Ostojen estäminen rajoitusten avulla iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa

Rajoitusten avulla voit estää tahattomat tai luvattomat ostot iTunes Storesta. Voit vaatia salasanaa ostoille, estää tietynlaiset ostot tai poistaa ostot käytöstä kokonaan.

Rajoitusten ottaminen käyttöön

1. Valitse Asetukset > Yleiset > Rajoitukset.
  2. Valitse Ota rajoitukset käyttöön.
  3. Luo rajoituksille pääsykoodi ja vahvista sitten antamalla pääsykoodi uudelleen. Älä käytä samaa pääsykoodia, jolla avaat laitteen. Jos unohdat rajoitusten pääsykoodin, sinun täytyy tyhjentää laitteen tiedot ja ottaa se käyttöön uutena laitteena, jotta voit poistaa pääsykoodin. Laitteen palauttaminen varmuuskopiosta ei poista rajoitusten pääsykoodia.

Appien sisäisten ostojen tai kaikkien ostojen estäminen

Kun napautat Ota rajoitukset käyttöön, näet, mikä laitteessasi on sallittua. Jos haluat estää ostot apeissa, poista Ostot apeissa -asetus käytöstä. Jos haluat poistaa ostot käytöstä kokonaan, poista iTunes Store-, iBooks Store-, Appien asentaminen- ja Ostot apeissa -asetukset käytöstä.

Voit estää ostot myös poistamalla maksutavan tililtäsi.

Salasanan vaatiminen jokaisen latauksen yhteydessä

Jos et halua estää ostoja apeissa tai poistaa ostoja käytöstä kokonaan, voit vaatia salasanaa ennen sisällön lataamista iTunes Storesta tai App Storesta.

Lapsen tilin hallinta

Jos käytät Perhejakoa, voit antaa lapsesi tehdä ostoja Pyydä ostamaan -toiminnolla.

iTunes-palvelu on vain vähintään 13-vuotiaiden tai Apple ID oppilaille -apin kautta Apple ID:n saaneiden alle 13-vuotiaiden käytettävissä. Jos lapsesi on alle 13-vuotias, eikä hänellä ole oppimiseen tarkoitettua Apple ID:tä, Apple joutuu sulkemaan tilin ja poistamaan kaikki siihen liittyvät tiedot.

Julkaisupäivämäärä:Tue Nov 21 17:38:44 GMT 2017