajoitukset käyttöön tai poistaa ne käytöstä Apple TV:ssä tai Android-laitteessa.

Apple Musicin saatavuus voi vaihdella maa- tai aluekohtaisesti. Lue, mitä maassasi tai alueellasi on saatavilla.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.