iTunes Storen musiikin, elokuvien tai TV-ohjelmien lataus keskeytyy yllättäen

Kun ostat ja lataat iTunes Storesta musiikkia, elokuvaa tai TV-ohjelmaa ja lataus keskeytyy, voit käynnistää latauksen uudelleen.

iTunes Storesta ostamasi kappaleen, albumin, elokuvan tai TV-ohjelman lataus voi yllättäen keskeytyä seuraavista syistä:

• iTunesin yhteys internetiin katkesi.
  • iTunes suljettiin ennen latauksen päättymistä.
  • iPhone, iPad, iPod touch tai tietokone käynnistettiin uudelleen latauksen aikana.
  • Internet-yhteys oli liian hidas.
  • Toinen ohjelma, esimerkiksi muun valmistajan tietoturvaohjelmisto tai palomuuri, esti latauksen.

Jos olet Apple Musicin jäsen, lue ohjeet iCloud-musiikkikirjaston käyttöön. Jos vuokrasit elokuvan, lue lisätietoja vuokraelokuvien suoratoistosta ja latauksesta.

iPhone, iPad tai iPod touch

1. Avaa iTunes Store -appi.
  2. iPhone tai iPod touch: Napauta näytön alalaidassa olevaa Muut -painiketta. Napauta sitten Lataukset.
    iPad: Napauta Lataukset.
    Lataukset-painike ei näy, jos ladattavissa olevia kohteita tai käynnissä olevia tai keskeytettyjä latauksia ei ole.
  3. Anna pyydettäessä Apple ID:si ja salasanasi.
  4. Etsi kohde, jonka latauksen haluat käynnistää uudelleen, ja napauta sininen latausnuoli.

Jos latauksen suorittaminen loppuun ei onnistu iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa, lataa kohde Macin tai Windows-tietokoneen iTunesissa. Synkronoi se sitten laitteeseen.

Jos latausten käynnistäminen uudelleen ei edelleenkään onnistu, lue lisäohjeet.

Mac tai Windows-tietokone

1. Avaa iTunes.
  2. Kirjaudu Apple ID:lläsi, jos et ole kirjautunut.
  3. Valitse näytön yläreunan valikkoriviltä tai iTunes-ikkunan yläreunasta Tili > Etsi ladattavia tiedostoja.
  4. Anna salasanasi ja paina sitten näppäimistön rivinvaihto- tai Enter-näppäintä tai klikkaa Näytä tili.
  5. Lataukset käynnistyvät automaattisesti uudelleen.

Jos latausten käynnistäminen uudelleen ei edelleenkään onnistu, lue lisäohjeet.

Lisäohjeet

Jos latausten käynnistäminen uudelleen ei edelleenkään onnistu, kokeile seuraavia ohjeita:

• Käynnistä iOS-laite tai tietokone uudelleen.
  • Etsi ja asenna mahdolliset ohjelmistopäivitykset Macissa tai Windows-tietokoneessa. Päivitä myös käyttämäsi tietoturvaohjelmistot, kuten virustorjunta, haittaohjelmien torjunta tai palomuuri.
  • Jos internet-yhteys on muodostettu Wi-Fin kautta, käytä toista Wi-Fi-verkkoa latauksen aikana. Jos yhteys on muodostettu kotiverkkoon, käynnistä Wi-Fi-reititin uudelleen. Etsi ja asenna myös mahdolliset Wi-Fi-reitittimen laiteohjelmistopäivitykset. Lue reititinvalmistajan verkkosivustolta tietoja reitittimen laiteohjelmiston päivittämisestä.
  • Lue, mitä tehdä, jos et voi muodostaa yhteyttä iTunes Storeen.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.