Jos tietokone ei tunnista iPhonea tai iPadia

Kun yhdistät laitteesi tietokoneeseen, sen pitäisi näkyä Finderissa tai iTunesissa. Jos et näe sitä tai tietokone ilmoittaa tuntemattomasta virheestä tai 0xE-virheestä, noudata seuraavia vaiheita.

Hae Finderin tai iTunesin avulla

Macissa, jossa on macOS Catalina tai uudempi, etsi laitteesi missä tahansa Finderin ikkunan sivupalkissa.*

Macissa, jossa on aiempi macOS-versio, etsi laitteesi iTunesista.

Windows-tietokoneella, jossa on iTunes, etsi laitteesi iTunesista.

Lue lisätietoja liitetyn laitteen tarkastelemisesta tietokoneessa

Päivitä kaikkien laitteiden ohjelmistot

Liitä laite suoraan tietokoneeseen

Varmista, että laitteesi lukitus on avattu ja että sen Koti-valikko on näkyvissä. Yhdistä laite sitten suoraan tietokoneen USB-porttiin USB-kaapelilla. Älä yhdistä sitä USB-keskittimeen tai muuhun laitteeseen.

Jos tämä ei auta, irrota laite ja kaikki muut USB-laitteet ja ‑lisävarusteet tietokoneesta. Yhdistä sitten vain laitteesi.

Luota kysyttäessä tietokoneeseen

Jos näet laitteessa Luotatko tähän tietokoneeseen? ‑hälytyksen silloin, kun liität sen tietokoneeseen, napauta Luota.

Tietoja Luotatko tähän tietokoneeseen? -varoituksesta

Kokeile toista porttia, kaapelia tai tietokonetta

Ongelma voi johtua tietokoneestasi, sen USB-portista tai laitteen ja tietokoneen välisestä USB-kaapelista. Kokeile toista tietokonetta, USB-porttia tai USB-kaapelia, jos se on mahdollista. Tarkista myös, ettei iPhonen tai iPadin latausportin pohjalla ole roskia.

Ota yhteyttä

Jos tietokone ei edelleenkään tunnista iPhonea tai iPadia, ota yhteyttä Apple-tukeen.

* Tämä ominaisuus riippuu asetuksesta: Valitse Finderin valikkopalkista Finder > Asetukset. Klikkaa asetusikkunan yläreunassa sivupalkkia ja varmista, että CD- ja DVD-levyt sekä iOS-laitteet ‑kohta on valittuna. Jos et näe Finder-ikkunoissa sivupalkkia, valitse valikkopalkista Näytä > Näytä sivupalkki tai paina ctrl-komento-S.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.