Ohjeita iCloud Windowsille -ohjelman käyttöön

Jos tarvitset apua iCloud Windowsille -ohjelman lataamiseen, asentamiseen, käyttöönottoon tai päivittämiseen, kokeile seuraavia ohjeita.

Kokeile ensin näitä toimenpiteitä

1. Asenna saatavilla olevat päivitykset tietokoneeseen ja etsi iCloud Windowsille -ohjelman päivitykset.
  2. Varmista, että iCloud Windowsille -ohjelman järjestelmävaatimukset täyttyvät.
  3. Tarkista internet-yhteys. Kokeile avata www.apple.com/fi tai muu verkkosivu.
  4. Tarkista Järjestelmän tila -sivulta, haittaako jokin tunnettu ongelma järjestelmän toimintaa.

Kokeile sitten alla olevia ongelmaasi koskevia ohjeita.

iCloud Windowsille -ohjelman asennus ja käyttöönotto

Ennen kuin yrität asentaa tai ottaa käyttöön iCloud Windowsille -ohjelman, kirjaudu tietokoneeseen ylläpitäjänä. Näiden ohjeiden avulla voit ladata iCloud Windowsille -ohjelman tietokoneellesi ja ottaa sen käyttöön, jotta esimerkiksi dokumenttisi, kuvasi ja kirjanmerkkisi pysyvät automaattisesti ajan tasalla.

Mitä jos iCloud Windowsille -ohjelma ei lataudu?

Jos iCloud Windowsille -ohjelman lataaminen ei onnistu, kokeile toisella selaimella. Windows saattaa pyytää vahvistamaan, että haluat suorittaa tai tallentaa asentajan.

Jos et löydä iCloud Windowsille -ohjelmaa ladattuasi sen, tarkista, onko se Lataukset-kansiossa. Lue selaimesi ohjeista, miten löydät äskettäin ladatut tiedostot. Jos esimerkiksi käytät Internet Exploreria, lue tästä Microsoftin artikkelista ohjeet tiedostojen lataamiseen.

Jos Tiedostojen lataaminen -ikkunaa ei näy, selaimen ponnahdusikkunoiden eston asetuksia täytyy ehkä muuttaa. Lue ohjeet tähän selaimen ohjeesta.

Näen viestin, että mediaominaisuudet puuttuvat tietokoneesta

Tietokoneessa olevat video- ja äänitiedostot toistetaan Windows Media Playerilla. iCloud Windowsille -ohjelman asentamiseen tarvitaan Media Playeria. Jos olet poistanut Windowsin mediaominaisuudet käytöstä tai tietokoneen mukana ei ole toimitettu Windows Media Playeria, iCloud Windowsille -ohjelmaa ei voida asentaa.

Ota Windows Media Player käyttöön toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan:

Jos olet poistanut Windowsin mediaominaisuudet Ohjauspaneelissa käytöstä

1. Valitse Ohjauspaneeli > Kaikki ohjauspaneelin kohteet > Ohjelmat ja toiminnot.
  2. Klikkaa Ota Windowsin ominaisuuksia käyttöön tai poista niitä käytöstä.
  3. Ota ne uudelleen käyttöön valitsemalla Mediaominaisuudet-valintaneliö.
  4. Klikkaa OK.

Jos näet viestin, jossa sinua pyydetään käynnistämään tietokone uudelleen, käynnistä tietokone uudelleen ja asenna sitten iCloud Windowsille -ohjelma.

Jos olet Euroopassa tai Etelä-Koreassa eikä tietokoneesi mukana ole toimitettu Windows Media Playeria, voit ladata sen osoitteesta microsoft.com (sisältyy mediaominaisuuspakettiin).

Mitä teen, jos haluan päivittää iCloud Windowsille -ohjelman?

Voit etsiä iCloud Windowsille -ohjelman päivitykset avaamalla Apple Software Updaten Windows-tietokoneessa. Apple Software Update etsii päivityksiä automaattisesti avattuasi sen, ja voit valita, mitkä päivitykset asennat.

Voit myös ladata iCloud Windowsille -ohjelman uusimman version.

Jos iCloud Windowsille -ohjelma ei päivity Windows Apple Software Update 2.3:ssa, valitse Windowsin Ohjauspaneeli > Verkko ja Internet > Internet-asetukset. Klikkaa Internet-ominaisuudet-ikkunassa Lisäasetukset-välilehteä. Varmista Tietosuoja-välilehden Asetukset-kohdassa, että Älä tallenna salattuja sivuja levylle -asetuksen valintaneliö on poistettu. Yritä päivittää iCloud Windowsille -ohjelma uudelleen.

Näen Palvelimeen ei saada yhteyttä -viestin

1. Tarkista internet-yhteys. Avaa www.apple.com/fi. Jos internet-yhteys ei toimi, ota tarvittaessa yhteys internet-palveluntarjoajaasi.
  2. Tarkista Järjestelmän tila -sivulta, haittaako jokin tunnettu ongelma järjestelmän toimintaa. Jos meneillään on palvelu- tai huoltokatko, yritä myöhemmin uudelleen.

Mitä teen, jos en pysty kirjautumaan iCloudiin?

Noudata näitä ohjeita, jos olet unohtanut Apple ID:si salasanan. Voit myös etsiä Apple ID -käyttäjätunnuksesi näiden ohjeiden avulla.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.