Jos iCloud Windowsille -apin lataaminen tai asentaminen ei onnistu

Tässä artikkelissa kerrotaan, mitä tehdä, jos et pysty lataamaan tai asentamaan iCloud Windowsille -appia Windows-tietokoneeseen tai päivittämään sitä.

iCloud Windowsille 11 tai uudempi

iCloud Windowsille 11 tai uudempi toimii Microsoft Windows 10:n toukokuun 2019 päivityksen ja uudempien kanssa, minkä lisäksi se integroituu paremmin Microsoft Windowsin kanssa.

Jos iCloud Windowsille 11:n tai uudemman lataaminen tai asentaminen ei onnistu

Jos näet viestin, että mediaominaisuudet puuttuvat tietokoneesta

Tietokoneessa olevat video- ja äänitiedostot toistetaan Windows Media Playerilla. iCloud Windowsille -apin asentamiseen tarvitaan Media Player. Jos yrität ladata iCloud Windowsille 11:n tai uudemman ja saat viestin, jonka mukaan sinun pitää iCloudin käyttöä varten asentaa mediaominaisuuspaketti, valitse Lataa. Noudata sitten seuraavassa näytössä olevia ohjeita.

Jos olet poistanut Windowsin mediaominaisuudet käytöstä tai jos tietokoneen mukana ei ole toimitettu Windows Media Playeria, iCloud Windowsille -appia ei voi asentaa.

Windows Media Playerin käynnistäminen

1. Valitse Ohjauspaneeli > Kaikki ohjauspaneelin kohteet > Ohjelmat ja toiminnot.
  2. Klikkaa Ota Windowsin ominaisuuksia käyttöön tai poista niitä käytöstä.
  3. Ota ne takaisin käyttöön valitsemalla Mediaominaisuudet-valintaneliö.
  4. Klikkaa OK.

Jos näet viestin, jossa sinua pyydetään käynnistämään tietokone uudelleen, käynnistä tietokone uudelleen ja asenna sitten iCloud Windowsille.

Jos olet Euroopassa tai Etelä-Koreassa eikä tietokoneesi mukana toimitettu Windows Media Playeria, voit ladata mediaominaisuuspaketin Microsoftin sivustosta.

iCloud Windowsille 11:n tai uudemman päivittäminen

Voit ladata uusimman päivityksen Microsoft Storesta.

iCloud Windowsille 7.x

iCloud Windowsille 7.x toimii Microsoft Windows -versioiden 7, 8, 8.1 ja varhaisten Windows 10 -versioiden kanssa. iCloud Windowsille 7.x -apille julkaistaan vain ylläpitopäivityksiä.

Jos iCloud Windowsille 7.x -apin lataaminen tai asentaminen ei onnistu

• Ennen kuin yrität asentaa tai ottaa käyttöön iCloud Windowsille 7.x -apin, kirjaudu tietokoneeseen ylläpitäjänä.
  • Kokeile toista selainta. Windows saattaa pyytää vahvistamaan, että haluat suorittaa tai tallentaa asentajan.

Jos et löydä iCloud Windowsille 7x -appia ladattuasi sen

Tarkista Lataukset-kansio. Lue selaimesi ohjeista, miten löydät äskettäin ladatut tiedostot. Jos käytät esimerkiksi Internet Exploreria, lue tästä Microsoftin artikkelista ohjeet tiedostojen lataamiseen.

Jos Tiedostojen lataaminen -ikkunaa ei näy

Selaimen ponnahdusikkunoiden eston asetuksia täytyy ehkä muuttaa. Lue ohjeet tähän selaimen ohjeesta.

iCloud Windowsille 7.x -apin päivittäminen

Voit etsiä iCloud Windowsille 7.x -apin päivityksiä avaamalla Apple Software Updaten Windows-tietokoneessa. Apple Software Update etsii päivityksiä automaattisesti avattuasi sen, ja voit valita, mitkä päivitykset asennat.

Voit myös ladata iCloud Windowsille -apin uusimman version.

Jos iCloud Windowsille -appi ei päivity Windows Apple Software Update 2.3:ssa, valitse Windowsin Ohjauspaneeli > Verkko ja Internet > Internet-asetukset. Klikkaa Internet-ominaisuudet-ikkunassa Lisäasetukset-välilehteä. Varmista Tietosuoja-välilehden Asetukset-kohdassa, että Älä tallenna salattuja sivuja levylle -asetuksen valintaneliö on poistettu. Yritä päivittää iCloud Windowsille -appi uudelleen.

Jos tarvitset edelleen apua

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.