Apple TV:n laittaminen nukkumaan

Koska Apple TV:ssä ei ole virtapainiketta, sitä ei voi sammuttaa. Sen sijaan Apple TV laitetaan nukkumaan.

Apple TV:n laittaminen nukkumaan tai sen herättäminen

Kun Apple TV on ollut tietyn aikaa käyttämättä, se menee automaattisesti nukkumaan. Voit laittaa Apple TV:n nukkumaan myös kaukosäätimellä tai valikosta käsin:

• Apple TV 4K tai Apple TV HD: Tuo Ohjauskeskus näkyviin painamalla Siri Remotessa tai Apple TV Remotessa* Koti Koti-painike -painiketta kolmen sekunnin ajan ja valitse sitten Nuku . Voit myös valita Asetukset-kohdassa Nuku nyt.
  • Apple TV (3. sukupolvi tai aiempi): Paina Apple Remoten (alumiini tai valkoinen) Toisto/tauko  -painiketta viiden sekunnin ajan. Voit myös valita Asetukset-kohdassa Nuku nyt.

Voit herättää Apple TV:n painamalla kaukosäätimen Menu- tai Koti Koti-painike -painiketta.

Apple TV:n nukkumaanmenon aika-asetuksen muuttaminen

Jos Apple TV on tietyn aikaa käyttämättömänä, se menee automaattisesti nukkumaan. Kohdassa Asetukset > Yleiset > Nukahda, kun on kulunut voit muuttaa aikaa, jonka jälkeen Apple TV menee nukkumaan.

* Apple TV 4K:n ja Apple TV HD:n mukana toimitetaan sama kaukosäädin kaikkialla. Kaukosäädintä kutsutaan Siri Remoteksi maissa ja alueilla, joissa Siriä tuetaan. Muualla siitä käytetään nimitystä Apple TV Remote -kaukosäädin. Siri toimii kummassakin kaukosäätimessä, kunhan Apple TV 4K:ssa tai Apple TV HD:ssä on käytössä Siriä tukeva kieli ja maa tai alue.