Laiteparin muodostaminen muun valmistajan Bluetooth-lisälaitteesta ja iPhonesta, iPadista tai iPod touchista

Muodosta iPhonesta, iPadista tai iPod touchista laitepari Bluetooth-lisälaitteen kanssa, jotta voit muun muassa suoratoistaa musiikkia ja videoita sekä soittaa puheluita.

Käyttämistäsi apeista riippuen näyttöön voi tulla ilmoitus, jonka mukaan Bluetooth on otettava käyttöön ennen kuin laitteesta ja Bluetooth-lisälaitteesta voidaan muodostaa laitepari. Valitse Asetukset > Tietosuoja ja napauta Bluetooth. Ota sitten Bluetooth käyttöön haluamissasi apeissa.

Parin muodostaminen laitteesta ja Bluetooth-lisälaitteesta

1. Valitse laitteessa Asetukset > Bluetooth ja ota Bluetooth käyttöön. Pysy tässä näytössä, kunnes lisälaitteen parinmuodostukseen tarvittavat vaiheet on suoritettu.
  2. Aseta lisälaite löydettävissä olevaan tilaan ja odota, kunnes se ilmestyy laitteeseen. Jos et näe sitä tai et tiedä, miten voit asettaa sen löydettävissä olevaan tilaan, perehdy lisälaitteen mukana toimitettuihin ohjeisiin tai ota yhteyttä valmistajaan.
  3. Muodosta laitepari napauttamalla lisälaitteen nimeä, kun se ilmestyy näyttöön. PIN-koodi tai pääsyavain täytyy ehkä antaa. Jos et tiedä PIN-koodia tai pääsyavainta, lue lisätietoja lisälaitteen ohjeista.

Kun olet muodostanut laiteparin lisälaitteen kanssa, voit käyttää sitä laitteen kanssa. Jos haluat muodostaa laiteparin useiden Bluetooth-lisälaitteiden kanssa, toista nämä vaiheet. Lue myös, miten laitteen äänilähdettä muutetaan.

Bluetooth-lisälaitteen laiteparin poistaminen

Voit poistaa Bluetooth-lisälaitteen laiteparin napauttamalla Asetukset > Bluetooth ja etsimällä poistettavan laiteparin. Napauta tietopainiketta  ja sitten Unohda tämä laite. Näin lisälaite poistuu käytettävissä olevien Bluetooth-laitteiden luettelosta.

Voit lisätä Bluetooth-lisälaitteen uudelleen laitteeseesi asettamalla sen löydettävissä olevaan tilaan ja lisäämällä sen laitepariksi yllä olevien ohjeiden mukaisesti.

Jos Bluetooth-lisälaitteen lisääminen laitepariksi ei onnistu

Jos Bluetooth-lisälaitteen lisääminen laitepariksi ei vieläkään onnistu, lue, mitä tehdä.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.