Jos Apple ID:si on lukittu tai poistettu käytöstä

Jos kirjoitat tai joku muu kirjoittaa salasanasi tai muut tilitiedot väärin liian monta kertaa, lue, miten saat tilisi taas käyttöösi.

Jos tilisi on poistettu käytöstä turvallisuussyistä

Jos saat jonkin seuraavista viesteistä, Apple ID:si on lukittu automaattisesti turvallisuussyistä, etkä voi kirjautua Apple-palveluihin:

• ”Tämä Apple ID on poistettu käytöstä turvallisuussyistä.”
  • ”Et voi kirjautua sisään, koska tilisi on poistettu käytöstä turvallisuussyistä.”
  • ”Tämä Apple ID on lukittu turvallisuussyistä.”

Sinun on nollattava salasanasi, jotta pääset taas tilillesi. Lue ohjeet salasanan nollaamiseen

Jos tilisi on poistettu käytöstä App Storessa ja iTunes Storessa

Jos näet viestin, jonka mukaan tilisi on poistettu käytöstä App Storessa ja iTunes Storessa, saat apua ottamalla yhteyttä Apple-tukeen