Laiteparin muodostaminen muun valmistajan Bluetooth-lisälaitteesta ja iPhonesta, iPadista tai iPod touchista

Lue, miten iOS-laitteesta muodostetaan laitepari Bluetooth-lisälaitteen kanssa, niin voit esimerkiksi suoratoistaa musiikkia ja videoita ja soittaa puheluita.

Parin muodostaminen laitteesta ja Bluetooth-lisälaitteesta

1. Valitse iOS-laitteessa Asetukset > Bluetooth ja laita Bluetooth päälle. Pysy tässä näytössä, kunnes lisälaitteen parinmuodostukseen tarvittavat vaiheet on suoritettu.
  2. Laita lisälaite löydettävissä-tilaan ja odota, kunnes se ilmestyy iOS-laitteeseen. Jos et näe sitä tai et tiedä, miten voit laittaa sen löydettävissä-tilaan, perehdy lisälaitteen mukana toimitettuihin ohjeisiin tai ota yhteyttä valmistajaan.
  3. Muodosta laitepari napauttamalla laitteen nimeä, kun se ilmestyy näyttöön. PIN-koodi tai pääsyavain täytyy ehkä antaa. Jos et tiedä PIN-koodia tai pääsyavainta, lue lisätietoja lisälaitteen ohjeista.

Kun olet lisännyt lisälaitteen laitepariksi, voit käyttää sitä iOS-laitteen kanssa. Jos haluat lisätä useita Bluetooth-lisälaitteita laitepareiksi, toista tämän osion vaiheet. Lue myös, miten laitteen äänilähdettä muutetaan.

Bluetooth-lisälaitteen laiteparin poistaminen

Voit poistaa Bluetooth-lisälaitteen laiteparin napauttamalla Asetukset > Bluetooth ja etsimällä poistettavan laiteparin. Napauta   ja Unohda tämä laite.

Kun valitset Unohda tämä laite iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa, kyseinen lisälaite poistetaan käytettävissä olevien Bluetooth-laitteiden luettelosta. Voit lisätä Bluetooth-lisälaitteen uudelleen laitteeseesi laittamalla sen löydettävissä-tilaan ja muodostamalla siitä uudelleen parin yllä olevien ohjeiden mukaisesti.

Bluetooth-lisälaitteen yhteyden katkaiseminen

Pyyhkäise Ohjauskeskuksen päältä vasemmalle, jolloin Toistossa nyt -kortti tulee näkyviin, ja napauta . Napauta sitten Bluetooth-lisälaitetta, johon haluat muodostaa yhteyden.

Jos Bluetooth-lisälaitteen lisääminen laitepariksi ei onnistu

Jos Bluetooth-lisälaitteen lisääminen laitepariksi ei vieläkään onnistu, lue, mitä tehdä.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.