iPhone-, iPad- ja iPod touch -laitteiden varmuuskopioiden sijainti

Löydä luettelo iOS-varmuuskopioistasi Mac-, PC- tai iOS-laitteellasi. Perehdy muun muassa varmuuskopioiden poistamiseen ja kopiointiin.

Löydä iOS-varmuuskopiot Mac- tai PC-tietokoneellasi

Ota nämä huomioon, jotta et aiheuta ongelmia varmuuskopioillesi:

• iTunes tallentaa varmuuskopiot Käyttäjät-kansiosi Varmuuskopio-kansioon. Backup (Varmuuskopio) -kansion sijainti riippuu käyttöjärjestelmästä. Vaikka voit kopioida Backup (Varmuuskopio) -kansion, sitä ei tule siirtää toiseen kansioon, ulkoiselle asemalle tai verkkoasemalle.
  • Älä muokkaa, siirrä, uudelleennimeä tai poimi sisältöä varmuuskopioistasi, sillä se saattaa pilata tiedostot. Jos haluat palauttaa siirretystä varmuuskopiosta, se pitää siirtää takaisin alkuperäiseen sijaintiin, koska muuten tiedostoa ei voida käyttää. Varmuuskopiot pitävät kaiken laitteesi datan turvassa. Vaikka saatat pystyä katselemaan tai käyttämään varmuuskopiotiedoston sisältöä, sisältö ei yleensä ole muodossa, jota pystyisit lukemaan.

Löydä iOS-varmuuskopiot Macissa

Etsi varmuuskopioiden luettelo:

1. Klikkaa valikkorivillä Hakukuvake.
  2. Kirjoita tai kopioi ja liitä tämä: ~/Library/Application Support/MobileSync/Backup/
  3. Paina rivinvaihtonäppäintä.

Etsi tietty varmuuskopio:

1. Avaa iTunes. Klikkaa valikkorivin iTunes-painiketta ja valitse sitten Asetukset.
  2. Klikkaa Laitteet.
  3. Ctrl-klikkaa haluamaasi varmuuskopiota ja valitse Näytä Finderissa.
    Laitteiden asetukset

Löydä iOS-varmuuskopiot Windows 7-, 8- tai 10-tietokoneessa

Jos haluat etsiä luettelon varmuuskopioistasi, avaa kansio \Users\(käyttäjänimi)\AppData\Roaming\Apple Computer\MobileSync\Backup\.

Voit myös toimia seuraavasti:

1. Etsi hakukenttä:
    • Windows 7: klikkaa Käynnistä.
    • Windows 8: klikkaa oikean yläkulman suurennuslasia.
    • Windows 10: klikkaa Käynnistä-painikkeen vieressä olevaa hakukenttää.
  2. Kirjoita hakukenttään %appdata% tai %USERPROFILE% (jos latasit iTunesin Microsoft Storesta).
  3. Paina rivinvaihtonäppäintä.
  4. Kaksoisklikkaa seuraavia kansioita: Apple tai Apple Computer > MobileSync > Varmuuskopio.

Poista tai kopioi iOS-varmuuskopioita Mac- tai PC-tietokoneella

Älä muokkaa, siirrä, uudelleennimeä tai poimi sisältöä varmuuskopioistasi, sillä se saattaa pilata tiedostot. Seuraa näitä ohjeita tehdäksesi kopioita varmuuskopioista tai poistaaksesi varmuuskopioita, joita et enää tarvitse.

Kopioi iOS-varmuuskopioita toiseen paikkaan

Jos tarvitset kopioita varmuuskopioistasi, voit etsiä Backup (Varmuuskopio) -kansion ja kopioida koko kansion (ei vain osaa siitä) toiseen sijaintiin, kuten ulkoiselle asemalle tai verkkotallennusasemalle.

Kun käytät Time Machinea, Backup (Varmuuskopio) -kansiostasi luodaan automaattisesti kopioita, kun varmuuskopioit Macisi kotikansion.

Poista iOS-varmuuskopioita

1. Mac: Valitse iTunes > Asetukset.
    Windows: Valitse Muokkaa > Asetukset. Lue ohjeet valikoiden käyttöönottoon Windows 7:ssä ja Windows 8:ssa.
  2. Klikkaa Laitteet.
  3. Valitse varmuuskopio, jonka haluat poistaa. Jos laitteita tai varmuuskopioita on useita, vie hiiren osoitin varmuuskopion päälle, niin saat siitä lisätietoja.
    Laitteiden asetukset
  4. Valitse Poista varmuuskopio ja vahvista poisto.

Löydä iOS-varmuuskopiot ja hallitse niitä iCloudissa

Jos käytät iCloud-varmuuskopioita, et voi nähdä luetteloa varmuuskopioistasi iCloud.comissa. Lue, miten voit löytää iCloud-varmuuskopiosi iOS-, Mac- tai PC-laitteellasi.

iPhone, iPad tai iPod touch:

• Jos käytössäsi on iOS 11, valitse Asetukset > [nimesi] > iCloud > Hallitse tallennustilaa > Varmuuskopio.
  • Jos käytössäsi on iOS 10.3, valitse Asetukset > [nimesi] > iCloud. Napauta kaaviota, jossa näkyy iCloudin tallennustila, ja napauta sitten Hallitse tallennustilaa.
  • Jos käytössäsi on iOS 10.2 tai aiempi, valitse Asetukset > iCloud > Tallennustila > Hallitse tallennustilaa.

Napauta varmuuskopiota, jolloin voit katsella sen lisätietoja, valita varmuuskopioitavat tiedot tai poistaa varmuuskopion.

Voit valita varmuuskopioitavan sisällön vain sen laitteen Asetukset-valikosta, jossa sisältö sijaitsee. Vaikka voit nähdä iPadisi varmuuskopion iPhonessa, voit valita iPadin varmuuskopioitavan sisällön vain iPadin Asetukset-valikossa.

Mac:

1. Valitse Omenavalikko () > Järjestelmäasetukset.
  2. Klikkaa iCloud.
  3. Klikkaa Hallitse.
  4. Valitse Varmuuskopiot.

Windows-tietokone:

1. Avaa iCloudin Windows-versio
  2. Klikkaa Tallennustila.
  3. Valitse Varmuuskopio.

Lue lisätietoja iCloud-varmuuskopioiden poistamisesta tai hallinnasta Mac- tai PC-tietokoneella.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.