Jos Pages-, Numbers- ja Keynote-päivitys ei onnistu

Voit päivittää nämä ohjelmat hankkimalla uusimman macOS-version.

Kun yrität päivittää Pages-, Numbers- tai Keynote-apin Mac App Storen Ostetut-näytössä jossakin aiemmassa käyttöjärjestelmäversiossa kuin macOS Sierrassa, sivu saattaa jäädä pyörimään loputtomasti.

Voit ratkaista ongelman hankkimalla macOS:n uusimman version.

Jos macOS-päivitys ei onnistu

Jos et saa uusinta macOS-versiota, mutta sinun on päivitettävä uusimpaan Pages-, Numbers- tai Keynote-versioon, joka on yhteensopiva käyttöjärjestelmäsi kanssa, toimi seuraavasti:

1. Avaa Mac App Store ja valitse sitten Ostetut. Varmista, että ohjelmat näkyvät Ostetut-sivulla.

2. Lopeta Mac App Store.

3. Valitse näytön yläosan valikkoriviltä Siirry > Apit.

4. Etsi päivitettävä ohjelma ja vedä se roskakoriin.

5. Avaa Mac App Store uudelleen ja valitse sitten Ostetut.

6. Klikkaa päivitettävän ohjelman oikealla puolella olevaa Asenna-painiketta.

7. Asenna ohjelman uusin tuettu versio valitsemalla Jatka.