Aikasynkronoitujen sanojen näyttäminen Apple Musicissa, kun käytössä on iPhone, iPod touch tai Android-laite

Jos tilaat Apple Musicin, voit suosikkikappaleitasi kuunnellessa seurata niiden täydellisesti ajoitettuja sanoja.

iPhone, jossa näkyvät kappaleen sanat ja Sanat-painike vasemmassa alakulmassa

Aikasynkronoitujen sanojen laittaminen päälle tai pois päältä

1. Avaa Apple Music -appi.
  2. Toista kappale Apple Music -luettelosta.
  3. Napauta toistettavaa kappaletta näytön alareunassa.
  4. Voit laittaa aikasynkronoidut sanat päälle tai pois päältä napauttamalla näytön vasemmassa alakulmassa Sanat Sanat-painike. Jos aikasynkronoituja sanoja ei ole saatavilla, saatat nähdä kappaleen sanat kokonaan.

Jos Sanat-painike on harmaa

Jos mitään ei tapahdu, kun napautat Sanat Sanat-painike, toistat juuri kappaletta, joka ei ole peräisin Apple Music -luettelosta, tai kyseiselle kappaleelle ei ole saatavilla sanoja.

Kappaleen sanojen näyttäminen kokonaan

1. Avaa Apple Music -appi.
  2. Paina Apple Music -luettelossa olevaa kappaletta pitkään.
  3. Napauta Näytä sanat kokonaan.

Kaikkien kappaleiden sanat eivät ole saatavilla.

Ilmoituksen tekeminen aikasynkronoituihin sanoihin liittyvästä ongelmasta

Jos huomaat puuttuvia tai virheellisiä aikasynkronoituja sanoja, voit tehdä niistä ilmoituksen suoraan Apple Music -apissa.

1. Kun katsot aikasynkronoituja sanoja, paina säkeistöä pitkään.
  2. Napauta näkyviin tulevalla jakosivulla säkeitä, joista haluat tehdä ilmoituksen.
  3. Vieritä jakosivun loppuun ja napauta Ilmoita ongelmasta.
  4. Ilmoita ongelmasta noudattamalla näytön ohjeita.

Apple Musicin saatavuus voi vaihdella maa- tai aluekohtaisesti. Lue, mitä maassasi tai alueellasi on saatavilla.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.