iTunes Storen, Apple Music -apin tai Apple TV -apin musiikin, elokuvien tai TV-ohjelmien lataus keskeytyy yllättäen

Kun ostat ja lataat iTunes Storesta, Apple Music -apista tai Apple TV -apista musiikkia, elokuvaa tai TV-ohjelmaa ja lataus keskeytyy, voit käynnistää latauksen uudelleen.

Latauksen käynnistäminen uudelleen iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa

1. Avaa iTunes Store -appi.
  2. iPhone tai iPod touch: Napauta näytön alalaidassa olevaa Muut -painiketta ja napauta sitten Lataukset. iPad: Napauta Lataukset.
    Lataukset-painike ei näy, jos ladattavissa olevia kohteita ei ole.
  3. Anna pyydettäessä Apple ID:si ja salasanasi.
  4. Etsi lataus, jonka haluat käynnistää uudelleen, ja napauta sitten sinistä latausnuolta sininen latausnuoli.

Jos latauksen suorittaminen loppuun ei onnistu iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa, yritä ladata kohde Macin Apple Music- tai Apple TV -apilla tai Windows-tietokoneessa olevalla iTunesin Windows-versiolla. Synkronoi se sitten laitteeseen.

Jos latausten käynnistäminen uudelleen ei edelleenkään onnistu, lue, mitä tehdä.

Latauksen käynnistäminen uudelleen Macissa tai Windows-tietokoneessa

1. Avaa Apple Music- tai Apple TV -appi Macissa. Avaa Windows-tietokoneessa iTunesin Windows-versio.
  2. Kirjaudu Apple ID:lläsi, jos et ole kirjautunut.
  3. Valitse näytön yläreunan valikkoriviltä Tili > Etsi ladattavia tiedostoja.
  4. Anna Apple ID:si ja salasanasi ja klikkaa sitten vaihtoehtoa Näytä tili.

Lataukset käynnistyvät automaattisesti uudelleen. Jos näin ei tapahdu, lue, mitä tehdä.

Jos latausten käynnistäminen uudelleen ei edelleenkään onnistu, kokeile näitä ohjeita

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.