Kappaleiden sanojen näyttäminen Apple Musicissa

Apple Musicilla voit lukea sanoituksia, kun kuuntelet kappaleita Musiikki-apissa tai iTunesissa.

Jos tilaat Apple Musicin, voit lukea sanoituksia iPhonen, iPadin tai iPod touchin Musiikki-apissa, Macin tai Windows-tietokoneen iTunesissa, Apple TV:n Musiikki-apissa tai Android-puhelimen Apple Music -apissa. Varmista ennen sanoitusten katselemista, että käytät iOS:niTunesin ja tvOS:n uusinta versiota tai Android-puhelimessa Apple Music -apin uusinta versiota.

Sanoja ei voi katsella lentokonetilassa tai silloin, kun internet-yhteyttä ei ole. Ja jos olet poistanut lapsille sopimattoman sisällön käytöstä, sanoituksia ei ehkä näytetä, jos ne sisältävät sopimattomia sanoja. Lue, miten voit poistaa lapsille sopimattoman sisällön käytöstä tai ottaa sen käyttöön iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa, Macin tai Windows-tietokoneen iTunesissa, Apple TV:ssä tai Android-puhelimessa.

Kaikista kappaleista ei ole saatavilla sanoituksia. Apple Musicin ominaisuudet voivat vaihdella maa- tai aluekohtaisesti.

iPhone, iPad, iPod touch tai Android-puhelin

Kun kuuntelet kappaletta, avaa Toistettava-kohta napauttamalla tai pyyhkäisemällä ylös näytön alalaidassa olevan soittimen kohdalla. Napauta Sanat-kohdan oikealta puolelta Näytä.

Mac tai Windows-tietokone

Kun kuuntelet kappaletta, valitse iTunesin ylälaidasta  ja valitse sitten Sanat.

Apple TV

Pyyhkäise kappaleen soidessa kaukosäätimen Touch-kosketuspinnalla ylös ja valitse

Muokattujen sanojen lisääminen

Jos tietylle kappaleelle ei ole saatavana sanoituksia tai jos haluat lisätä omia, voit lisätä sanat kappaleisiin Macin tai Windows-tietokoneen iTunesissa:

1. Avaa iTunes.
  2. Etsi kappale, jolle haluat lisätä sanat, ja korosta se klikkaamalla.
  3. Valitse näytön yläreunan valikkoriviltä tai iTunes-ikkunan yläreunasta Muokkaa > Näytä tiedot.
  4. Valitse Sanat-välilehti ja sitten näytön alalaidasta Muokatut sanat.
  5. Syötä sanat ja tallenna ne valitsemalla OK.

Macin tai Windows-tietokoneen iTunesiin tallennetut muokatut sanat näkyvät kaikissa muissakin laitteissasi, kunhan olet kirjautunut niissä samalla Apple ID:llä.

Jos huomaat virheellisiä sanoja

Jos huomaat virheellisiä sanoituksia, voit lähettää palautetta Apple Musicille.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.