Safari näyttää tyhjän sivun tai sulkeutuu iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten toimia, jos verkkosivusto tai -sivu ei lataudu tai jos Safari sulkeutuu yllättäen.

Muodosta yhteys toiseen verkkoon

Yritä ladata verkkosivusto, kuten www.apple.com/fi, mobiilidatan avulla. Jos et pysty käyttämään mobiilidataa, yritä muodostaa yhteys toiseen Wi-Fi-verkkoon ja ladata verkkosivusto sen jälkeen.

Käynnistä laite uudelleen

Tyhjennä verkkosivustojen data

Voit parantaa Safarin suorituskykyä tyhjentämällä verkkosivustojen datan aika ajoin. Jos tarvitset edelleen apua, noudata seuraavia ohjeita:

1. Valitse Asetukset > Safari.
  2. Napauta Tyhjennä historia ja poista data.
  3. Vahvista valinta napauttamalla Tyhjennä historia ja poista data.

Lisäohjeet

Jos ongelma jatkuu ja koskee vain tiettyä verkkosivustoa tai -sivua, pyydä lisäohjeita verkkosivuston kehittäjältä.