Macin varmuuskopiointi tai palauttaminen Time Machinen avulla ei onnistu

Jos Time Machine ilmoittaa, että se ei pysty käyttämään varmuuskopiolevyä tiedostojen varmuuskopiointiin tai palautukseen, kokeile näitä ratkaisuja.

• Varmista, että käytät Time Machinen tukemaa varmuuskopiolevyä.
  • Jos käytät muuta kuin verkkovarmuuskopiolevyä, varmista, että varmuuskopiolevy on liitetty suoraan Maciin, ei USB-keskittimen tai muun laitteen kautta.
  • Jos varmuuskopiolevy on liitetty suoraan Maciin, korjaa levy Levytyökalun avulla.
  • Jos käytät verkkovarmuuskopiolevyä, varmista, että verkkoyhteys on hyvä ja että Macisi on yhdistetty varmuuskopiolevyn kanssa samaan verkkoon. Jos olet suorittanut aiemman varmuuskopioinnin onnistuneesti, tarkista kyseinen varmuuskopio: pidä optionäppäintä painettuna ja valitse valikkorivin Time Machine -valikosta Tarkista varmuuskopiot.
  • Varmista, että varmuuskopiolevyn laiteohjelmisto on ajan tasalla. Pyydä lisätietoja varmuuskopiolevyn valmistajalta.
  • Jos mikään muu ratkaisu ei toimi, aloita alusta: tyhjennä varmuuskopiolevy ja valitse se taas varmuuskopiolevyksi Time Machinella.