Laiteparin muodostaminen muun valmistajan Bluetooth-lisälaitteen ja iPhonen tai iPadin välille

Muodosta laitepari iPhonen tai iPadin ja Bluetooth-lisälaitteen välille, jotta voit esimerkiksi striimata musiikkia ja videoita ja soittaa puheluita.

Bluetoothin ottaminen käyttöön laitteessa

Käyttämistäsi apeista riippuen näyttöön voi tulla ilmoitus, jonka mukaan Bluetooth on otettava käyttöön ennen kuin laitteesta ja Bluetooth-lisälaitteesta voidaan muodostaa laitepari.

1. Valitse Asetukset > Tietosuoja ja suojaus ja napauta Bluetooth.

2. Laita Bluetooth päälle niille apeille, joita haluat käyttää.

Parin muodostaminen laitteesta ja Bluetooth-lisälaitteesta

1. Valitse laitteessa Asetukset > Bluetooth ja ota Bluetooth käyttöön. Pysy tässä näytössä, kunnes olet suorittanut lisälaitteen parinmuodostukseen tarvittavat vaiheet.

2. Aseta lisälaite löydettävissä olevaan tilaan ja odota, kunnes se ilmestyy laitteeseen. Jos et näe sitä tai et tiedä, miten voit laittaa sen löydettävissä olevaan tilaan, perehdy lisälaitteen mukana toimitettuihin ohjeisiin tai ota yhteyttä valmistajaan.

Kuvaan ei ole lisätty vaihtoehtoista tekstiä
  3. Muodosta laitepari napauttamalla lisälaitteen nimeä, kun se ilmestyy näyttöön. Sinun on ehkä annettava PIN-koodi tai pääsykoodi. Jos et tiedä PIN-koodia tai pääsykoodia, lue lisätietoja lisälaitteen ohjeista.

Kun olet muodostanut laiteparin lisälaitteesta, voit käyttää sitä laitteen kanssa. Toista nämä vaiheet, jos haluat muodostaa laiteparin useista Bluetooth-lisälaitteista. Jos olet muodostanut laiteparin useiden Bluetooth-laitteiden ja iPhonen tai iPadin välille, voitvalita haluamasi äänilähteen.

Bluetooth-lisälaitteen laiteparin poistaminen

Voit poistaa Bluetooth-lisälaitteen laiteparin valitsemalla Asetukset > Bluetooth, etsimällä laitteen, jonka laiteparin haluat poistaa, ja napauttamalla Lisätietoja-painikettaKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä ja sitten Unohda tämä laite. Tällöin lisälaite poistetaan käytettävissä olevien Bluetooth-laitteiden luettelosta.

Jos haluat lisätä Bluetooth-lisälaitteen uudelleen laitteeseen, aseta se takaisin löydettävissä olevaan tilaan ja muodosta laitteesta laitepari ohjeiden mukaisesti.

Jos Bluetooth-lisälaitteen lisääminen laitepariksi ei onnistu

Jos Bluetooth-lisälaitteen lisääminen laitepariksi ei vieläkään onnistu, lue, mitä tehdä.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.