Jos musiikkikirjastostasi puuttuu kappaleita sen jälkeen, kun otat kirjaston synkronoinnin käyttöön

Jos sinulla on Apple Music- tai iTunes Match -tilaus, voit käyttää musiikkikirjastoasi kaikilla laitteillasi. Jos musiikkikirjastostasi puuttuu kappaleita sen jälkeen, kun otat kirjaston synkronoinnin käyttöön, katso, mitä voit tehdä.

Tarkista ensin seuraavat seikat

Tarkista asetuksesi ja verkkoyhteytesi kaikilla laitteillasi:

Apple Music ei ole varmuuskopiointipalvelu. Varmista, että varmuuskopioit koko musiikkikirjastosi ennen kuin teet muutoksia.

Jos et löydä kappaletta tai et voi toistaa sitä

Jos et löydä kappaletta tai et voi toistaa sitä, tarkista, oletko lisännyt sen Apple Musicista. Jos kappale on tullut toisesta lähteestä, kappale odottaa ehkä lähettämistä. Kokeile seuraavia ohjeita:

1. Käynnistä Macisi tai Windows-tietokoneesi ja yhdistä se internetiin.
  2. Avaa Musiikki-appi tai iTunesin Windows-versio.
  3. Pidä Musiikki-appi tai iTunesin Windows-versio avoinna, jotta kirjasto voidaan lähettää kokonaan.

Jos näet Soveltumaton-kuvakkeen Soveltumaton-kuvake kappaleen vieressä, poista kappale ja lisää se sitten uudelleen kirjastoosi. Jos näet Soveltumaton-kuvakkeen edelleen kappaleen vieressä, kyseistä kappaletta ei voida lähettää.

Jos kappale on merkitty harmaaksi, kappale odottaa lähettämistä, se ei ole enää saatavilla tai sitä ei ole vielä julkaistu Apple Musicin valikoimassa.

Jos kappale puuttuu

Varmista, että kirjaston synkronointi on käytössä kaikissa laitteissasi ja että olet kirjautuneena niihin samalla Apple ID:llä.

Jos sinulta puuttuu edelleen kappale, jonka olet lisännyt Apple Musicin valikoimasta, kappale on ehkä poistettu Apple Musicista tai se on saatavilla toisella nimellä. Yritä etsiä kyseistä kappaletta Apple Musicista ja lisää se sitten kirjastoosi.

Poista kirjaston synkronointi käytöstä ja ota se sitten uudelleen käyttöön.

Voit ehkä korjata ongelman poistamalla kirjaston synkronoinnin käytöstä kaikilla laitteillasi ja ottamalla sen sitten uudelleen käyttöön. Täällä on siihen tarvittavat ohjeet.

Tarvitsetko edelleen apua?

Jos tarvitset edelleen apua kirjaston synkronoinnin kanssa, ota yhteyttä Apple-tukeen.

Lisätietoja

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.