Apple TV:n laittaminen nukkumaan

Koska Apple TV:ssä ei ole virtapainiketta, sitä ei voi sammuttaa. Sen sijaan Apple TV laitetaan nukkumaan.

Apple TV:n laittaminen nukkumaan tai sen herättäminen

Kun Apple TV on ollut tietyn aikaa käyttämättä, se menee automaattisesti nukkumaan. Voit laittaa Apple TV:n nukkumaan myös kaukosäätimellä tai valikosta käsin:

• Apple TV 4K tai Apple TV (4. sukupolvi): Paina Siri Remotessa tai Apple TV Remotessa* Koti-painike viiden sekunnin ajan ja valitse sitten Nuku. Voit myös valita Asetukset-kohdassa vaihtoehdon Nuku nyt.
  • Apple TV (3. sukupolvi tai aiempi): Paina Apple Remoten (alumiini tai valkoinen) Toisto/tauko-painiketta viiden sekunnin ajan. Voit myös valita Asetukset-kohdassa vaihtoehdon Nuku nyt.

Voit herättää Apple TV:n painamalla mitä tahansa kaukosäätimen painiketta tai klikkaamalla Touch-pintaa.

Apple TV:n nukkumaanmenon aika-asetuksen muuttaminen

Jos Apple TV on tietyn aikaa käyttämättömänä, se menee automaattisesti nukkumaan. Kohdassa Asetukset > Yleiset > Nukahda, kun on kulunut voit muuttaa aikaa, jonka jälkeen Apple TV menee nukkumaan.

* Apple TV 4K:n ja Apple TV:n (4. sukupolvi) mukana toimitetaan sama kaukosäädin kaikkialla. Kaukosäädintä kutsutaan Siri Remoteksi maissa ja alueilla, joissa Siriä tuetaan. Muualla siitä käytetään nimitystä Apple TV Remote -kaukosäädin. Siri toimii kummassakin kaukosäätimessä, kunhan Apple TV 4K:ssa tai Apple TV:ssä (4. sukupolvi) on käytössä Siriä tukeva kieli ja maa tai alue.